Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הבנת מהתשובה שאני הגבר השליט שמשפיל את נשותיו, לא הבנת נכון,

חס וחלילה, לא נאמר, לא נרמז ואפילו לא עבר בראש.

רק השורה הראשונה התייחסה אליך, והכל בהומור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם הבנת מהתשובה שאני הגבר השליט שמשפיל את נשותיו, לא הבנת נכון

, .

אני אספר לך סיפור קצר ,

כאשר כל אחד מאיתנו מגיע ל120 ועולה למעלה , כידוע יש לחלוקה לצדיקים וכאלו שלא, אבל לפני החלוקה תמיד יש מיונים, וכאשר הגברים נכנסים למדור הגברים , התור מתחלק לשנים, הראשון העמוס בכל טוב, היכן השתור מתפתל והולך ויש חבורות ורעש זנץה התור של הגברים שהנשים שלהם שלטו בהם, והתור השני הקצר, הנטוש. שאף אחד לא עומד בו, ובכלל האשנב של המלאך התורן סגור רוב הזמן הוא זה ששלטו בנשים שלהן, וכידוע שעומדים מול בוחן כליות ולב, אנשים כבר לא משקרים.

יום אחד מגיע תימני קטן, ובלי להתבלבל נכנס לתור הקצר , מיד נהיה שקט בתור השני, כולם מסתכלים ביראה על התמני , איך יש דבר כזה?,

נגשים לתימני ושואלים אותו, תגיד איך עשית את זה?, כבר אין טעם בסודות, גלה לנו. אז הוא מסתכל עליהם ואומר,

מה אתם רוצים. ממני, תעזבו אותי, אני אישתי אמרה לי לעמוד פה, אז אני עומד פה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אשתי - כן, בלי בעיה.

ואחרי ששכנעתי את אחותי לקנות ידני, גם היא מרוצה מאוד.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

בעבודה הקודמת קודמת קיבלתי רומסטר ידנית

הגעתי הביתה, זרקתי את המפתח על שידת המפתחות

האשה ראתה את המפתח החדש ומיד נסה מהבית לעשות ס׳ד לכיוון עוד איזה חנות נעליים או תיקים.

ואז היא מתקשרת אלי טרם יצאה מהחניה: ״מהההה ידני?!?! תבקש שיחליפו לך! למה הסכמת לידני? תתפטר!!!״

אחרי 3 דקות של נסיעה אני מקבל ממנה הודעה: ״וואי זקנים נהיינו (את...) איזה הילוכים כיפיים״

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...