Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום קבוצת פולסווגן נותנת שנתיים אחריות על תיבת ההילוכים האוטומטית שלה במקום 5 עד לאחרונה . מאחר והם טוענים שהם סדרו את כול התקלות שהיו בתיבת ההילוכים ה DSG . למישהו יש נסיון עם ה DSG לאחר התיקון והכן נגמרו הבעיות שהגיר ה DSG סבל מהם. נשאלת השאלה מדוע הם מפחדים לתת אחריות של יותר משנתיים על הDSG במידה והם בטוחים שנגמרו כול הבעיות שהגיר שלהם סבל מהם.

פורסם

נשמע קצת מצחיק.

אם הם היו בטוחים בגיר שלהם,הם לא היו מורידים באחריות, מ 5 שנים לשנתיים!

כי אחרת הם היו צריכים לעלות את תקופת האחריות,כי הם מאמינים בגיר שלהם.

בקיצור כך לא מתנהג יבואן/יצרן שיש לו אמון ביצירה שלהם.

פורסם

לא שיא האמינות,לאבא שלי יש חבר עם יטי 2012 היה כבר כמה פעמים בגלל בעיות בגיר במוסך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אנחנו במשפחה עם 3 מכוניות DSG ולא הייתה בעיה עם אף אחד מהרכבים

בדגמים הישנים באמת היו בעיות בגיר , כיום לא יודע מה קורה עם זה

גרוע? הוא לא , הוא אפילו מהנה

אחרי שאתה נוסע על DSG קשה לדעתי לעבור לגיר של חברה אחרת

פורסם

כאשר הגיר עובד הוא מצויין. ב- DSG6 לא היו לי מעולם בעיות (5 שנים במצטבר); ב- DSG7 היתה לי בעיה, וכך גם לרבים אחרים. בעיות עתידיות? אין לדעת. גם אני הופתעתי מקיצור האחריות כאשר התעניינתי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פשוט ביותר . אין לרכוש רכב מצ׳מפיון ולא משנה אם זה DSG 6 או 7 . השנתיים הללו יטוסו לך ואתה בקושי תעשה 30 אלף קילומטר. המבחנים של גיר זה בסביבות ה 60 אלף קילומטר. צ׳מפיון חייבים לתת אחריות של 7 שנים על הגיר ואם לא אז פשוט לא לרכוש.

גילוי נאות : יש לי איביזה .

אוטו-מאניה :-)

פורסם
נשמע קצת מצחיק.

אם הם היו בטוחים בגיר שלהם,הם לא היו מורידים באחריות, מ 5 שנים לשנתיים!

כי אחרת הם היו צריכים לעלות את תקופת האחריות,כי הם מאמינים בגיר שלהם.

בקיצור כך לא מתנהג יבואן/יצרן שיש לו אמון ביצירה שלהם.

מסכים לגמרי. קיה למשל לא החליטו להביא 7 שנות אחריות בגלל שלרכבים שלהם היו בעיות אמינות, אלא בגלל שהם בטוחים במוצר שלהם ומוכנים בעת הצורך לקחת אחריות במשך התקופה אם קורה משהו.

אם כבר הבאתם 5 שנות אחריות כאשר הרכבים היו נחשבים "בעייתיים", אז למה לא להביא גם לרכבים המשופרים מבחינת אמינות 5 שנים? הרי הרכבים ה"אמינים" אמורים להדאיג פחות את היבואן, לא? עזבו את זה ששנתיים אחריות בלבד זה כבר קמצני בשם עצמו. מילא הם לא רוצים לתת 5 שנים, אבל לפחות שיתנו 3 כמו כולם.

רק בשביל זה לא הייתי רוכש רכב מהיבואן. התנהלות שגויה לחלוטין וזה עוד לפני שרוכשים מהם רכב.

פורסם

שרשורפלצת בעוד

3

2

1

Go!

וברצינות, הם אומרים שהם שיפרו ופתרו את כל הבעיות בDSG החדש, אבל מה שהם לא אומרים זה שכשאתה תקנה רכב, מועד הייצור שלו הוא לא יום לפני שאתה קנית אותו, אלא בדרך כלל כמה חודשים לפני, מה שאומר שיכול להיות מצב שהרכב שאתה תקנה יהיה בעצם עם הגיר "הישן" פשוט בגלל שבמועד ייצורו, הגיר החדש והמשופר עדיין לא הוכנס לייצור.

לא יודע אם הסברתי את עצמי מספיק טוב אז אתן דוגמה.

זרום איתי בעניין התאריכים, זה הכל סתם מהראש.

