Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

bar72, תתפלא לדעת כמה בנות 50/צעירות עם אבא עשיר עושות הזמנה על מיני ONE ידנית. להזכירך, מנוע 4 ציל' אטמוספרי בנפח 1600 סמ"ק עם 98 כ"ס, 6 הילוכים.

גם גברים בני כמעט 50 :)

פורסם
ולא הפריע לך להגיע כל הזמן אל המנתק? לי לקח כמה דקות להתרגל לזה...

פספסתי את זה איזה פעמיים-שלוש... פתאום ברח לי הכח מבין האצבעות :)

אני חושבת שעזרה לי העובדה שבלוח סל"ד, השנתה של ה5000 סל"ד היא העליונה ביותר, כך שכשרואים בזוית העין את המחוג מגיע לשם כבר מתכוננים להעביר הילוך. זה הפריע לי בעיקר בהילוך ראשון-שני במצב דיינאמיק, שם הסל"ד מטפס מהר מאוד לתחום הזה וחייבים להיות מאוד עירניים עם העברות הגיר. בנסיעות עם הרבה רמזורים זה קצת מתיש.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

היתה לי מיטו במשך שנתיים - הכסאות זזים ולא רק מתקפלים, ההגה יוצא ונכנס ולא רק עולה ויורד. ה-DNA משנה את הרכב לגמרי. כולל את המטלים. המטלים באופן כללי קשיחים מידי ביום יום ושל הגיוליטה עדיפים. עם המנוע של ה-155 כ"ס הממוצע היה 11 ליטר למאה.

בחנתי גם את ה-900 - נסיעת מבחן קצרה :) המנוע מפתיע לטובה ומעלה ממש חיוך על השפתיים.

פורסם

אחלה סקירה. כתיבה עשירה ומעניינת, למרות האורך קראתי בהנאה עד הסוף.

דרך אגב, מהפסקה האחרונה אני מבין שאת מייעדת את הרכב לנשים בלבד...

.We apologise for the inconvenience

פורסם
אחלה סקירה. כתיבה עשירה ומעניינת, למרות האורך קראתי בהנאה עד הסוף.

דרך אגב, מהפסקה האחרונה אני מבין שאת מייעדת את הרכב לנשים בלבד...

אני לא מייעדת, אני חושבת שזה הקהל שאליו הדגם הזה ידבר יותר... בתגובה אחרת כבר כתבתי שבמקור היה שם משפט שהמיטו, באופן כללי, ולמרות "חמידותה" תפנה גם לגברים שלא צריכים להוכיח לעצמם שום דבר באמצעות הרכב שבו הם נוהגים. רק שבזמן העריכה המשפט הזה נשמט איכשהו ושמתי לב לזה רק מאוחר הרבה יותר.

היתה לי מיטו במשך שנתיים - הכסאות זזים ולא רק מתקפלים, ההגה יוצא ונכנס ולא רק עולה ויורד. ה-DNA משנה את הרכב לגמרי. כולל את המטלים. המטלים באופן כללי קשיחים מידי ביום יום ושל הגיוליטה עדיפים. עם המנוע של ה-155 כ"ס הממוצע היה 11 ליטר למאה.

בחנתי גם את ה-900 - נסיעת מבחן קצרה :) המנוע מפתיע לטובה ומעלה ממש חיוך על השפתיים.

הכסאות בוודאי זזים קדימה ואחורה, אבל לא בשימוש במנגנון הפתיחה המהיר שנמצא בצידו העליון של הכסא. עם המנגנון המהיר רק הגב מתקפל.

עם ההגה כבר סייגתי שלא בדקתי יותר מפעם אחת.

לגבי המתלים- נראה שיש כאן כאלה שלא יסכימו איתך (ואיתי), ואני משאירה את הבירור למי שבאמת יתעניין ברכישה של הרכב.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
כי היית על 18'...

וברצינות, אכן - גם אצלך זה היה מקשיח את המתלים.

מה הקשר למידת הג׳אנט? כמו ש Cuore Sportivo רשם, המתלים המשתנים זה רק אופציה בתלתן בחו״ל.

emotion of motion

פורסם

אר אס, האם כוונתך לאתר העולמי או זה המקומי?

נשמע שיש לך נסיון רב בבחינת מכוניות, אני רק נסעתי באותם הדגמים בדיוק ושמתי לב לעניין הקשיחות המודגש עם חישוק גדול. לא הבנתי היכן נכתב בעניין. קראתי בזמנו על היכולת לשנות כוונון מתלים במיטו, אך למיטב ידיעתי[לא התעמקתי בדגם ולכן איני בטוח כלל] למכוניות שיובאו ארצה לא הייתה האפשרות הזו.

