Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 506
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תריצו ביוטיוב unitronic chipped ותבינו מה זה מפגש.אף אחד לא מבלבל מוח ולא מסיט.אבל אם עושים מפגש אז שיהיה ברמה.למה מה חסר לנו? אנשים יש,רכבים יש.למה לא ספונסרים? ולמה אחד? אתם רוצים מפגש ״חברים״,סבבה,תפגשו בבר או בית קפה.עושים מפגש דיטיילינג אז תעשו רציני ולא להפוך למפגש צופים.זה מה שקרה למפגשי אודיו.היום זה פשוט חברים שיושבים בסוטול עם נרגילות ללא קשר למוסיקה.המפגשים היו באמת ברמה כאשר בזמנו היו נערכים גם בסדנא של שמעון.גם אודיו,גם אנשי מקצוע וגם חברים. ובתקופה ההיא גם מערכות היו ברמה מאד גבוה.גם היום יש לאנשים מעאכות ברמה אבל לא תראו אותם כ ר במפגשים כי אין שם עניים.וזה מה שיקרה לדיטיילינג אם הרמה המקצועית לא תהיה גבוה.אני אישית לא אסע שעתיים לכיוון צפון בשביל לראות מישהו מוציא את השאריות שנארו אצלו בבית כי הוא ״תרם״ למפגש.תבינו,לא רוצה לפגוע באף אחד,אבל זה פאקינג צחוק.וברור שיהיו תגובות כמו כל אחד מביא על מנת לבדוק כמה שיותר מוצרים.אפשר להפוך את המפגש משהו מיוחד ובאמת ברמה.ולא אין לי שום קשר לשום ספונסר.לא רק זה,שימו לב שאפילו דיטיילרים מהפורום שלנו,ולא חסר טובים פה,אפילו לא מגיבים פה.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

תגיד, מה הלחץ?

בסך הכל מפגש ראשון מסוגו פה, ונראה לי שגם בארץ (להוציא מפגשים שאורגנו ע"י ויקס או יעקב).

יהיו בערך עשרים חברים שחולקים את אותה השריטה כמו שנאמר קודם, מפה זה רק יכול להתפתח.

יש עוד לאן לשאוף, במפגשים הבאים נדע להערך ולהתארגן בצורה עוד יותר יעילה.

גם מפגש האודיו הראשונים היו כאלה אני מאמין, נכון להיום כנראה שהורגלת לטוב.

בינתיים עם כל הכבוד ל"דיטיילרים שלא מגיבים פה", לא נראה לי שזה אמור לעניין את הבאים למפגש.

אף אחד לא מחפש גורו שיבוא להראות לנו את דרכי המקצוע, אנחנו לא עוסקים במקצוע, אנחנו פשוט אוהבים אותו ומעוניינים לחלוק טיפים אחד עם השני.

אני אישית לא בא לראות הדגמות או להתדיין עם יבואנים ולשאול אותם שאלות, מוצרים חדשים לא מעניינים אותי, לפחות לא בשבת הקרובה, בעתיד, בכבוד.

אותי מעניין להכיר את החברה שמאחורי המקלדת ולראות את הרכבים שלהם מקרוב.

את זה קשה לעשות בבר, וחבל שזה "פאקינג צחוק" מבחינתך.

כל ההתחלות קטנות.

זה הכל.

"יאללה בירי".

פורסם

האמת שלא הייתי מתנגד לאנשי מקצוע שגם עובדים בחנויות מסויימות שיבואו יציגו וידגימו לנו על כל מיני מוצרים.

אף אחד לא חייב לקנות אבל זה בסך הכל לטובתנו, הרי לכל אחד מאיתנו יש מספיק חומרי טיפוח בבית, וגם לא יכולים לעבוד עלינו, אנחנו יודעים איזה חומרים הם טובים ואיזה פחות.

אולי יוכלו אפילו לעשות לנו הנחות על מוצרים בתור קבוצה, בכלל אני רואה בזה רק +, הרי אני בא גם ללמוד, להתרשם, כמה שיותר יותר טוב.

פורסם

פשוט תבואו ליהנות ולהכיר אנשים שיש להם את אותה שריטה כמו שלכם (ולחלקם אפילו יש כבר תעלה במקום שריטה, שארקי הכוונה אליך).

שריטה, תעלה או אולי חריץ עמוק ;) זה כבר לא ממש משנה.

