Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1 . בן כמה אתה ? 21

הקף בעיגול את התשובה הנכונה עבורך:

2 . האם אתה : זכר / נקבה

3 . האם אי פעם סמסת בזמן נהיגה ? כן / לא.

4 . אם כן, באיזו תדירות אתה מסמס בזמן נהיגה בממוצע ? א. כל הזמן . ב ' רוב הזמן . ג לפעמים . ד לעיתים נדירות

5 . באיזה רגעים אתה מסמס בזמן נהיגה במכונית? . תוך כדי תנועה . ב כשהרכב עומד במקום (כמו לדוגמה ברמזור אדום). ג גם וגם.

6 . באילו נסיבות אתה מסמס בזמן נהיגה ? בחר את כל מתאימים : א. רק במקרה חירום. ב ' כדי לקבל הוראות . ג כי אני חייב

7 . איך אתה חושב שהיכולת שלך לנהוג מושפעת כאשר מסמס בזמן הנהיגה ? . הרבה. ב קצת. ג. כלל לא.

8 . האם אתה חושב שזה מסוכן לסמס תוך כדי נסיעה ? כן / לא.

9 האם אתה מודע לחוקים המקומיים הנוכחיים הנוגעים להודעות SMS בזמן הנהיגה? כן / לא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

1 . בן כמה אתה ? ___27______

2 . האם אתה : זכר

3 . האם אי פעם סמסת בזמן נהיגה ? כן

4 . אם כן, באיזו תדירות אתה מסמס בזמן נהיגה בממוצע ? ד לעיתים נדירות

5 . באיזה רגעים אתה מסמס בזמן נהיגה במכונית? . . ב כשהרכב עומד במקום (כמו לדוגמה ברמזור אדום).

6 . באילו נסיבות אתה מסמס בזמן נהיגה ? בחר את כל מתאימים : ב ' כדי לקבל הוראות

7 . איך אתה חושב שהיכולת שלך לנהוג מושפעת כאשר מסמס בזמן הנהיגה ? . ב קצת.

8 . האם אתה חושב שזה מסוכן לסמס תוך כדי נסיעה ? כן

9 האם אתה מודע לחוקים המקומיים הנוכחיים הנוגעים להודעות SMS בזמן הנהיגה? כן

פורסם

1 . בן כמה אתה ? 18

2 . האם אתה : זכר / נקבה

3 . האם אי פעם סמסת בזמן נהיגה ? כן / לא.

4 . אם כן, באיזו תדירות אתה מסמס בזמן נהיגה בממוצע ? א. כל הזמן . ב ' רוב הזמן . ג לפעמים . ד לעיתים נדירות

5 . באיזה רגעים אתה מסמס בזמן נהיגה במכונית? . תוך כדי תנועה . ב כשהרכב עומד במקום (כמו לדוגמה ברמזור אדום). ג גם וגם.

6 . באילו נסיבות אתה מסמס בזמן נהיגה ? בחר את כל מתאימים : א. רק במקרה חירום. ב ' כדי לקבל הוראות . ג כי אני חייב

7 . איך אתה חושב שהיכולת שלך לנהוג מושפעת כאשר מסמס בזמן הנהיגה ? . הרבה. ב קצת. ג. כלל לא.

8 . האם אתה חושב שזה מסוכן לסמס תוך כדי נסיעה ? כן / לא.

9 האם אתה מודע לחוקים המקומיים הנוכחיים הנוגעים להודעות SMS בזמן הנהיגה? כן / לא.

פורסם

1 . 19

2 . זכר

3 . כן

4 . ג לפעמים .

5 . כשהרכב עומד במקום (כמו לדוגמה ברמזור אדום)

6 . מקרה חירום ו'כי אני חייב' אלו לדעתי שתי אופציות זהות, אני מסמס פשוט כדי לענות. אין סיבה מיוחדת.

7 . כלל לא

8 . כן

9 כן

פורסם

1 . 25/26 (עוד חודש 26)

2 . זכר

3 . כן

4 . ד לעיתים נדירות

5 . ב כשהרכב עומד במקום (כמו לדוגמה ברמזור אדום). - עוצר בצד בכוונה, תסווג איך שבא לך

6 . ד. סקרנות (יש לומד שאני עוצר בצד כדי לקרוא ואז ממשיך)

7 . הרבה

8 . כן

9 . כן

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...