Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצוין! איזה מוצר אם אפשר לשאול?

סליחה שלקח לי הרבה זמן לענות אבל עבודה. המוצר הוא של liquid moly והוא בפחית ספריי והוא לא על בסיס נפט.

• תגובות 506
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד מעט ב"לילה כלכלי" בערוץ 10 כתבה על ערכה שמעלימה שריטות בקלות.

מעניין מה זה :-D

לא מצאתי עוד מקום לפרסם את זה...

פורסם

בתחילת התוכנית צעקתי על הטלוויזיה: פוליש! מה חשבתם?

יפה שהם ניסו לתת קרדיט בשורה למעלה וכתבו מוצרי "מקווירס" לא נעים :-D

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

ידידנו ממקווירס (ככה היה כתוב) הדגים איך עושים שלייף ופוליש, ערכה זה לא ובקלות גם לא, לפחות לא לאדם הפשוט.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
ערכה זה לא ובקלות גם לא, לפחות לא לאדם הפשוט.

אתה צודק. אני רק ציטטתי את גדי סוקניק.

היה נחמד לראות את סטס

פורסם

טוב אז אני רואה שאין התיחסות להודעה שלי, היום הגיעו המגבות ובקרוב גם הגרניק, אני יעשה פוליש כבר וזהו, יגיע עם אוטו מבריק למפגש.

פורסם (נערך)

חברים יקרים, שוב מבקש מכם לשקול את עניין שעת המפגש.

חלקנו מגיעים מרחוק, ובנוסף, זה יום שבת, היום היחידי שבאמת אפשר לישון עוד כמה שעות מועילות.

יש מספיק שעות אור גם אם נתחיל את המפגש משעה 12, קצת יותר מארבע וחצי שעות אור ליתר דיוק.

מה דעתכם?

ובנוסף, מישהו מתכוון להגיע עם בת זוג?

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

יש עוד אירועים באותו יום כמו מופע של דיפ פרפל למשל. אז צריך לנסוע מרחוק למרכז. בואו נקבע באמצע, 11 בבוקר? כי נראה לי עוד לא קבענו שעה מדויקת. דיברנו רק שזה יהיה בין 10 לא-12

פורסם

חשוב להזכיר שהמפגש הוא רחוק לרובינו ככה שלא משנה מה השעה בה נקבע, תמיד יהיו כאלה שיגיעו מאוחר,כאלה שיסתבכו בדרך, וזה בסדר. רק לקחת את הריזיקה שעדיפות לשעות המוקדמות, גם בסיום המפגש,שעות אור ונוסף על כך אני מאמין שנסיים די מאוחר ויהיו פקקים בכביש החוף ועוד בלת"מים אפשריים. ושוב עדיפות לשעות 11-12, זה לא מחייב אותכם לדייק,לא ירשם לכם איחור לתיק אישי גם נתחיל לזרום למקום המפגש בסביבות ה11:30 זה בסדר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

גיל, אתה בונה על בנות הזוג של חברי המפגש? (;

פורסם (נערך)

אני כבר רואה את הלך הרוח של המפגש איתך כשהחברה על קוצים.

רמז- חבל על הדלק

עריכה: ואולי היא תתחבר למורזילקה ותשאיר לך עשן. מי יודע.

עם אשתי זה לא עבד בכל אופן.

עריכה אחרונה על ידי car4fun
פורסם

גיל, פעם אחת הצטרפתי לחבר שלי כשהלך למפגש אודיו, תחום שבכלל לא מעניין אותי.

אז גם לא היה לי כיף וגם הצקתי לו שנלך. מאז אני פשוט מעדיפה להשאר בבית כשהוא הולך למפגשי אודיו.

יצא לה כבר להיות במפגשי רכב שונים?

Mini Cooper S R56 - לכיף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...