Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 506
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סקס סמים ו-onr!

(חבר'ה עם אותה השריטה שבאים לדבר על השריטה ולהחליף חוויות וטיפים, להציג את המוצרים שברשותם, אולי לעבוד קצת ביחד על הרכבים, החלפות/מכירות, כל מה שצריך להיות במפגש מסוג זה).

"יאללה בירי".

פורסם
שוקל להגיע גם, מה מתוכנן להיות במפגש?

בעיקר מפגש בין חברים, אולי קצת הדגמות והסברים מחברי המפגש, ובעיקר להכיר אנשים עם שריטה כמו שלך, כמו צ'יפופו ניסח את זה בצורה כל כך נכונה.

מזכיר לכל מי שעדיין לא רשם את עצמו

https://docs.google.com/document/d/1rV8z5yqYM8Vuj5h5-ITTPK7gfAnEwiOpRTYHXf72sD0/edit

בבקשה להכינס למסמך ולעדכן!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני לא בטוח שאוכל להגיע, למרות שהייתי שמח לקבל חוו"ד על כמה מוצרים (לימודים כמובן... אצלי סמסטר ב' מתחיל בעוד שבוע. סמסטר אחרון לתואר שני :) )

אני מעלה כבר מעכשו הצעה למפגש נוסף בפסח, גם רצוי בצפון. אפשר באזור חדרה כדי שיהייה קרוב יחסית לכולם (יותר כמו רחוק יחסית לכולם, אבל לפחות זה לכולם :silly:)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
אני דיללתי חצי מכמות האופטי בונד בדילול של 1:1 ותמיד אחרי זמן מה החומר עולה למעלה והמים יורדים למטה, כלומר האופטי בונד נפרד מהמים וצריך כמו שאומרים..."לנער היטב לפני השימוש".

האם אצל כולם זה ככה או שיש צורה אחרת למהול?

זה מה שנקרא אמולסיה,צריך לנער אותו לפני השימוש כדי לתת לשתי החומרים "להתחבר שנית". בעקרון אני לא מדלל אותו ונהנה ממנו בצורה המקורית.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

לא מצליח להירשם, אם מישהו יכול להוסיף אותי אני אשמח.

שם פרטי:טוליק/טל (לבחירתכם )

מגיעה: אוליי

מביא: כוסות לקפה, בקבוק נסטי/ספרינג טי

פורסם (נערך)

אני בקרוב אמור לעשות פוליש ידני לרכב, יש לי את כל הכלים, אך אני עוד לא מבצע את הפוליש כי אני מחכה לגרניק שהזמנתי, ולמגבות חדשות שאמורות להגיע.

חשבתי על משהו אם תסכימו כמובן..

אני מוכן שתבצעו גם פוליש על חלק מהרכב שלי עם המוצרים שלי, לצורך הדגמה.

יש לי פלסטלינה 50 גרם של Meguiar's שבא עם הקיט הזה

פאד כתום לפוליש ידני של Chemical Guys

ופד לבן של Lake Country

פוליש גס Meguiar's Ultimate Compound

ופוליש פיניש Meguiar's Ultimate Polish

וואקס של Meguiar's Gold Past Wax

הרכב בוודאות צריך פוליש, ככה שאני מאמין שלרובכם או לכולכם הרכב כבר מנצנץ.

הרכב שלי מעולם לא עבר פוליש אז זאת גם יכולה להיות דוגמה טובה.

יש לי גם מכונת פוליש DA שאשמח להביא אותה, לדעתי היא מקצועית וגם ניראת ככה למרות שהיא סינית

אתם גם מוזמנים להשוות אותה מול מכונות אחרות, אם תרצו.

מה אתם אומרים?

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם

ראיתי כמה חברים שחיפשו ONR אבל זה אף פעם לא הסדר כי כולנו רחוקים.

.

נו אז מה הבעיה? יש לי כמות מוכבדת (רכשתי כבר 2 גלונים) את יכולה להגיע ולקחת ליטר

אם את באזור המרכז/שפלה.

פורסם
נו אז מה הבעיה? יש לי כמות מוכבדת (רכשתי כבר 2 גלונים) את יכולה להגיע ולקחת ליטר

אם את באזור המרכז/שפלה.

זאת בדיוק הבעיה, אני בחיפה. אם יש לך איך למסור לי דרך מישהו שמגיע אני אשמח :)

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אני אבדוק. יש לי משפחה מהצפון (כרמיאל,חיפה,עכו) שמגיעים אלי בעוד שלושה שבועות בערך.

תודה אבל שלושה שבועות זה המון כרגע.

Mini Cooper S R56 - לכיף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...