Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ֿ

רציתי לשתף אותכם בחוויה של הסופ"שׁ האחרון שהיה לי.... :lol:

אני יושב במסעדה עם האישה ביום שישי בערב לחגיגת יום אהבה ואז מקבל הודעה מחבר שהוא סגר רכבת לחצות את התעלה בין אנגליה לצרפת, אחרי כמה שניות הוא שולח 3:20.

אני לא בדיוק מבין מה הוא רוצה ממני ואז אחרי דקה נוספת מגיעה הודעה "אני נוסע לרינג היום בלילה ברכבת של 3:20, לא הולך לרדת שלג אבל הולך להיות רטוב! אם אתה בא איתי היום אני בטוח מגיע איתך במרץ, אישתי מאשרת את זה".

אני מתחיל לחשוב איך אני עושה את זה ואם יש לי כוח לנהוג 6 שעות לרינג היום בלילה במזג אויר זועתי שאנגליה לא ראתה המון זמן (100-120 מהירות רוח וגשם ללא הפסקה).

אחרי עוד דקה אישתי מסתכלת עלי ושאולת אותי על מה אני חושב.... אמרתי לה שסאם שלח לי הודעה לבוא איתו לרינג היום בלילה ואין מצב שזה קורה, אני לא נוהג כל הלילה במזג אויר כזה וגם ככה אני עוד 5 שבועות שם.

היא מהנהנת בראש ושותקת, אחרי שלוש דקות היא אומרת לי שהיא חושבת שאני צריך לסוע, אני בטוח אהנה איתו ושהיא לא חושבת שנהתי לפני חודש שהייתי שם. :oops:

התשובה שלי הייתה זה שאין מצב שאני נוהג כל הלילה לגרמניה!

אחרי 10 דקות, אני אומר לה שממש לא בא לי לסוע אבל אני יותר כועס על עצמי שאני כבר לא ספונטני ושאם הייתי חי היום בישראל ואמרו לי שאני יכול לנהוג 6 שעות ולהגיע לרינג אז לא הייתי חושב על זה פעמיים וככל בנראה הייתי כבר באוטו עכשיו בכביש המהיר 8)

התשובה שלה הייתה אתה צריך לנסוע, אז נסעתי :lol::lol:

אחרי נסיעה מאוד ארוכה ומעייפת הגענו לרינג ב9 בבוקר, עשינו צ'ק אין מהיר וישר למיטה!

השעון מעורר היה ל11 בבוקר, בשעה 10:30 אני מתעורר כאילו ישנתי כל הלילה :shock: אחרי חצי שעה של התארגנות אני מתקשר אליו והוא עונה לי תוך כדי שינה ואומר שהוא מתעורר, אני יורד ללובי לשתות דאבל אספרסו ואחרי 10 דקות מעבד את הסבלנות ומתקשר אליו שוב... הוא עדיין נשמע שהוא במיטה אז אמרתי לו שאני אחכה לו במסלול...

המסלול היה רטוב אבל לא ירד גשם אבל את ההקפות הראשונות נהגתי לאט כדי להבין איפה חלק ומסוכן לפני שאני מתחיל לעלות את המהירות.

אחרי שעתיים המסלול התחיל להתייבש בקווי נהיגה ואז גיליתי שהצמיגים שלי משפשפים את הכנף הקדמית בצורה דיי מוזרה אז החלטתי ללכת למוסך (to roll the arches).

אחרי שעה חזרתי למסלול והקפה ראשונה אני רואה כבר שהתחיל להתייבש ואפשר ללחוץ יותר, לפני סוף ההקפה התחלתי להאט כדי לקרר את הרכב ובסוף ההקפה גיליתי שעשיתי את זה ב8:14 שזה דיי מהיר...

אז החלטתי ללכת על זה ולנסות לשבור את השיא מסלול שלי שהוא 7:57, נכנס מיד לעוד הקפה, מנסה לשפר מהירות בפניות ואז בסוף ההקפה אחרי ש2 רכבים קצת חסמו אותי סיימתי את ההקפה ב7:58.

אוקיי אני בכיוון הנכון, מייד אחרי זה עוד הקפה ואני ב7:53 אני ממש בעננים אבל מרגיש שיש לי עוד קצת! נכנס להקפה אחרונה להיום ואני דיי תשוש מהיום שעבר עלי עם מעט שינה הצלחתי לרדת ל 7:50, הייתי כלכך מאושר והרכב הרגיש ממש טוב :) :) ;)

ביום ראשון המסלול היה כל היום רטוב וירד גם גשם במהלך היום אז את ה10 ההקפות הראשונות נהגתי בקווים רטובים ואז את שאר היום התאמנתי על דריפטים :)

הרכב שלי הוא BMW E46 M3

שיפורים: KW coilovers,AP racing brakes kit and one Recaro bucket seat

צמיגים: Kumoh V70 265/35/18

מצטער על החפירה, רציתי רק לחלוק את זה איתכם את החוויה,

מורן

ווידאו מומלץ לצפות בHD, תמונות בהמשך

[video=youtube_share;XMEs6xmBIOI]http://youtu.be/XMEs6xmBIOI

[video=youtube_share;U3Or36rZmlA]

_0153.jpgpage_497475-80056be5522ece6ff28da9a53061307c.jpgpage_497846-c4b765318dadc5e93d6ca29a4cd8171c.jpgIMG_8897.JPGIMG_8650.JPG

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מניאק:lol:

נשאר להסתכל ולקנא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מעבר לנהיגה המדהימה, יש פה כמה תמונות מחרמנות ברמה עולמית!:twisted:

אגב, הקאמבר לא מוגזם קצת מקדימה?

נ.ב.

אשתך תותחית אמיתית!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

פשש,אין מילים,פשוט אין :D

6 שעות בטיסה נמוכה? בטוח עצרת לתדלק איפשהו..

ובכלל,100-120 מייל לשעה? או קמ"ש? :D

עכשיו רק צריך שרשור דומה מרוני :)

נ.ב.

אשתך תותחית אמיתית!

אכן זן נדיר :)

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יופי של התפתחות של ערב הוולנטיין ויופי של נהיגה, אין ספק שיש לך יכולות.

מעל הכל עושה רושם שאישתך היא מתנה לכל חובב רכב\נהיגה שרוט, שאפו (לשמחתי אני גם התברכתי בכזאת, פשוט תענוג).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• אחראי פורום
פורסם

איזה כיף, מקנא עד דמעות על הנגישות. תמונות מעולות ובעיקר מפרגנות :-P

אני קיבלתי פס השנה לפאלמר 8)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אגב מורן, שאלה "טכנית"- אין בעיה להכנס לגרמניה עם מכונית שמצויידת בהגה ימני? (מבחינת החוק\תקנים).

סיקרן אותי כי יש לי חבר שכרגע קצת תקוע עם דיפנדר בעל הגה ימני שהוא רוצה להביא לגרמניה ונאמר לו שיש עם זה בעיה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כיף חיים אמיתי !

מת לנהוג ברינג.

מקנא בך :)

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

• אחראי פורום
פורסם

אני רואה עכשיו את הסרטונים, נהיגה מרשימה!

באיזה רכב חבר שלך נוהג?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...