בנוגע למיטו שבחנה מיקה, להלן מיקמיטו, הרי שהיא מדגם בסיסי וזול כך שמעניין ומעט מוזר שהמערכת כלולה. מאידך, אולי חלו עדכונים מפתיעים כאלו.

שנאמר: כל עכבה לטובה.

ברכב חמוד ואופנתי אין כל סיבה הגיונית לנוקשות שכזו.

מסכים שהכתיבה נחמדה ולדעתי גם יותר מכך.

עריכה: כעת ראיתי מה כתב אלקס, כך ידעתי גם אני, או שמא טעיתי.

פורסם

אני מניח שכוונתו שככל שעולה קוטר הג'אנט, יורד החתך ובחתך נמוך אובדת יורדת פלאים יכולת שיכוך המהמורות של הצמיג כך שאין שום השפעה על המיתלים אבל בד בבד, כל מהמורה עוברת הרבה יותר מוחשי לחוליות הגב התחתון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
מה הקשר למידת הג׳אנט? כמו ש Cuore Sportivo רשם, המתלים המשתנים זה רק אופציה בתלתן בחו״ל.

אלכס, קצת ציניות - אם לא הבנת. ובפן הרציני - ככל שקוטר החישוק עולה, החתך יורד והנוחות נפגמת.

כפי שאמרתי קודם לכן, לפי הנאמר לי בזמנו - קיים בכל המיטו בארץ (לפחות עד 2011).

פנדוב, בדוק באתר העולמי, מאמין ששם תמצא הסבר נרחב לסוג המתלה וכיצד.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

ובכן, לכן שאלתי אם מקומי או עולמי. זה שישנה האפשרות- אני יודע. תהיתי אם גם האתר הישראלי מתהדר בכך שכן למיטב ידיעתי הבלתי מוסמכת, האפשרות הזו לא הייתה בדגמי התלתן החזקים בארץ, לא כל שכן בדגמים חלשים וזולים יותר.

שמא השתנה משהו במיטו החדשות, אם כי אני בספק לגבי הכנסת טכנולוגיה זו במיטו הזולה יחסית עם המנוע שבחנה מיקה, רכב שנמכר גם עם טאסות פלסטיק ומתהדר בשם זאגאטו, משל היתה טאסה פלסטית תרומתו של זאגטו לעולם העיצוב. אני מוצא זאת יותר מעליב אף מהכנוי קסארה פיקסו.

למי שאיבד אותי: אני חושש, אך איני בטוח שלמיטו הזו אינה מצוידת בבולמים מתכווננים אלא בבולמים בלתי מוצלחים.

עריכה אחרונה על ידי [פנדוב
פורסם

סקירה ממצה ועניינית, נהינתי מאוד לקרוא.

אני שמח מאוד לראות שיותר ויותר יבואנים מוסרים לרכבים לא רק למבחנים רגילים של הפורום אלא לכותבים שהם אנשים מהישוב שיחוו את דעתם.

פורסם
קודם כל, תודה רבה ל-Mika על כתיבה מצוינת.

המסקנה? המנועים האלו רגישים מאוד לרגל כבדה על הגז. זה נכון לכל מנועי הטורבו-בנזין שיש היום בשוק, כולל אלו של אופל שידועים כזללני דלק תחת עומס. מי שינהג כמו סבתא יקבל צריכת דלק מפתיעה לטובה. אני ראיתי על המחשב ממוצעים של 18 ו-19 קילומטרים לליטר בנסיעה בין עירונית רגועה עם הקפדה יתרה על העברות הילוכים לפי המחשב. אין לי מושג איך אפשר לנהוג ככה לאורך זמן, אבל אולי מישהו יצליח.

בסך הכל המשולב קיבלתי 12.5 קילומטרים לליטר.

מי מסוגל לנהוג על רכב כזה כמו סבתא? ניחא, אם היתה לו ערימת קג"מים מסל"ד נמוך, אלא שלא זה המצב.

למרבה הצער, צריכת הדלק של מנועי הטורבו הקטנים בנהיגה מאומצת קרובה לשערורייתית - וזו אחת הסיבות להעדפתי מנועים אטמוספריים.

מיקה, שאפו על הכתיבה ותיאור החוייה באופן קולח.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...