Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני ממש חדש בתחום ורציתי לשאול כאן , קניתי פיג'ו 206 1.6 שנת 2007 ואני רוצה לשפר אותה האוטו הוא 110 כ"ח ואני רוצה להגיש ל150 אם אפשר

אני לא ממש מבין מה ואיך עושים את זה אז יש למישהו עצות מה לעשות לאוטו ? התקציב 10,000

עריכה אחרונה על ידי Saharyaron
פורסם

שינוי מבחוץ הוא לא "שיפור", לדעתי תמצא יותר עזרה בתחום הזה בפורום דיטיילינג.

פורסם (נערך)

ומבחינה פנימית ? המנוע 1.6 הוא 110 כ"ס אני רוצה להגיש לאזור 150 כ"ח אם אפשר בתקציב הזה, זה אפשרי ? ואם לא עד כמה אפשר ?

עריכה אחרונה על ידי Saharyaron
פורסם

להגיע ל-150 לדעתי אין שום סיכוי, באופן כללי במנועים אטמוספריים (ללא טורבו) השיפור הרבה יותר מסובך ויקר ולכן גם לא כדאי.

במנוע הספציפי הזה נראה לי שהאפשרות היחידה שלך לשיפור משמעותי בכוח הוא ראש מנוע וסעפות של nfx.

בכל מקרה אני לא בקיא בפרטים, יש כאן מומחים בתחום שבטח יזרקו קצת מידע, בכל אופן אתה מוזמן לעשות חיפוש בפורום- חפרו על המנוע הספציפי הזה לא מעט.

לדעתי האישית אם אתה רוצה יותר כוח מכור את הרכב וחפש 206 gti.

פורסם

אפשר קצת הסבר על הראש מנוע וסעפת nfx ? מאיפה אפשר לקנות+להתקין את זה? וכמה זה עולה ?

החלפה ל206 GTI היא לא אופציה כרגע כי גם ה206 1.6 קניתי אותה ממש לא מזמן וגם החלפה לGTI תאלץ התפשרות בשנתון

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בתור בעל פיג'ו XS שבדק את העניין לפני הרכישה, אני מציע לך לוותר. אני אומר זאת על סמך שרשורים רבים וקודמים שנעשו כאן בפורום ופורטו רבות ואתה כמובן מוזמן לערוך חיפוש. גם אם תשפר את ההספק, אתה תצטרך לשפר עוד דברים מסביב מה שיהפוך את כל העסק ללא כדאי. הפיג'ו שלנו זריזה ונחמדה גם בלי עוד 30-40 כ"ס, ואפשר כמובן להשתדרג ל GTI, אם כי אתה לא תמצא אותן אמינות כמו ה- XS (אלא אם כן תמצא אחת שמורה, שגם ככה הן מעטות על הכביש).

• תוכן חדש...