Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית לטווח ארוך עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש רכב משפחתי במקום ההונדה סיוויק 02 (מצב מעולה 230K) שיש ברשותנו היום.

רוצה לעשות על הרכב טרייד אין ולהוסיף את השאר התקציב הוא עד 50K בשאיפה לפחות.

ביום יום הרכב עובר לא מעט קילומטרים (100+- בעיקר בין עירוני) ובסופי שבוע אם המשפחה יש לי כיסא תינוקות באוטו לכן המרכב שאני מחפש זה סדאן.

אני מעוניין ברכב זול לתחזוקה אמין נוח לנסיעות ארוכות ולא זולל דלק (1/13-15).

האופציות שעומדות על הפרק הם:

I 30 CW - 2010

פוקוס - 2009

מגאן 2009 / 2010 - רק אם תיהיה מציאה אמיתית:shock:

ג'טה 2010

חשבתי גם לכיוון רכבי דיזל - אבל כשה מאוד למצוא אותם מליסינג

אם יש עוד משהוא להציע אשמח לשמוע...

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

1. על הסיוויק עם הקילומטראז' הזה תקבל סכום זניח בטרייד אין - לכן כדאי שתמכור לבד.

2. צריכת הדלק של הפוקוס והג'טה לא מתקרבת אפילו לצריכת היעד שלך.

המגאן וi30 מתקרבות לנתון הזה, אבל גם הן לא שם.

בתקציב שלך (או מעט יותר) תוכל למצוא סיוויק היברידית שתענה על צרכיך בצורה נאותה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה יכול להוסיף לרשימה שלך את קיה פורטה, מרווחת ונוחה ונמכרת במחירים נוחים יותר משל ה-I30.

בנושא צריכת הדלק, מחוץ לעיר בנסיעה רגועה מאוד תוכל להגיע ל-14 ק"מ לליטר, בנסיעה משולבת צפה ל-11-12.

פורסם

כמה לדעתכם יביאו על הרכב הזה ?

אני מחפש משהוא קצת יותר מפרוטה כי אני מעביר ברכב כל יום כמעט שעתיים ...והייתה לי פורטה מהעבודה לא נהניתי

פורסם (נערך)

בטרייד אין תשחט פעמיים.

פעם ראשונה,תקבל על הרכב שלך 40-50% פחות ממחירון במקרה הטוב.מדובר ברכב ישן עם ק"מ לא קטן.

פעם שנייה- תשלם מחירון מלא על רכב שנותנים עליו הנחה יפה במיוחד בחברות הליסינג. סה"כ תפסיד בעסקה כזו כ-20 עד 30 אלף ש"ח.

אם תמכור לבד את הרכב שלך (בהנחה שהמחלירון נושק ל-25,000 בערך) ב-15,000 יהיו קופצים ואז,תוכל לגשת לחברת הליסינג ולפחות ליהנות מההנחה שלהם -מה שאומר שהפסדך יוכל לנוע סביב ה-10-12 אלף ש"ח.

אם אין לך עצבים להתעסק במכירה/הרכב עבר תאונה/אין טלפונים אחרי זמן רב ואתה לחוץ למכור,תצטרך להפסיד יותר כי אין ארוחות חינם בטרייד אין ובחברות הליסינג.

בדוק בחברות הליסינג כמה עולה I30 2011 גרסה רגילה/סטישן או I25,שגם היא נמכרת במחירים יחיסית אטרקטיביים.

אם תמצא רכב כזה,העדף מנוע 1600 על 1400.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

את נושא הטרייד אין אתה יכול לברר במקום, סביר להניח שלא יצא כדאי.

צריכת דלק שאתה רוצה תשיג מ1.6 אוטומט אכן מחוץ לעיר, ובנהיגה יחסית רגועה.

יש לי זוג חברים בדיוק במצבך, מחפשים משפחתית לכ80 ק"מ ביום בעיקר חבין עירוני.

ככה"נ סוגרים על פלואנס באלבר, עלתה על הכביש 12/10, 75 א' ק"מ ב49 א' ש"ח.

מבחינת נוחות, הרנו והפוקוס בראש הרשימה.

I30 CW, אכן שימושית ומוצלחת באופן כללי (אם לא אהבת את המושבים בפורטה יש סיכוי שלא תאהב גם בה), אך מעט יקרה יותר.

עם הג'טה הייתי נזהר לאור הגיר המושמץ.

אפשר גם לחשוב על ניסאן נוט, קטנה בחוץ, גדולה מבפנים, אמינה ויחסית חסכונית.

ידנית בא בחשבון?

פורסם

תודה על התשובות המפורטות.

א. ידני לא בא בחשבון אני די מפונק ואשתי לומדת נהיגה )

ב. היום הייתי ב כמה חברות בקרסו סניף כ"ס אמרו תגיע יש מגאנים במבחר בתקציב שלך - בסופו של דבר על הרכב שלי הם הציעו 11K והמגאנים שהיו בתקציב שלי 40K "נמכרו".

הייתי גם ב שלמה שם כל הרכבים המישפחתים מתחילים ב 60K אם ק"מ משוגע ו על הרכב הם מביאים כביכול מחירון.

הייתי ב טריידמוביל - חייב לציין אחלה שרות - בתקציב שלי לא היה מבחר והמוכר הציע לי מציאה אמיתית WV ג'טה 2008 עם 34K מד אוץ הרכב נראה מצויין אבל המחיר 69K !! על הרכב שלי הוא מביא לי 10K. - כמובן שלא הסכמתי אבל חייב לציין שנדלקתי על הג'טה.

אז אחרי שחזרתי לעצמי אני ממשיך לחפש רכב בתקציב שלי - כרגע על הפרק פוקוס נראת כהכי מתאימה.

• תוכן חדש...