Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי מחשבות רבות, הוחלט כי אנחנו רוצים לשדרג את הקליאו החבוטה. כמובן שהדרישה לרכב החדש שיהיה ידני בלבד מצידי. קשה מאוד למצוא רכב ידני נורמלי שהוא מהעשור האחרון ובמצב טוב. למרות שכנועים של אבא כגון "עזוב אותך ידני" "מה אתה רוצה להתעלל באשתך?" הוחלט על גולף מודל 2009 1.6 ידני. מצאנו אחת עם 38אלף קילומטר וסגרנו עסקה תוך כמה ימים. אין ספק כי הגולף הנל זה רכב פשוט מדהים אחרי שבוע של נהיגות. ומה שהכי ריגש אותי, שאישתי מעדיפה לנהוג מאשר להיות נוסעת.:-P

אז, האם האשה שלכם גם אוהבת לנהוג על ידני?

ותמונה אחת ששווה אלף מילים:-D

20140215_124600_HDR.jpg

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

התמזל מזלך. זכית.

רק תפנק אותה בקורס נהיגה מתקדמת, כדי שאת היד השמאלית תשים בשעה 09:00 :)

נ.ב. - אהבתי את הכיסוי הגה. הוא מחמיא לרכב. זו תפירה?

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סע לירושלים, תמשיך על כביש 1 לכיוון ים המלח, תאסוף כמה שיותר ותשפוך לנו על הפצעים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

חופפים בהד-אנד שולדרס?

אפילו לא קשקש אחד! :wink:

אישתי שונאת לנהוג והרכב שלה אוטומטי, אבל אם אנחנו צריכים להחליף רכבים, אין לה בעיה עם הידנית שלי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אשתי טוענת שזה לא מתאים לגיל שלה.

מאיפה המוטורולה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בינתיים אשתי לא נוהגת אבל בינתיים אני כל הזמן מלמד אותה את היתרונות של ידני על פני אוטומט.

שלשום בדרך הביתה (עם מאזדה 3 אוטו' חלופית) עשיתי תנועה של אורנג-אוטן ואמרתי לה שמשעמם ליד ימין שלי בלי ידית הילוכים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אשתי למדה לנהוג בארה"ב ועל כן התמחתה בתיבה אוטומטית בלבד. עכשיו כשעברנו לאירופה, ההיצע האוטומטי דל, אז היא החליטה שזה לא צריך להגביל אותה, ובדיוק מסיימת סדרה של כמה שיעורים על ידני.

גם יודעת לבדוק שמן מים, אז בכלל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אישתי אוהבת ומעדיפה גיר ידני על פני אוטומט, זה היה די משעשע כששכרנו כמה פעמים רכבים בביקורים בארץ ונציגי חברת ההשכרה לא הבינו למה לעזעזאל אנחנו מעדיפים גיר ידני.

:lol:

בכלל אישתי קולית בקשר לנהיגה ורק לפני שעתיים הזכירה לי שאני לא אשכח לקבוע לנו קורס נהיגה משותף בפסח 8)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אין לי אישה. אבל הגברבר שלי בכלל מעדיף Teleport (הוא שותה, אני נוהגת).

למען האמת מעולם לא שאלתי אותו איך הוא עם ידני.. הממצאים יהיו מחר!

פורסם

וואי יש ימים שהייתי מת לטלפורט, במיוחד כשיש איזה תאונה או משהו בכביש 38, אני יכול להיות איזה שעתיים וחצי על ההגה.

שנה שעברה כשנחל הירקון הוצף והציף את נתיבי איילון לקח לי 4 וחצי שעות לנסיעה של שעה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אמא שלי- לא נהגה על ידני שנים. בן זוג שלה שכנע אותה להתחיל לנהוג על הרכב שלו, התאהבה ברכב.

כשיושבים סביב השולחן וחושבים על איזה רכב להחליף את הרכב שלה (גולף TSI DSG)- ידני לא בא בחשבון!

מה כן בא בחשבון? אם הרכב של בן זוג שלה נכנס בתקציב אז היא גם רוצה כזה.

לבן זוג יש רנו RS חדשה...

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם (נערך)

זה לא קצת סקסיסטי להתגאות באשה שנוהגת ברכב ידני?

זה לא שהיא חוטבת עצים ולועסת טבק.

אני גאה באשתי על כך שרכבה איתי שנים על אופנועים (אני עצמי הייתי מפחד לשבת מאחור)

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
פורסם

-כיסוי הגה פשוט ב50 שח מאוטודיפו (ההגה של הגולף כבר מאבד את צבעו אחרי 5 שנים)

-המוטורולה הגיע יחד עם הרכב. (משהו נדיר? או שאני מפספס משהו)

*אם למישהו יש את הרכב הנל, ויוכל להסביר לי איך אני משנה במחשב דרך שיציג לי KM/L ולא L/100KM אני אשמח מאוד:)

*מדוע יש רעידות בסרק ברכב בן 5 שעבר כל כך מעט קילומטר? ולמה האורות פנים של הרכב מהבהבים קלות בלילות?!(כי המצבר כבר בן חמש אולי?)

*ולמה ולמה ולמה???(:

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

• תוכן חדש...