Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת פוקוס במאזדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פורד פוקוס 2012 דגם טטניום 5 דלתות (170 כ"ס) עם ק"מ 28000.

אני יכול להחליף רכבים בתוך המשפחה ולקבל מאזדה 6 שנת 2008 LXURY חמש דלתות עם 45000 ק"מ ובנוסף עוד כ 21K שח שזה ההפרש שבדקתי במחירון יד 2.

האם כדאי?

תודה.

פורסם

תלוי בצרכים שלך.

הפוקוס היא מכונית משפחתית מאוד צפופה ולא שימושית, שיש לה גם גיר בעייתי מאוד שכנראה בקרוב מאוד יתחיל לעשות לך צרות.

המאזדה היא סוס עבודה מרווח ושימושי הרבה יותר.

אני הייתי ממהר להיפתר מהפוקוס לפני שהיא תתחיל לצאת בכמויות גדולות מציי הרכב, ואיתה גם הרעש על הגיר הרובוטי הלא מוצלח.

נ.ב - תבדוק את הפרשי המחירונים במחירון לוי יצחק. מחירון יד 2 זה מחירון לקנה מידה בלבד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שכחתי לציין שהפוקוס זה המנוע 2000 (לא קיים בליסינג) - לגבי הגיר...כן הוא עלול להיות בעייתי אך אני מקווה שגנרלס מוטורס לא יסירו ידיים מהאחריות אם יהיו בעיות

פורסם

אני לא מבין איזה אינטרס יש לך לעשות דיל כזה?

יש לך רכב כמעט חדש, מפואר ביותר שעדיין באחריות.

אתה עומד לקבל רכב בן 6 שהוא אולי מעט מרווח יותר ו...זהו למעשה.

אני אפילו לא שואל האם מדובר בדגם החדש של המאזדה שנמכר החל מאמצע 2008, זה ממש לא משנה.

מחיר השוק של המאזדה רחוק מאוד ממחיר המחירון.

הפוקוס טיטניום מעט שונה ומיוחדת בנוף המשפחתיות בארץ.

בקיצור, יש לך רכב מצויין ואינני מבין למה להיליפו, מפחד מבעיות בגיר? יש לך אחריות!

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

גיסתי עכשיו החליפה את הג'וק בפוקוס 2012 5 דלתות טיטניום 2 ליטר, ואילו אני בדיוק נהגתי על מאזדה 6 2011 כל השבוע כי האוטו שלי היה במוסך.

אתה רציני? חוץ מבקרת אקלים מפוצלת שיש גם בפורד, לטעמי הפורד עולה עליה בכל פרמטר. המאזדה מרגישה פלסטיקית, לא נוחה, לא כל כך זריזה ומיושנת.

החוזקות שלה הוא מרחב משפחתי מצויין וגדול באופן ניכר מהפורד ואולי טיפה יותר אמינות. הפורד חזקה, זריזה, יושבת טוב מאוד על הכביש ומאוד מפנקת. קצת צפופה אבל תעשה את העבודה עד משפחה עם 2 ילדים קטנים.

לדעתי, ומנהיגה על 2 הרכבים, החלפה כזו תהיה כמו החלפת מקלע תבור חדש ב M16

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אחלה - נראה לי אשאר עם הרכב :)

הדבר המפחיד אותי ברכב הוא אכן הגיר הבעייתי...ומה יהיה אחרי 3 שנים...

פורסם

אם אתה כל כך מפחד, תמכור אחרי 3 שנים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הרכב שלו מודל 2012. ״אחרי 3 שנים״ יהיה ב-2015. עד אז שוק היד שנייה יהיה מוצף בפוקוסים מודל 2011 עם גירים דופקים שיוציאו שם רע לרכב בשוק. יהיה קשה מאוד למכור את הרכב שלו בתנאים כאלו ובמחיר הוגן.

זה הצפי שלי בכל מקרה. אני הייתי ממהר להיפטר מהשרץ כל עוד לא פורסמה כתבה בנושא ב ynet.

פורסם

אני לא מסכים עם צביקה ולא הייתי מכנה אחלה אוטו בשם "שרץ". להבנתי כמו ששוק המאזדה 3 שחוט ברצפה ואילו השוק של הספיריט 2.0 חי ובועט, לדעתי כך גם יהיה דינם של הפוקוסים הללו.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
הרכב שלו מודל 2012. ״אחרי 3 שנים״ יהיה ב-2015. עד אז שוק היד שנייה יהיה מוצף בפוקוסים מודל 2011 עם גירים דופקים שיוציאו שם רע לרכב בשוק. יהיה קשה מאוד למכור את הרכב שלו בתנאים כאלו ובמחיר הוגן.

זה הצפי שלי בכל מקרה. אני הייתי ממהר להיפטר מהשרץ כל עוד לא פורסמה כתבה בנושא ב ynet.

לא הבנתי, אם ככה הרי שכל השוק מוצף עם וואגיות עם גירים דופקים שמוציאים שם רע לרכב, האם אודי/ ופולקסווגן/סיאט/סקודה כן או לא נמכרות במחיר הוגן? לחילופין, הגיר בVAG שונה מהותית מבחינת התופעות/ בעיות?

להמליץ לבעל פוקוס טיטניום 2 ל' " להפתר מהשרץ". אכן תגובה רצינית מאד.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

הגיר בפולקסווגן/סיאט/סקודה לא שונה מהותית מבחינת התקלות. זאת אומרת הוא כן, אבל מבחינת המשתמש ההדיוט התוצאה זהה - הגיר דפוק ודורש טיפול.

ההבדל הוא בעיקר ביחס של היבואן לבעיה. בעוד בפולקסווגן/סיאט/סקודה היבואן הכי בבעיה והעניק ללקוחות 5 שנות אחריות, בפורד...

אולי שרץ זאת באמת מילה קצת מוגזמת, הפוקוס היא באמת מכונית טובה באופן כללי. בעיקר למי שקונה אותה כדי לעשות איתה את מה שהיא לא נועדה לעשות, כלומר להיות מכונית משפחתית שאשכרה יש בה מקום למשפחה.

פורסם
אני לא מסכים עם צביקה ולא הייתי מכנה אחלה אוטו בשם "שרץ". להבנתי כמו ששוק המאזדה 3 שחוט ברצפה ואילו השוק של הספיריט 2.0 חי ובועט, לדעתי כך גם יהיה דינם של הפוקוסים הללו.

אין פה לדעתי בסיס להשוואה בין התקלות בפוקוס לאמינות של המזדה3. שרץ היא אכן מילה לא הולמת.

פורסם

נכון שהגיר של הפוקוס מציק במהירויות איטיות וזחילה, אבל בנהיגה השוטפת הוא מתעלה על הרבה גירים אחרים במיוחד במצב הספורט.

מישהו ציין פה שאין 2 ליטר בליסינג אז הוא טועה. הפוקוס קיימת בליסינג ב3 סוגי מרכב, 2 מנועים, ו3 רמות גימור.

אכן כאשר הרכב יצא לשוק הוא יהיה מוצף בהיצע מאוד עשיר ומגוון של פוקוסים והדבר יהיה לרעתם של המוכרים הפרטיים.

למרות הנ"ל הייתי נשאר עם הפוקוס, הרכב נוח, מהנה, הגה טוב (לי זה חשוב), מה גם אצלך זה הדגם החזק והמאובזר יותר.

אני לא הייתי מבצע את ההחלפה

• תוכן חדש...