Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הנדסאי ומעולם לא שמעתי על ההסתדרות הזאת

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אולי כוונתך ללהיות רשום בפנקס ההנדסאים?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

זאת התארגנות של ההסתדרות.

במסגרת שלהם יש הנחות והטבות בלימודים במקומות שונים ואפשר להצטרף לקרן ההנדסאים והטכנאים וישנו מועדון לקוחות בשם "הוט" שהוא מועדון צרכנים עם מחירים אטרקטיביים.

קרן ההשתלמות שלהם טובה.

http://www.handesaim.org.il/GemelWeb/Templates/ContentPage5.aspx?menuItem=12810

פורסם

קרו השתלמות להנדסאים וטכנאים.

מוכרת ע"י קרנות השתלמות ומאפשרת הפרשה של המעסיק והעובד.

בתום 6 שנים יש לך סכום לא רע בכלל.

פורסם

אני חבר בהסתדרות ההנדסאים קרוב לעשור, וגם אחרי שקיבלתי תואר מהנדס - עדיין מעדיף להישאר שם, בעיקר בגלל הסמינרים השווים. כל שנה צוברים נקודות (מצד המעביד ומצד ההסתדרות) שאפשר להשתמש בהן לסמינרים בארץ ובחו"ל. בערך כל 3 שנים בערך יכול לטוס ולשהות במבחר היעדים שמפורסמים בחינם, מיותר לציין ש"סמינר" זה רק שם יפה, אין שם שום חומר לימודי - רק סיורים וטיולים.

לפני 4 שנים הייתי בפראג, השנה בברצלונה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

כיצד צוברים נקודות?

אני גם חבר (לא פעיל) ולא הכרתי את מה שאתה מספר, נשמע מעניין.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אני אסביר בקצת יותר פירוט:

במקום העבודה שלי המעסיק כל חודש מפריש סכום מסוים לטובת הסתדרות הטכנאים וההנדסאים (יכול להיות שבמקומות עבודה אחרים העובד צריך להפריש, אין לי מושג), וכל סוף שנה אני צובר "נקודות" (שוות ערך לשקלים). אותו סכום של נקודות אני מקבל גם מצד הסתדרות ההנדסאים, וכך יוצא שכל שנה אני מקבל "בנק" של נקודות. כל סמינר שווה ניקוד אחר, ואם אין מספיק ניקוד אפשר לשלם את ההפרש בשקלים, כל שתיאורטית אפשר לצאת כל שנה לסמינר (תמורת תוספת כסף) או פשוט לצבור נקודות ואז להירשם לסמינר כלשהו חינם אין כסף.

כדי להירשם להסתדרות הטכנאים וההנדסאים צריך תעודת טכנאי/הנדסאי מן הסתם.

כל הפרטים כאן:

http://www.beithandesai.org.il/frmFreeText.aspx?textid=4

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני במועדון הוט דרך הבנק, מועדון חסר תועלת (או שאני מפונק אחרי שנתיים וחצי בחבר)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
אני במועדון הוט דרך הבנק, מועדון חסר תועלת (או שאני מפונק אחרי שנתיים וחצי בחבר)

זה אחד המועדונים הכי טובים אחרי חבר.

פורסם

noogie ו-ceyal - אפשר דוגמאות?

אני גם נמצא במועדון הזה ("הוט"), ועד היום לא מצאתי לו שימוש כלשהו.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אני שם רק כמה חודשים, אבל יש הנחות קבועות "במעמד החיוב" של אחוזים בודדים בהרבה חנויות, זה מועדון חזק כמעט כמו חבר בגלל כמות החברים בו, יש גם מבצעים בקניית רכב חדש, אני מקבל מיילים כבר איזה חודשיים על הנחות בקניית הונדה חדשה והטבות בביטוח באיילון, אמא (גם חברה במועדון) קיבלה מאיילון היום הצעה לביטוח רכב טובה בהרבה מחברות אחרות, אבל לביטוח דירה אצלם הציעו מחיר יקר בהרבה מבמקומות אחרים.

• תוכן חדש...