Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתקרב לשנה השמינית, ולא תקבל אינפורמציה על חיי המין שלי :-D

והרכב שלך?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אישתי רק על גיר ידני, כבר 5 שנים על הרנו קליאו 1200 16v ידנית שלה, ומוכנה להחליף אך ורק לרנו קליאו חדשה ידנית כמובן. הרכב הפרטי שלי גם ידני. של העבודה הוא אוטומת... וכל פעם שהיא לוקחת אותו, לאחר מכן מגיע הטלפון שמציין שהרכב עגלה ולא מאיץ...

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
חחחחחחחחחחחחחחח

יצא לך לנסוע לאחרונה בכביש החדש לבית שמש (דרך הדוסים)? האנשים פשוט לא יודעים לעבד את המידע שיש 2 נתיבים

זה נכון כשעמוס אתה לא יודע איך אנשים יסעו שם בכיכרות.

ואני יוצא רק דרך שם מבית שמש כי זה הכי קצר לי כי אני גר בשיינפלד.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אני אצטרף לשטיח בכניסה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
להקים מחלפים לא יקימו כי זה יקר, ורמזורים זה יקר, אז עושים כיכרות.

אם יבנו את הכיכרות נכון (למשל כיכר בעלת שני נתיבים במקום צומת מסילת ציון) זה יהיה מצוין.

בשלב הזה של הפרויקט ירחיבו את הכבישים ויבנו גשרים (מבטלים שני מפגשי רכבת בכניסה לבית שמש),

בשלב הסופי גם יהיה מחלף!

כשהלכנו לראות קליאו ידנית חברה שלי הסתדרה איתה יותר טוב ממני :( והיא טוענת שלא אוהבת ידני!

פורסם
בדיוק אותו מצב בכביש ממחנה 80 ועד בנימינה.

כל הכביש הוא חד נתיבי (לכל כיוון). פרסו שם איזה 6 כיכרות, שכל הכיכרות הן דו נתיביות ו20 מטר מהכניסה/יציאה מהככר גם דו נתיבית.

מפגע תעבורתי חמור לנהג הישראלי הממוצע שלא ממש יודע איך לאכול את המצב שבפניו.

אם יעשו תשתית חכמה ככה שתהיה סטייה קטנה בכניסה לכיכר אנשים ייסעו בנתיבים הנכונים כי זה פשוט הכי משתלם (לעבור לנתיב הפנימי סטייה יותר גדולה בהגה).

השאלה אם יש מהנדס תחבורה חכם שלא יחשוב רק מה נראה מגניב במצגת אלא גם איך לגרום לנהגים לנהוג כמו שצריך - פשוט כי לא משתלם אחרת.

זה נכון כשעמוס אתה לא יודע איך אנשים יסעו שם בכיכרות.

ואני יוצא רק דרך שם מבית שמש כי זה הכי קצר לי כי אני גר בשיינפלד.

נדיר שאני יוצא משם. טוב לדעת שיש עוד בית שמשי פה.

בשלב הזה של הפרויקט ירחיבו את הכבישים ויבנו גשרים (מבטלים שני מפגשי רכבת בכניסה לבית שמש),

בשלב הסופי גם יהיה מחלף!

כשהלכנו לראות קליאו ידנית חברה שלי הסתדרה איתה יותר טוב ממני :( והיא טוענת שלא אוהבת ידני!

התוכנית להחלפת מפגשי הרכבת במחלפים (הפרדה מפלסית בין רכבת לכביש) מתגלגלת כבר בערך שנתיים או שלוש אחרי סדרה ארוכה של תאונות רכבת מורכבים ולא קשורה ישירות לפרויקט כביש 38.

מה גם שמפגש הרכבת ליד הביג כבר דו נתיבי.

למי שתהה המפגש השני אגב הוא בכביש לקיבוץ צרעה ולא על כביש 38.

אגב לא ראיתי בשום מקום שזה רק שלב א'. איפה קראת ששלב ב' יכלול מחלפים במקום הכיכרות?

אוף טופיק אני יודע על מישהו שיקבל מאוד קשה את ההפרדה המפלסית עם הרכבת - הנהג של הקטר הצהוב המוזר הזה שבבוקר בשעות הפקקים גורם למחסום לרדת לאיזה 5-6 דקות כדי להעביר את הקטר לצד השני, משחרר כמה מכוניות ומוריד שוב את המחסום כדי להעביר אותו חזרה. הוא אשכרה נהנה מזה שכולם מחכים שהוא יעבור.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

התוכנית להחלפת מפגשי הרכבת במחלפים (הפרדה מפלסית בין רכבת לכביש) מתגלגלת כבר בערך שנתיים או שלוש אחרי סדרה ארוכה של תאונות רכבת מורכבים ולא קשורה ישירות לפרויקט כביש 38.

מה גם שמפגש הרכבת ליד הביג כבר דו נתיבי.

למי שתהה המפגש השני אגב הוא בכביש לקיבוץ צרעה ולא על כביש 38.

אגב לא ראיתי בשום מקום שזה רק שלב א'. איפה קראת ששלב ב' יכלול מחלפים במקום הכיכרות?

תעשה חיפוש באתר הות"ל, יש להם תוכניות מאושרות של התכנון הסופי.

פורסם

רושם לעצמי לעשות ביום ראשון כרגע אני מהפלאפון.

