Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמחתי לקרוא על חווית השירות הטובה. יחד עם זאת, לדעתי, לא היית צריך לקנות את הרכב.

הרכב עבר תאונה משמעותית, זה שאין פגיעה ישירה בשלדה- עדיין לא אומר שכדאי לקנות רכב כזה.

קח בחשבון שלדעתי, יהיה לך קשה מאוד להיפטר ממנו ולא סתם הסוחר הוריד את המחיר כפי שהוריד.

פורסם
שמחתי לקרוא על חווית השירות הטובה. יחד עם זאת, לדעתי, לא היית צריך לקנות את הרכב.

הרכב עבר תאונה משמעותית, זה שאין פגיעה ישירה בשלדה- עדיין לא אומר שכדאי לקנות רכב כזה.

קח בחשבון שלדעתי, יהיה לך קשה מאוד להיפטר ממנו ולא סתם הסוחר הוריד את המחיר כפי שהוריד.

תודה. ביחס לנושא הסחירות, יש תופעת יתר כזו שלצערי אני מודה, משפיעה גם עליי לפעמים- אנשים חושבים יותר מידי על נושא הסחירות ועל: "וואי איך אני אמכור תרכב בעוד שנתיים-שלוש? מי יקנה? מה יהיה הרכב הבא שלי" וכל זה נוטה להציף אנשים לפני רכישת רכב כזה/תו"כ/ אחרי הרכישה ויוצא שאנשים לא נהנים באמת ממה שיש להם ביד בהווה.. בשביל מה? לא סתם לכל סיר יש מכסה ואם בנאדם שמר על הרכב טוב על כל המשתמע מכך תמיד יהיה קונה עם עסקה משתלמת יחסית לשוק פר מצב שוק נתון.

הכי חשוב זה שבדקת את הרכב מכל כיוון אפשרי לפני הרכישה והוא עבר כל מבחן מבחינתך ואתה מבסוט ממנו.. ואני מבסוט ממנו:)

פורסם

אולי תפסיקו לעשות לו מנחוס?

הבחור קנה רכב, הוא ידע למה הוא נכנס והוא ידע פחות או יותר מה הוא מקבל, אבל בכל מקרה הקניה מאחוריו. אחלו לו בהצלחה, פרגנו לו על הרכב היפה (באמת יפה - ואני לא חסיד גדול של סיאט), והלאה.

בינינו? כולנו יודעים שלקצה שילדה, גם אם יש פגיעה כזו ברכב הזה, יש משמעות מסחרית בלבד והיו כבר מספיק רכבים של "מביני דבר" שעברו הרבה מאוד ידיים - גם של חברי פורום - עם קצה שילדה (מישהו אמר קליאו ספורט?) ולא נרשמה היסטריה במחלקת התנהגות הכביש או הבטיחות. במקרה הכי גרוע הוא הפסיד קצת כסף, אבל כרגע לא ניתן להחזיר את הגלגל לאחור, אז אל תעשו לו נאחס.

ולפותח השרשור: תתחדש על הלאון, וסע רק בזהירות ובדרכים טובות.

פורסם

זכיתי בזמנו בb3 מarela, ממפעל פיס. בדקתי במגרשים כמה יתנו לי עליה. לרכב עם ~120 ק"ם,, חדש, הצעה הכי גבואה הייתה 82k, בזמן שמחירון חדש, אם אני לא טועה, היה 117k. מאז אני לא מתקרב למגרשים :-)

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

זה לא פורום תמיכה ועידוד - זה פורום מכוניות.

איחלנו לבחור שיתחדש.

אבל זה שהוא מהלל את המוכר שמכר לו רכב עם פגיעת קצה שלדה קדמית ואחורית (כנראה הרכב היה מעורב בתאונת שרשרת) זה כבר מוגזם.

קנית רכב במחיר טוב בהתאם למצבו - תתחדש.

אין לזה ככל הנראה משמעות מעבר למשמעות מסחרית - זה בסדר, שמח שהוצאת רכב טוב במחיר הוגן.

מחיאות כפיים לא תקבל כאן.

תהנה מהרכב.

פורסם

סתם לידיעה כללית - הפגושים מורכבים על תומכים מפח כפול, ולרוב מכה בעוצמה לא גבוהה מכופפת אותם, וזה נחשב כחלק משלדת הרכב.

אין לזה אפילו משמעות מסחרית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ז

אבל זה שהוא מהלל את המוכר שמכר לו רכב עם פגיעת קצה שלדה קדמית ואחורית (כנראה הרכב היה מעורב בתאונת שרשרת) זה כבר מוגזם.

מה רצית שהמוכר יעשה? יזרוק את הרכב לפח?

