Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוי אתם פשוט גרועים, איך אני אראה לו את השרשור הזה עכשיו?

אני חושב שזה נורא אידיוטי לשים מדבקה כדי שיחשבו שיש לך GTI כאשר אין לך אחת כזו. כמו אלו ששמים פרארי על פונטו. כנראה שמשהו לא בסדר אצלי.

זה כל העניין זה לא מדבקת פרארי על פונטו, זה כמה פסים אדומים על הגריל.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצטרף למצטרפים... זה דווקא עדין ובטעם טוב יחסית,

אני ממליץ שתחמיא לו על הנגיעה העדינה.

וגם אם זה היה איום ונורא, זה עדיין הרכב שלו וזכותו לבצע (כמעט) מה שבא לו, העיקר שהוא נהנה ולא פוגע באף אחד.

נ.ב.:

במידה והוא יתחרט, זה גם משהו שמאוד קל להוריד בלי שום סימן, אז בכלל אין פה סיפור.

פרגנתי בכל מקרה. אני תמיד נותן המלצות, וגם אם לא מקשיבים להן אני מפרגן (בטח כשמדובר בחבר הכי טוב שלי). אמרתי לו שקארספורום מאשרים.

אני אישית חושב שהגריל האדום בGTI היא גאונות עיצובית, וכתבתי זאת רבות על דפי הפורום. לדעתי, זה לא אמור להיות על משהו שהוא לא GTI. אולי זה איזה תסביך שיש לי עם דברים שהם כבש בעור של זאב (ההפך ממה שזה אמור להיות).

תודה לכולם על הדעות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני גם נגד מדבקות על רכבים, אבל המקרה הזה הוא באמת עדין ונסלח.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אין ספק שהרעיון עצמו לא נוראי בכלל.

מה שכן, אני כן הייתי ממליץ לחברך להוריד את זה.. אבל רק כדי להדביק את זה חזרה בצורה משכנעת יותר. מדוייקת יותר.

ממש רשלנות יש כאן. זה מה שהופך את העניין ללא יפה כרגע.

פורסם

קראתי רק את הכותרת והסתכלתי על התמונה - ולא הבנתי על מה מדובר. רק שקראתי את ההודעה הבנתי שהפסים לא מקוריים, ואם ככה זה אומר שזה נראה מצויין ומשתלב יפה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

ניקו, פעם הבאה תפתח שירשור בצורה הבאה:

איך המדבקה על הגריל של ה-GTI?

ותקבל תגובות בסגנון... מיותר..

איכס, גועל...

פורסם

^

אהבתי!

קראתי רק את הכותרת והסתכלתי על התמונה - ולא הבנתי על מה מדובר. רק שקראתי את ההודעה הבנתי שהפסים לא מקוריים, ואם ככה זה אומר שזה נראה מצויין ומשתלב יפה.

אני במשך כמה שניות חיפשתי את הכיתוב GTI והתחלתי לנסח בראש תגובה בסגנון: תן לילד להנות, זה יעבור לו...

אחר כך הבנתי שמדובר בפסים בלבד.

מי קבע שהרכב צריך להראות בדיוק בדיוק כפי שיצא מהמפעל?

לטעמי אין פה התהדרות בנוצות לא לו. כל השאר זה עניין של טעם (ובאמת מרתק שציפית לתגובה מסוג מסויים וקיבלת תגובה אחרת לגמרי, וכל הכבוד לאיך שאתה מקבל את התגובות!)

פורסם
אוי אתם פשוט גרועים, איך אני אראה לו את השרשור הזה עכשיו?

אני חושב שזה נורא אידיוטי לשים מדבקה כדי שיחשבו שיש לך GTI כאשר אין לך אחת כזו. כמו אלו ששמים פרארי על פונטו. כנראה שמשהו לא בסדר אצלי.

זה עדיין לא פרארי על פונטו, אלא כמה מדבקות עדינות של פולו GTI על פולו.

לא רואה בעיה. להפך, זה אפילו נראה טוב ( וגם אני לא סובל כל מיני תוספות לא מקוריות על רכב באופן כללי )

ששי כהן

wheel

• תוכן חדש...