Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אז כך יש לי סובארו לאונה ואני מעוניין לשפר אותה קצת פחות כלפי חוץ אלה מפנים לגרום לרכב להיות אם כמה שיותר מודרני הכוונה להוסיף כל מיני מנגנונים חשמלים שמביאים נוחות ,שגורמים לאוטו להיות יותר בטוח מבחינת נסיעה. ואמצעים להגנה נגד גניבות הפריצות כמו שה יש ברכבים חדשים

למשל התקנתי נעילה מרכזית,קודנית,מערכת אודיו חדשה ומודרנית,אזעקה ומזגן כבר יש לי ואני מעוניין להוסיף בקרוב גם חלונות חשמל

איזה עוד דברים מעניניים אתם מכירים שניתן להרכיב באותו. כלומר כל מיני מנגנונים חשמלים שיוסיפו לנוחות של הרכב. מה העלות של כל דבר?

תודה שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

יש לי הרבה מכוניות בבית.

אלה החפות מכל איבזור חשמלי מניעות גם אחרי שעמדו שבועיים.

לדעתי הגדולה של מכונית ישנה היא הפשטות שלה.

אם אתה רוצה להרוס את מערכת החשמל - אתה מוזמן - אבל חבל.

לדעתי, כבר עשית יותר מדי...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
יש לי הרבה מכוניות בבית.

אלה החפות מכל איבזור חשמלי מניעות גם אחרי שעמדו שבועיים.

לדעתי הגדולה של מכונית ישנה היא הפשטות שלה.

אם אתה רוצה להרוס את מערכת החשמל - אתה מוזמן - אבל חבל.

לדעתי, כבר עשית יותר מדי...

תוכל להגיד מה למשל יותר מידי?

ולמה לדעתך זה הורס את מערכת החשמל?

פורסם
שלום לכולם.

אז ככה יש לי סובארו לאונה ואני מעוניין לשפר אותה קצת פחות כלפי חוץ אלא מבפנים, לגרום לרכב להיות כמה שיותר מודרני. הכוונה להוסיף כל מיני מנגנונים חשמלים שמביאים נוחות ,שגורמים לאוטו להיות יותר בטוח מבחינת נסיעה. ואמצעים להגנה נגד גניבות הפריצות כמו שיש ברכבים חדשים.

למשל התקנתי נעילה מרכזית,קודנית,מערכת אודיו חדשה ומודרנית,אזעקה ומזגן כבר יש לי ואני מעוניין להוסיף בקרוב גם חלונות חשמל .

איזה עוד דברים מעניניים אתם מכירים שניתן להרכיב באוטו ? כלומר כל מיני מנגנונים חשמלים שיוסיפו לנוחות של הרכב. מה העלות של כל דבר?

תודה שגיא.

איך כל הדברים שהתקנת ברכב שלך תורמים לסעיף המודגש?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

כמה שפחות שיכלולים, יותר אמינות ,יותר טוב,למה אתה חושב שהלאונה היא הרכב הכי אמין שיש ,בעיות חשמל בחיים לא תשמע בכלל ,למה? כי הכל כ"כ פשוט ומורכב בצורה פשוטה וחכמה=מחזיק לאורך זמן להבדיל מ.......

פורסם
איך כל הדברים שהתקנת ברכב שלך תורמים לסעיף המודגש?

פליקס

לא אמרתי שמשהתקנתי תורם לסעיף הזה עדיין לא הגעתי להתקנות שתורמות לחלק זה.אני שואל מה אפשר להתקין כדי שזה יתרום לסעיף זה.

פורסם

הבאת לי רעיון,

קודם כל אני חושב כקודמי, שהגדולה של רכב ישן הוא בפשטות שלו.

אני את הקרבורטור שלי לא יחליף בשום מזרק.

חוץ מנעילה מרכזית עם שלט, אזעקה, והגה כוח - לא הייתי משקיע כלום ברכב ישן,

בטח ובטח שלא חלונות חשמליים, שהם גימיק שעולה בבריאות (במיוחד בקוראניות).

מה שכן הייתי מוסיף מד סל"ד - אין לי מושג איך עושים את זה, אבל זה נראה לי פרוצדורה פשוטה, ראיתי כבר חבר שהחליף את כל הפאנל בסיטרואן bx פשוטה, בפאנל של הדגם המצועצע, וזה כלל גם מד סל"ד.

ומצד שני, אחד המורים שלי - התקין מד סל"ד דיגיטלי נחמד וקטן, שיושב על פתחי האיוורור האמצעיים, בפיג'ו ישנה.

מד סלד באמת היה מספק את תאוות האינפורמציה שלי - ברכב, ובזה מסכם אותה.

אם למישהו יש אינפורמציה אם ואיך ניתן להתקין אחד כזה, בשיטת "עשה זאת בעצמך" ובזול,

אני אשמח לשמוע.

נ.ב. - גם לי יש רכב ישן - גאלאנט 90 ידנית GL פשוטה, אבל שווה כל אגורה.

damka.gif
  • תוכן חדש...