אגב גם אתה מבית שמש?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא, מהמרכז.

בחזרה לנושא:

אני זומם להחליף לרכב ידני, מעבר לקניה של רכב בצבע אדום, יש רעיונות איך לגרום לאישה לא לפחד מהילוכים?

פורסם
מתקרב לשנה השמינית, ולא תקבל אינפורמציה על חיי המין שלי :-D

בלי דאווינים חמודי, אחרי שמונה שנים אנחנו יודעים בדיוק איך נראים חיי המין שלך! :wink:

אם יעשו תשתית חכמה ככה שתהיה סטייה קטנה בכניסה לכיכר אנשים ייסעו בנתיבים הנכונים כי זה פשוט הכי משתלם (לעבור לנתיב הפנימי סטייה יותר גדולה בהגה).

השאלה אם יש מהנדס תחבורה חכם שלא יחשוב רק מה נראה מגניב במצגת אלא גם איך לגרום לנהגים לנהוג כמו שצריך - פשוט כי לא משתלם אחרת..

בחלום הלילה!

זה שתכנן את הכיכרות האלה החליט שהנתיב הימני יהיה ימינה וישר (שזה סבבה) ושהשמאלי יהיה שמאלה ו...ישר! :shock:

כל 10 דקות יש שם כמעט תאונה.

2-3 תאונות ביום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
והרכב שלך?[/QUOT

ליאנה 5 דלתות אוט', ואני מת לדעת לאן זה מוביל ..

בלי דאווינים חמודי, אחרי שמונה שנים אנחנו יודעים בדיוק איך נראים חיי המין שלך! :wink:

אני האחרון שמנסה לעשות רושם על אחרים, כבר היה כאן דיון נרחב בעבר על הנושא הזה בדיוק,לא ממש הצלחתי למצוא אותו, אני דווקא זה שהגיב בשרשור ההוא על כל הבולשיט שאנשים רשמו כאן על חיי מין מדהימים לאחר כמה שנות נישואים.

כל הטענה שלי במשפט שרשמתי (בצורת אנלוגיה לחיי מין) הייתה שההתעסקות בהאם האשה נוהגת על ידני , וכמה שזה מסרס אותם ,זה התעסקות בזוטות.

מילא כל אחד היה מחזיק למבורגיני אוט' בחניה :shock:, ואללה, מבין את הבעסה, אם כבר להתבאס, על דברים אקוטיים כמו חיי מין :-D

פורסם
ליאנה 5 דלתות אוט', ואני מת לדעת לאן זה מוביל

אם היית עונה שאתה נוהג בידנית והיא מתניידת באוטובוסים, הייתי מחזיק ממך...

לגבי לנהוג על ידנית, אין אצלי במשפחה המיידית מישהי שתצהיר או חושבת שהיא לא מסוגלת לנהוג על רכב ידני. אם כבר אמא שלי התעקשה שנים על רכבים ידניים, כי לא היתה לה סבלנות לאיטיות של תיבות האוטומט של פעם. זה נשאר כך עד שהגיעו תיבות רובוטיות והמירו אותה (אבל היא נוהגת על S...).

מבלי להתייחס למקרים ספיציפיים של חוסר קואורדינציה קיצוני (שהוא לא מאפיין נשי דווקא), זה קצת... מביך, אני חושב, למישהי להודות בחוסר אונים כזה, דווקא כי היא אישה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

אם הבנת מהתשובה שאני הגבר השליט שמשפיל את נשותיו, לא הבנת נכון, אם כבר אני זה שמתנייד בתחבורה ציבורית והיא זאת שנמצאת עם הרכב רוב הזמן אבל כל זה משיקולי כלכלה ונוחות, היא עובדת מהבית, מפזרת בבוקר לגנים ולוקחת אחר הצהריים, לי ההגעה לעבודה עם תחבורה ציבורית נוחה קלה ומהירה, אין לי שום הגיון כלכלי להחזיק רכב נוסף עבור נסיעה של 8 ק"מ לכל צד.

אני לא בסטטוס ולא רואה לנכון מבחינה כלכלית כרגע להחזיק רכב ידני מהנה, בעבר שהיינו צעירים,רווקים וטיפה פחות מכוערים, החזקנו שני רכבים ידניים במשך מס' שנים, היא פולו ואני טיגרה אולם כרגע בשלב הזה בחיים, הפוזה, הרגש וההתלהבות לפרפר ברמזור כבר לא איתי.

עריכה אחרונה על ידי michaelbe6
פורסם
בחלום הלילה!

זה שתכנן את הכיכרות האלה החליט שהנתיב הימני יהיה ימינה וישר (שזה סבבה) ושהשמאלי יהיה שמאלה ו...ישר! :shock:

כל 10 דקות יש שם כמעט תאונה.

2-3 תאונות ביום.

זה בדיוק מה שאני אומר, לוקחים נהגים עצלנים בלי ידע, לא מלמדים אותם כיכרות דו נתיביות בתיאוריה ולא במעשי, שמים אותם בתשתית שמתאימה לנהגים שכן למדו ותירגלו ואז מתפלאים למה יש תאונות שם...

אם תשים במשוואה תשתית טובה ו/או תלמד נהגים איך להתנהג בכיכרות כאלו כמות התאונות תפחת בסדרי גודל

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...