Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם נוסע במושב האחורי אחראי על נזק שנגרם כתוצאה מפתיחת דלת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

הרבה פעמים נפתחים בפורום שרשורים על אנשים שפותחים דלתות מבלי להסתכל במראות, ובעקבות כך מתרחשת תאונה. לרוב, האשמה היא על פותח הדלת, שכן כבר משיעורי התאוריה מלמדים שיש להסתכל במראות לפני יציאה מהרכב. אולם, מה קורה כאשר הנוסע במושב האחורי ואין לו מראות שיוכל להסתמך עליהן?

אקצין ואומר, מה קורה כאשר האדם במושב האחורי מעולם לא למד נהיגה (ילד בן 14), ולא יודע שכדאי להעיף מבט אחורה לפני פתיחת הדלת. האם גם אז האשמה הבלעדית היא על פותח הדלת?

תודה לעונים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אשמח אם מישהו יצטט מלשון החוק לגבי תאונה כזאת, אני מאמין שהצדק עם Troncho, אך אשמח לראות אם גם החוק.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חיפשתי בחוק ולא מצאתי, בגלל זה שאלתי :)

תודה לכולם על התשובות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנקודת מבט אחרת גם אני לא למדתי נהיגה כשהייתי בן 14 וגם לא כשהייתי בן 4 או 5, אבל תמיד ידעתי שכשחונים במקביל (לא ידעתי את השם לזה, אבל ידעתי לזהות את צורת החנייה) יוצאים רק מצד המדרכה, וגם זה אחרי שהסתכלתי בחלון האחורי כי לפעמים יש רוכבי אופניים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנהג אחראי על המתרחש ברכב נקודה. אם הוא רוצה הוא יכול לתבוע את גורם הנזק לדעתו, השאלה אם בהמ"ש יסכים עמו.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אשמח אם מישהו יצטט מלשון החוק לגבי תאונה כזאת, אני מאמין שהצדק עם Troncho, אך אשמח לראות אם גם החוק.

הנה החוק

. 80 (א) לא יפתח אדם את דלתו של רכב אלא לאחר שנקט כל אמצעי הזהירות הדרושים להבטחת שלומם של עוברי דרך.

80 (ב) מדבר על רכב בתנועה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה אמור להיות אינסטינקט בסיסי אצל כל נהג להסתכל במראות לפני שאחת הדלתות נפתחת ברכב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...