Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הקטע ששתי ה"קרוסלות" כל כך משובשות ? עם כל השיפוע שלהן זה נראה כאילו אפשר לפנות באותה מהירות אם לא תשתמש בהן מרוב השיבושים (בעיקר בראשונה).

אגב אני צודק בהרגשה שאתה לא בולם הכי חזק ומאוחר שאתה יכול? אין דרמות בבלימה ולמרות שלא מדובר במהירויות שאני רגיל אליהן הירידה בסל"ד נשמעת קצת איטית ?

תודה

נראה לי שהקרוסלות משובשות מהקמת המסלול ;) בדר״כ הרינג מתקן קטעי מסלול רק באזורים שיש תאונות כדי לצמצם את התופעה...

להכנס לזוית של הקרוסלה זה הדרך המהירה ביותר! אולי זה לא נראה אבל הקרוסלה הראשונה זה פניה של אזור ה180 מעלות.

מורן אני בטח כותב את זה בפעם ה-20 פחות או יותר- המכונית שלך פשוט מדהימה, השילוב של הצבע עם הג'אנטים והקויילאוברים נותנים לה לוק פשוט סקסי לאללה.

עוד לא יצא לי לראות את הסרטון אבל בטוח שיש לי למה לצפות.

במקרה השתעממתי השבוע באיזה ערב ופתחתי סירטונים של הרינג ביוטיוב, אתה מככב שם אבל אתה צריך לבדוק מה הבעיה עם הרכב כי בכל הסירטונים הוא מאוד התקשה לנסוע ישר ;)

תודה עידן! הבעיה שהרכב נוסע על הצד זה רק שרטוב, ביבש הוא דיי דבוק לרצפה

תודה רבה על הסרטון. צפיתי בו מההתחלה ועד הסוף, ונהניתי מכל שנייה.

אתה יודע את הזמנים שלך במהלך הסיבוב, או שאתה מברר רק בסוף [כדי לא להתרגש במהלך הסיבוב]?

כייף לשמוע :wink:

יש לי אפליקציה שמודדת את הזמן אבל אני לא תמיד משתמש בה, אני מנסה לא להסתל על הזמן כי זה יכול להוציא אותך מריכוז...

נראה לי שהוא סידר את הרכב :wink:

מתברר שכשהוא רוצה הוא יכול גם לנהוג סופר נקי.

כ"כ נקי שאתה גורם לזה להראות קל.

כ"כ נקי שנתקלת ברכב אחד בודד בכל המסלול :shock:

כבר התחלתי לחשוד שסגרת לעצמך יום ניסוי :lol:

תשמע, בערך 8 דקות להקפה, תוצאה מדהימה (אפשר נראה לי להקביל את הרכב שלך ל-csl, לא ?) ואין ספק שאתה תותח אבל אתה חייב לגלח עוד כמה שניות כדי להוריד את הקוף מהגב...לא יכול להיות שקופרה עוקפת אותך :-P

ניר

תודה ניר,

המסלול היה ממש ריק כי הייתה תאונה והמסלול היה סגור לשעה,ברגע שראיתי שהולכים לפתוח את מהסלול קפצתי מייד לרכב ועליתי ראשון למסלול 8)

זה דיי קשה אחרי להכנס לזון של הנהיגה אחרי שעה המתנה בחניה, גם הברקסים והצמיגים היו קרים.

זה לא כלכך קל לרדת מ7:30, הרכב שלי עדיין יותר כבד וגם 30 כוח סוס פחות מהCSL...

יום יבוא ואני אהיה יותר מהיר מהקופרה ;)

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בדר״כ הרינג מתקן קטעי מסלול רק באזורים שיש תאונות כדי לצמצם את התופעה...

לפי הדף שיטבוק שלהם והתמונות שהעלו,נראה שסללו מחדש כמעט 3/4 מהמסלול (גם היה סגור לתקופה די ארוכה,לא?)

סרטונים משובחים,תמשיך להפגיז :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תודה. זה בדיוק מה שסקרן אותי, כי לקראת הסוף היו כמה עיקולים/פניות שהחלת לבלום מאוחר יחסית, להבדיל מנהיגה טיפה יותר זהירה בהתחלה. עניין אותי אם זה כי הכרת את הפנייה, או כי ראית שאתה מתקרב לשיא שלך ורצית לשבור אותו. אולי כל זה לא קרה וזה נראה בסרטון, אבל סתם תהיתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קודם כל איזה צליל נפלא!

דבר שני מברוכ על השיא החדש.