נגיד והגיר תוקן ושופר ואכן עכשיו הוא אמין. בוא נגיד שהגיר המשופר הוכנס לפס הייצור של הרכבים בינואר 2014. אז כל רכב שיוצר אחרי ינואר 2014 יהיה עם הגיר החדש.

במגרש של היבואן עומדים רכבים שיוצרו לפני חודשיים, שלושה, ארבעה, חמישה ויותר. כאשר אתה תבוא לרכוש רכב, כנראה שסוכן המכירות לא בדיוק ייתן לך את הרכב האחרון שהגיע למלאי אלא את הרכב ה"זקן" ביותר שיש לו. למה? כי ליבואנים יש שנה ממועד ייצור הרכב (יצור! לא הגעה לארץ) למכור אותו. לא מכרו? הרכב חייב להירשם במשרד הרישוי ובעצם לקבל יד. מה שנקרא יד יבואן. אז הסוכן ייתן לך את הרכב הזקן ביותר שלו על מנת לא להגיע למצב הזה. מאוד יכול להיות שברכב הזה יש עדיין את הגיר הישן ולא החדש והמשופר. רק שאתה כבר בלי ה5 שנים אחריות.

איך אפשר לוודא את מועד הייצור? לקחת את מספר השלדה המלא מאיש המכירות ולבדוק באינטרנט. זה בהנחה והוא יהיה מוכן לנדב לך את המידע הזה.

אם הוא לא מוכן, אתה יכול תמיד לשאול אותו. בתקווה שהוא יענה אמת ושאתה גם סומך עליו.

נראה לי שזהו. לא חושב שיש לך עוד אופציות.

בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

למרות שהיו דיוני DSG למכביר, יש כאן עניין חדש יחסית ששווה התייחסות.

עם זאת, תגובות עם תוכן ברמה של הקבצה ג' בכיתה ז' תמחקנה.

אז אם יש לכם משהו רלוונטי לעניין האחריות שנותנים כעת ל-DSG, תכתבו.

אחרת, חבל על המאמץ.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כאשר הגיר עובד הוא מצויין. ב- DSG6 לא היו לי מעולם בעיות (5 שנים במצטבר); ב- DSG7 היתה לי בעיה, וכך גם לרבים אחרים. בעיות עתידיות? אין לדעת. גם אני הופתעתי מקיצור האחריות כאשר התעניינתי.

אני מסכים עם האלפיסט.

מבחינה "מקצועית" ה-DSG נפלא. שקט, זורם, מהיר ו"חכם". בעיות האמינות שלו, עד כה הופיעו רק בDSG 7, ולמיטב הבנתי לא בדגמים חדשים מ-2012. מעבר לכך, לא ניתן לדעת כיצד תהיה אמינותם, מכיוון שהם לא קיימים מספיק זמן.

נושא הורדת האחריות באמת משדר את ההפך ממה שצ'מפיון טוענים. אני רוצה להאמין שיצרן ענק כמו VAG ידע לתקן את התקלות הללו ככה שמי שקונה היום ואגית חדשה, לא ייתקל בבעיות שצוינו לעיל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
נושא הורדת האחריות באמת משדר את ההפך ממה שצ'מפיון טוענים.

לפני הבעיות, האחריות גם כן עמדה על שנתיים, ואם לטענתם הבעיות נפתרו, הם חזרו למסגרת האחריות הרגילה שלהם, שנתיים.

למה זה משדר ההיפך?

פורסם
לפני הבעיות, האחריות גם כן עמדה על שנתיים, ואם לטענתם הבעיות נפתרו, הם חזרו למסגרת האחריות הרגילה שלהם, שנתיים.

למה זה משדר ההיפך?

אסביר:

אם אתה מאמין בגיר שלך. אתה יודע שלא צפויות לו בעיות אמינות וייצור, אז מה אכפת לך להשאיר אחריות של 5 שנים?

זה כמו שהתקשרתי לברר על קורסי פסיכומטרי לאחותי, אחת הנציגות אמרה לי שאצלה, מי שלא מקבל את הציון שהוא רצה (גם אם זה 799 והוא רצה 800) זוכה לקורס חוזר ללא עלות. לטענתה, זה בגלל שהיא מאמינה בקורס שלה ובכך שהוא יביא את התלמיד לציון הנשאף. אם לא הייתה מאמינה בקורס שלה, אז לא הייתה מציעה קורס חינם לכל מי שלא מרוצה. בצורה דומה, אם צ'מפיון מאמינים בתקינות הגיר, למה הם מפחדים להשאיר את האחריות חמש שנים?

זו הסיבה שבשבילי הורדת האחריות משדרת את ההפך מאמינות. אבל אולי הבעיה אצלי. לא יודע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...