Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי חבר שקנה מדבקה אדומה לגריל של פולו GTI ושם אותה ברכב שלו. יש לו פולו 1.2 TSI. כשאני מסביר לו שזה משהו שילדים בני 17 מתלהבים עושים הוא לא מאמין לי. קיוויתי שתעזרו לי להסביר לו כמה זה מטומטם. אולי אם יראה את התגובות שלכם יסיר אותה.

תודה.

2.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שיעשה מה שהוא רוצה מה פסול בזה?

האמת שזה נראה נחמד

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם (נערך)

המדבקה ניראית בטעם טוב. לא כל סטייה מהמקור נוראית.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper
תיקון שגיאות כתיב

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מצטערת להרוס לך, אבל הבחור לא שם מדבקות "GTI" או טורבו\דורבו\NOS וכד', אלא כמה פסים עדינים שדווקא נראים מאוד נחמד על הרכב ובגבולות הטעם הטוב.

אם זה מה שמעלה לו חיוך כשהוא יוצא אל האוטו, מה אכפת לך?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אוי אתם פשוט גרועים, איך אני אראה לו את השרשור הזה עכשיו?

אני חושב שזה נורא אידיוטי לשים מדבקה כדי שיחשבו שיש לך GTI כאשר אין לך אחת כזו. כמו אלו ששמים פרארי על פונטו. כנראה שמשהו לא בסדר אצלי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא רואה מה הבעיה כאן.

זה בגבול הטעם הטוב, וזה דווקא נראה יפה,

באסים שתופסים תא מטען שלם זה משהו שילדים בני 17 עושים.

פורסם

לא ממש נורא. זה לא שהוא שם מדבקה של JPS.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מצטער להרוס אבל נראה די טוב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ניקו אני איתך.

תקנה לו מדבקת NO FEAR שתשלים את המראה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

מצטרף למצטרפים... זה דווקא עדין ובטעם טוב יחסית,

אני ממליץ שתחמיא לו על הנגיעה העדינה.

וגם אם זה היה איום ונורא, זה עדיין הרכב שלו וזכותו לבצע (כמעט) מה שבא לו, העיקר שהוא נהנה ולא פוגע באף אחד.

נ.ב.:

במידה והוא יתחרט, זה גם משהו שמאוד קל להוריד בלי שום סימן, אז בכלל אין פה סיפור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...