אם למדתי ממכם היום שיש סבון כלים פיירי סגול עדין לידיים (באמת לא ידעתי שיש כזה) אז תארו לכם עם איזה ידע אחזור מהמפגש פנים מול פנים .

בהקשר למה שכתבת; ניסחת את זה יפה וזו דעתך...זה בסדר.

אני חושב להיפך, תמיד טוב שיבואן גדול נוטל חלק במפגשים מן הסוג הזה.

כשנפגשים 2 חברים זה מפגש חברי, כשנפגשים 20 איש...זה כבר טיפה מעבר.

ויקס, אני לא מרבה להחמיא להם מאז מקרה הכפפה הקרועה, אבל כל הכבוד לכם על ההתגייסות, על ההנחות האחרונות....כמובן שהדרך מפה למחירים בחו'ל עוד ארוכה אבל לפחות יש שינויים לטובה.

ולהבדיל מיבואנים אחרים, יש מי שעונה על השאלות בכנות יחסית ולא מנסה למרוח אותנו.

לא רוצה שיהיו שלטים בכל מקום ומוזיקה וכרזות של ויקס אבל טנדר אחד עם בחור או שניים עם כמה הסברים על תהליכי ניקוי וטיפוח שונים, למשש כמה פדים שונים, מלאי מוצרים נחמד שיהיה אפשר לרכוש בהנחה, זה בהחלט יתן לי הרגשה טובה שהיבואן הוא חלק מאיתנו ולא גוף חיצוני שהולך במקביל אלינו.

נתראה בשבת :)

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

נכון לעכשיו, התחזית לשבת בחיפה 23 מעלות בלי עננים (בקריות אולי אפילו קצת יותר). הולך להיות יום יפה :), מזל שלא הקדמנו בטעות לשבת האחרונה.

כבר לא יכולה לחכות לפגוש את כולם :)

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

חברים יקרים, אני רוצה לבקש בקשה לעזרה בגבי הפנסים שלי, אשמח אם במפגש מישהו מנוסה יעזור לי להסיר את השריטות שיש לי על הפנסים ברכב שלי.

אני מוכן לקנות את הכלים הדרושים, ניירות מים או כל מה שצריך להכין ליפני, אני פשוט מפחד לעשות את העבודה הזאת בעצמי

והייתי שמח אם מישהו יעזור לי בזה וגם יוכל להדגים במפגש איך לעשות חידוש פנסים כולל הורדת שריטות כמו שצריך, מה אתם אומרים ?

זה מצב הפנס, במציאות ניראה אפילו יותר גרוע :S

3m0i.jpg

פורסם

צריך לעשות כמה סבבים עם ניירות שיוף שונים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
צריך לעשות כמה סבבים עם ניירות שיוף שונים.

שמע אומנם זה נראה חמור, אבל שאני מעביר ציפורן אין הרגשה של עומק בשריטות, אבל כן כניראה שחייבית לעבור על זה עם ניירות ליטוש.

פורסם

כנס לשרשור הדביק, תקרא טוב טוב את המדריך. תקנה ניירות מים ותארגן טרפנטין וכל מה שצריך, חוץ מהלכה. יש לי מאז החידוש פנסים את היאכט ורניש המומלץ, אני יכולה להביא לך את הכמות שתצטרך במחיר סימלי. אין סיבה שתקנה פחית שלמה ב100 ש"ח (כמות שתספיק לחדש צי רכב של אלבר בערך).

אתה אפילו יכול לעשות את זה במפגש. אבל כדאי שתקח בחשבון שצריך לתת ללכה להתייבש 3 שעות, ז"א-שלא תוכל לצאת משם לפני.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
כנס לשרשור הדביק, תקרא טוב טוב את המדריך. תקנה ניירות מים ותארגן טרפנטין וכל מה שצריך, חוץ מהלכה. יש לי מאז החידוש פנסים את היאכט ורניש המומלץ, אני יכולה להביא לך את הכמות שתצטרך במחיר סימלי. אין סיבה שתקנה פחית שלמה ב100 ש"ח (כמות שתספיק לחדש צי רכב של אלבר בערך).

אתה אפילו יכול לעשות את זה במפגש. אבל כדאי שתקח בחשבון שצריך לתת ללכה להתייבש 3 שעות, ז"א-שלא תוכל לצאת משם לפני.

אני ישמח אם תעזרי לי בזה במפגש, אני אקנה מה שצריך חוץ מהלכה ונעשה את זה במפגש, זה בסדר מצדך? מצדכם? כל מי שמתכוון לבוא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...