יש לי שאלה על

- אתה נצמד לשמאל כאילו לא בקו הנכון, זה בשביל הפניה הבאה?

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם
לפי הדף שיטבוק שלהם והתמונות שהעלו,נראה שסללו מחדש כמעט 3/4 מהמסלול (גם היה סגור לתקופה די ארוכה,לא?)

סרטונים משובחים,תמשיך להפגיז :)

תודה רבה! המסלול היה סגור בתקופת החורף והם החליפו אספלט ב4 חלקים שזה בערך 6/7 פניות.

תודה. זה בדיוק מה שסקרן אותי, כי לקראת הסוף היו כמה עיקולים/פניות שהחלת לבלום מאוחר יחסית, להבדיל מנהיגה טיפה יותר זהירה בהתחלה. עניין אותי אם זה כי הכרת את הפנייה, או כי ראית שאתה מתקרב לשיא שלך ורצית לשבור אותו. אולי כל זה לא קרה וזה נראה בסרטון, אבל סתם תהיתי.

ניקו, ראית את זה טוב מאוד! רק בקרוסלה הראשונה ראיתי שאני 2 שניות יותר מהיר מההקפה הכי מהירה שלי והחלטתי ללכת על זה! אני גם בדר״כ יותר מהיר בחלק השני (לא יודע למה) וסיימתי את ההקפה בכמעט 10 שנית יותר מהר מהזמן הקודם שלי.

קודם כל איזה צליל נפלא!

דבר שני מברוכ על השיא החדש.

יש לי שאלה על

תודה אריק,

בקטע הזה יש שיפוע באיפקס, יש המון אחיזה ואני נמצא שם בפול גז.

גם אם אני אצא מההיפקס אני אשאר באותו מהירות, אני מעדיף להצמד לשמאל ולהכנס ממצב ישר ללא העברות משקל לפניה ימינה... בשבילי זאת הדרך המהירה ביותר

פורסם

נסעתי עם מורן ברינג. כמה שזה נראה מהר בסרטון - זה יותר במציאות. לא פחדתי ככה שנים :twisted:

מזל טוב על השיא החדש! :beerchug:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה לא כלכך קל לרדת מ7:30, הרכב שלי עדיין יותר כבד וגם 30 כוח סוס פחות מהCSL...

ל-CSL יש תוצאה של 7:50 להקפה מלאה אז אתה בערך 10 שניות מאחור עם פחות כח ויותר משקל (אבל צמיגים עדיפים אני מניח).

כבוד :mm_yeah:

המסלול היה סגור בתקופת החורף והם החליפו אספלט ב4 חלקים שזה בערך 6/7 פניות.

אה, אספלט חדש...עכשיו אני מבין למה כולם שוברים שם שיאים לאחרונה :twisted:

יש לי שאלה על

בקטע הזה יש שיפוע באיפקס, יש המון אחיזה ואני נמצא שם בפול גז.

גם אם אני אצא מההיפקס אני אשאר באותו מהירות, אני מעדיף להצמד לשמאל ולהכנס ממצב ישר ללא העברות משקל לפניה ימינה... בשבילי זאת הדרך המהירה ביותר

לא רק בשבילך, גם פורזה חושב ככה 8) (וכמה מדריכים אחרים שקראתי).

נסעתי עם מורן ברינג. כמה שזה נראה מהר בסרטון - זה יותר במציאות. לא פחדתי ככה שנים :twisted:

אחרי כמה הקפות של 9 דקות עליתי עם מישהו להדגמה מהירה יותר (אותו רכב) של 8:40 וההבדל של ה-20 שניות האלה היה שמיים וארץ בקצב, במה שנדרש מהנהג וכמובן ברמת הפחד (של הנוסע לפחות :lol:).

אני יכול רק לדמיין איך מרגישה הקפה של 7:30 (במיוחד שמדובר בהקפה שממקסמת כ"כ את היכולות של הרכב).

מה שאני לא מסוגל אפילו לדמיין זה לעשות את זה עם מורן בגשם :shock2:

(אוקי, זה לא נשמע טוב כ"כ... התכוונתי לעלות לסיבוב על הכלי של מורן... עזבו, לא משנה)

ניר

פורסם

זה 26.5 ס"מ של גומי, לא סתם.

אני יכול להעיד ששקשקתי במכנסיים בחלקים נרחבים של המסלול, ואני לא פחדן מטבעי. המהירות, כוחות הג'י והאפס מקום לטעות (מורן משתמש בכל המסלול) מוסיפים המון לאפקט הפחד. מה שכן, הפחדתי אותו בחזרה אז אנחנו פיטים :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...