הוא הצהיר מראש על הנזק, הסכים לקחת את הרכב למכון הבדיקה שבחר הקונה, תיקן את כל הריג'קטים, והוריד 20% ממחיר המחירון.

מה בדיוק הטענות שיש לך כלפי המוכר?

פורסם

שלום.

שתי נקודות ששמתי לב אליהן מהוידאו:

1. גג שחור? גג שמש? מה קורה שם בגג? זה לא חלק מהחבילה המקורית.

2. אולי זה הזווית, אבל נראה שמכסה תא המטען עבר תיקון גם כן. נראה שהכיתוב LEON הודבק לא באופן אחיד.

לסיום - היתה לי לאון 2011 1.2 ידנית. אחד הרכבים הכי מהנים שהיו לי.

בטוח שתהנה ממנה.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
סתם לידיעה כללית - הפגושים מורכבים על תומכים מפח כפול, ולרוב מכה בעוצמה לא גבוהה מכופפת אותם, וזה נחשב כחלק משלדת הרכב.

אין לזה אפילו משמעות מסחרית.

+1.

"קצה שלדה" נשמע הרבה יותר גרוע ממה שהוא באמת.

למעשה לרוב הרכבים בארץ יש קצה שלדה ובעליהם אפילו לא יודעים את זה. אפילו רברס תמים בחנייה יכול להסתיים בקצה שלדה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מה רצית שהמוכר יעשה? יזרוק את הרכב לפח?

הוא הצהיר מראש על הנזק, הסכים לקחת את הרכב למכון הבדיקה שבחר הקונה, תיקן את כל הריג'קטים, והוריד 20% ממחיר המחירון.

מה בדיוק הטענות שיש לך כלפי המוכר?

תגיד, גם אתה לוקה בהבנת הנקרא?

מסביר פעם חמישית.

השרשור נפתח כשיר הלל למגרש רכבים.

בסופו של דבר שורה תחתונה -המגרש מכר לו רכב עם תאונת שילדה קדימה/אחורה.

לא משמעותי. שטותי וכו' - סבבה.

אבל לשים דברים בפרופורציה.

פורסם
תגיד, גם אתה לוקה בהבנת הנקרא?

מסביר פעם חמישית.

השרשור נפתח כשיר הלל למגרש רכבים.

בסופו של דבר שורה תחתונה -המגרש מכר לו רכב עם תאונת שילדה קדימה/אחורה.

לא משמעותי. שטותי וכו' - סבבה.

אבל לשים דברים בפרופורציה.

nakamichi הוא לא, אם כבר אתה לוקה קצת בהבנת הנקרא ידידי. השרשור ממש לא נפתח כדי להלל כלום ובטח שלא מגרשים, תקרא שוב

אם צריך ואני מצטט את עצמי:

"

כבר בכניסה למגרש הוא נראה יחסית רציני, קיבלתי שם יחס מאוד שירותי ונעים אך יחד עם זאת שמתי לב שיש מולי איש מכירות ממולח ולא פראייר שצריך לבדוק אותו ואת הרכב שאני חפץ בו בשבע עיניים" ובאמת התכוונתי לכך שבמידה ונכנסים למגרש צריך לבדוק את המוכר והרכב מכל הכיוונים

בדיוק כמו שאני עשיתי והגדלתי לעשות כשהפעלתי קשרים בצ'מפיון.

אבל באמת שזה כבר לא משנה כי אני אחרי הרכישה שלאחר המון בדיקות והתלבטות עשיתי בלב שלם ובמקרה הספציפי שלי אני גם מאוד מבסוט, זה הכל אפשר לצאת מהמאניה של "שירי הלל" למגרשים, הכל בסדר.

שוב תודה רבה למפרגנים הרכב באמת מהנה בטירוף לנהיגה ממליץ עליו בחום... (לא ממגרש חלילה!!!;))

בעניין תא המטען כנראה שזו זווית הצילום באמת כי הכל תקין שם. בעניין הגג השחור זה לא גג שמש, מסתבר שהבעלים

הראשונים של הרכב( וכן ווידאתי שהיד הראשונה אכן הייתה פרטית- מת"א) צבע אותו בשביל היופי בשחור, האמת שאהבתי זה משדרג תמראה

של הרכב לדעתי. אגב זה בסדר גמור גם לתת ביקורת למוכר, לרכב ואפילו לי:) רק יש דרך לעשות את זה..

פורסם

פגיעה בקורה עליה "יושב" הטמבון אינה נחשבת לפגיעה בשילדה, לפחות לידיעתי. זו גם הסיבה שבמרבית המקרים הללו אין ירידת ערך, כפי שציין נכון החבר פרחי ממעל.

• תוכן חדש...