Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ציטוט [למיטב זכרוני] השיחה שלי עם נציג המכירות מלפני חודש/ים:

אני: והאחריות על הגיר היא 5 שנים, נכון?

נציג: לא, שנתיים.

אני: למה?

נציג: כי כבר אין בעיות.

אני: אבל רק לפני שבועיים שמענו על החלפת שמן גיר?

נציג: [שתיקה רועמת.... ובסוף:] זה לא קשור.

אם בארזים :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ההתקפלות שלהם מהאחריות באמת לא נראית טוב. כשמה כן היא- אחריות. ואם היבואן לא מוכן להיות אחראי שעכשיו הרכב שהוא מוכר יהיה תקין לתקופה ממושכת אחרי כל הבעיות שהגירים הללו עשו- למה שאני אהיה האחראי על כך?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אין טעם רב בשונות בתקופות האחריות ביחס למכלולים שונים, הדבר משדר לקונים חוסר אמון של היצרן באמינות המכלול שלו ניתנה אחריות ארוכה. קיומה של זו רלבנטי כשמדובר במכלול בעייתי ומועד לפורענות. משהיגיע היצרן למסקנה שהמכלול תקין ומחלותיו רופאו אין סיבה שינהג אחרת משאר היצרנים או היבואנים.

פורסם
אין טעם רב בשונות בתקופות האחריות ביחס למכלולים שונים, הדבר משדר לקונים חוסר אמון של היצרן באמינות המכלול שלו ניתנה אחריות ארוכה. קיומה של זו רלבנטי כשמדובר במכלול בעייתי ומועד לפורענות. משהיגיע היצרן למסקנה שהמכלול תקין ומחלותיו רופאו אין סיבה שינהג אחרת משאר היצרנים או היבואנים.

המצב האידיאלי הוא שתהיה תקופת אחריות אחת על כל המכלולים השונים, מכיוון שכבר הוארכה תקופת האחריות על הגיר הזה ספציפית, גם אם הם תקנו אותו, אין זה אומר שבמרווח זמן קצר כל כך צריך לבטל את האחריות המורחבת על אותו המכלול ולהשאיר קונים פוטנציאלים חסרי "גב".

במיוחד כשיש לחברה עוד רכבים במלאי עם הגיר מלפני התיקון אם אני לא טועה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מה דעתכם?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4486791,00.html

נשיא ה-ADAC, ארגון הנהגים הגדול באירופה והשני בגודלו בעולם, הודיע על התפטרותו המיידית. הסיבה: זיוף תוצאות סקר בחירת מכונית השנה בגרמניה, בה זכתה פולקסווגן גולף

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מה זה קשור? גם ההוצאות בבית ראש הממשלה ירדו ב72 ש"ח, עדיין לא פרסמתי את זה כאן (עכשיו כן)..

ובכל מקרה לדעתי היבואן עושה הפוך על הפוך על הפוך. כביכול כל הדגמים מ 2012 כבר עם הגיר החדש, עוד יותר כביכול כבר עברו שנתיים ושוב כביכול הכל בסדר. אם הגיר החדש מושלם אז היבואן רוצה לשדר שהמוצר מושלם ואין מה לחשוש והאחריות כמו כל השאר.

כשאתה מוכר רכב עם אחריות לשנתיים ורק הגיר לחמש שנים אתה "כביכול" מודה שהמוצר שלך פגום אך מפצה על זה בצורת אחריות מורחבת ובידיעה שמרבית רוכשי וואגית חדשה בישראל יחליפו רכב עוד לפני תום האחריות המורחבת.

אז עכשיו ביזנס אז יוז'ואל.

גילוי נאות: נוהג באוקטביה 2013 DSG7, עם 40 אלף ק"מ ותה"ל ללא תקלות. טפו טפו.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

חשבתי שזה קשרור ביגלל דיונים אחרים שתמיד תהו מדוע עם כל הבעיות של הקונצרן הרכבים שלהם עדיין זוכים במכוניות הטובה של השנה בכל מיני מקומות,

ויש צרכנים שעדיין חושבים שתוצרת הקונצרן היא מהטובות שיש( + חושבים ההפך הגמור על איטלקיות/צרפתיות).

ומבחינת האחריות- גם אני חושב שלימכור רכב עם שנתיים בלבד -פחות מכל יצרנית אחרת, רכב שהמוניטין שלו ידוע כאן היטב ולנסות להרגיעה עם 5 שנות אחריות לגיר- בשבילי זה סימן אזהרה שלא לשים את כספי על רכב שכזה.

מי שמחליף תמיד בתום האחריות לרוב יהנה מהרכב ולא צריך לידואג- אבל מי שהבא בתור -:-), שיבושם לו.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אבל על סמך זה עדיין אנשים ממשיכים להאמין שמכוניות תוצרת הקונצרן הכי טובות, כי אחרי שזה מיתפרסם שם יש כתבות גם בארץ ואנשים קוראים וזה ניכנס להם למוח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...