Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות קבלת דירוג טוב במבחן תצרוכת דלק של ה-EPA, המגזין האמריקאי Road & Track החליט לבדוק בעצמו ולקח את רכב מנהלים, מרצדס E250 למבחן צריכת דלק מול טויוטה פריוס.

America's most fuel-efficient new car isn't a Prius | Road & Track

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לא רק זה. אאל"ט, אורך החיים של המצברים בטויוטה פריוס הוא כ 7 שנים. מעניין יהיה להשוות את עלות הטיפולים/תחזוקה בין שתי המכוניות לתקופה של 10 שנים.

פורסם
לא רק זה. אאל"ט, אורך החיים של המצברים בטויוטה פריוס הוא כ 7 שנים. מעניין יהיה להשוות את עלות הטיפולים/תחזוקה בין שתי המכוניות לתקופה של 10 שנים.

תשווה ירידת ערך, עלות קנייה, עלות תחזוקה וביטוחים, עדיין הפריוס בכולל תהיה זולה יותר (בחישוב גס)

פורסם

אני דווקא לא הופתעתי מתוצאות הבדיקה, המנועים החדשים של מרצדס מאוד חסכוניים יחסית לנפח ולביצועים שהם מספקים.

לעניין עלויות, ה"טריק" ברכבי מרצדס וב.מ.וו זה לקנות אותם כשהם לפחות איזה שנתיים על הכביש, הן כבר ספגו בזמן הזה ירידת ערך ניכרת שמביאה אותן למחיר סביר מאוד לרכישה ויתנו תמורה מאוד מאוד גבוהה הרבה שנים קדימה.

קח כל מרצדס בת 10 מסדרות C או E- הן כנראה יהיו זולות יותר לרכישה ממזדה 3 חדשה ויתנו תמורה ה-ר-ב-ה יותר גבוהה (איכות, אבזור, ביצועים, נוחות).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קח כל מרצדס בת 10 מסדרות C או E- הן כנראה יהיו זולות יותר לרכישה ממזדה 3 חדשה ויתנו תמורה ה-ר-ב-ה יותר גבוהה (איכות, אבזור, ביצועים, נוחות).

וכמה יעלה תיקון בינוני למרצדס?

דני

פורסם

שיעשו מבחן בעיר פקוקה, הפריאוס תהיה חסכונית מינימום ב-50%

פורסם
וכמה יעלה תיקון בינוני למרצדס?

דני

יש חלקים יקרים יותר ויקרים פחות, לא הכל מאוד יקר ברכבים האלה וגם יש שפע אל אתרי אינטרנט שמוכרים חלקי חילוף במחירים זולים וכן פורומים בהם ניתן להשיג חלקי חילוף משומשים.

לרוב התקלות המעצבנות מגיעות מכיוון אביזרי הנוחות השונים ואז האינטרנט יכול לחסוך המון כסף.

בהחלט יכול להיות מצב שמרצדס מזדקנת תזדקק להחלפת רכיבים כאלה ואחרים (כמו כל רכב מזדקן) וזה אולי יעלה יותר מלתקן מאזדה 3, קשה לחזות על פי ספקולציות.

אני אשאל אחרת, עזוב מרצדס, אתה חושב שואגית בת 10 עם DSG\TSI תיהיה זולה יותר לתחזוקה?

אני לא בטוח.

אגב, מי שקונה מרצדס רצוי שעוד לפני ספקולציות אודות התחזוקה שיקח בחשבון שצמיגים יהיו יקרים בגלל המידות היחסית גדולות\רחבות, ביטוחים כנראה לא יהיו זולים (אין לי מושג מה הולך בארץ, אני חידשתי אתמול ב-3400 למקיף כולל חובה ואני משלם יחסית יקר).

בקיצור, זה כנראה יהיה יקר יותר מלהחזיק מאזדה 3 אבל התמורה היא רכב שלמרות גילו המזדקן עולה בכמה רמות בכל פרמטר מול המאזדה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ב 18,000$ ההפרש בין עלות המכוניות אפשר לקנות 13,100 ליטר דלק בארה"ב, אתם הפריוס תגמע לפחות עוד 350,000 ק"מ.

כן אבל תצטרך להתנייד בפריוס ולא במרצדס E קלאס.

פורסם

אני אגלה לכם סוד: לקנות ולהחזיק פיג'ו 107 יהיה זול יותר משתיהן.

השאלה היא איזה רכב אתם מחפשים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בתור בעלים לשעבר של SLK 2300 מבציר 99

אני יכול להגיד שמבחינת ביטוח , שילמתי מחיר רגיל לחלוטין 3500 מקיף 1600 חובה

הרכב היה אצלי קרוב ל 4 שנים קניתי ב 2008 מכרתי ב 2012 ירידת מחיר של 20000 שקל

מבחינת תחזוקה - מעבר ל 10000 שקל על יישור קו -

רכיבים שהחולפו היו

מדחס מזגן - 1200 שקל

WASTE GATE - עלות 200 דולר דרך איביי (ביקשו 6000 שקל בסוכנות מרצדס) החלפתי לבד

חיישן דוושת ברקס (120 שקל )

שיפוץ עצמי של בוכנות גז הידראולי של גג חשמלי (130 שקל - 100 שקל שמן ממרצדס 30 שקל ערכה של מחזירי שמן מאיביי כולל ספר- מרצדס רצו סכום בלתי הגיוני על שיפוץ בוכנה אחת אני עשיתי את הכל ביום עבודה בשבת )

4 צמיגים מידות R17 225 45 של פירלי עלו 2300 שקל

טיפולים עלו כ 1200-2000 שקל

הרכב נקנה ב 200,000 נמכר ב 250,000 קילומטרז

ו10 דולר על מתאם OBD2 לBT

אני מוכרח לציין מאוד הקפדתי על טיפולים כל 10000 קילומטר והרכב היה מאוד מהנה לנסיעה

פורסם
המרצדס דיזל כ"כ יקרה, בכלל מבחן חרטא שמלקק למרצדס וחסר כל משמעות, ג'טה דיזל נותנת תמורה טובה יותר.

אני בספק שקונים מרצדס לפי מטר רץ.

פורסם
בקיצור, זה כנראה יהיה יקר יותר מלהחזיק מאזדה 3 אבל התמורה היא רכב שלמרות גילו המזדקן עולה בכמה רמות בכל פרמטר מול המאזדה.
הוצאת לי את המילים מהפה. אני אולי לא דוגמה מייצגת אבל עם המרצדס בת ה 15+ שלי צריכת הדלק קרובה לזו של מאזדה, כמות ועלות הטיפולים נמוכה ואין אפילו מה להתחיל להשוות בינהן מבחינת ביצועים והתנהגות כביש.

חוצמזה, בואו נסתכל מנקודת מבט אחרת, מי שנוסע כל כך הרבה שצריכת הדלק היא חשובה לו ישתגע מנסיעה כל כך מרובה בטויוטה פריוס

• תוכן חדש...