Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם נותרו למעלה משבועיים עד תום תוקף הרשיון הקיים - שלם באינטרנט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני שילמתי אגרת רישוי בדואר במעמד העברת הבעלות על הרכב שלי. הרשיון היה על שם הבעלים הקודם ממנו קניתי את האוטו, ולא היתה שום בעיה לשלם אותו, ובאשראי (ועוד עם הנחת משרת מילואים פעיל שהוא קיבל, הנחת ענק של משהו כמו 12 שקל...).

לגבי תשלומים אני לא בטוחה, נדמה לי ששילמתי בתשלום אחד.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

ניתן לשלם באשראי רק באינטרנט.

בדואר זה במזומן.

אם עשית העברת בעלות על הרכב אז הרישיון רכב החדש אמור להיות על השם שלך. עם הפרטים שלך.

לכן הוא אמור להישלח לכתובת שלך.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

נעשה סדר

האוטו לא על שמי ולא יהיה בזמן הקרוב

לשלם בדואר בכרטיס אשראי בתשלומים רק בקרדיט ניתן בדואר.שילמתי מספר פעמים

רק אני לא יודע אם ניתן לשלם בכרטיס אשראי עם שם מישהו שהוא לא הבעלים

פורסם

בוודאות אתה יכול לשלם כל רשיון רכב של כל אדם באמצעות כרטיס אשראי שלך.

הבעיה היא שהרישיון יישלח לבעלים של הרכב ולא אליך.

מאחר ואני משער שאני מבין את הבעיה, קח הלוואה מחברת האשראי בגובה תשלום האגרה, קבל את הכסף לחשבונך ושלם את הרישיון במזומן בדואר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
נעשה סדר

האוטו לא על שמי ולא יהיה בזמן הקרוב

לשלם בדואר בכרטיס אשראי בתשלומים רק בקרדיט ניתן בדואר.שילמתי מספר פעמים

רק אני לא יודע אם ניתן לשלם בכרטיס אשראי עם שם מישהו שהוא לא הבעלים

אז אם ידוע שאפשר באשראי ובתשלומים, והשאלה היא רק אם מותר לשלם בכרטיס שלא של בעל הרשיון- התשובה היא כן.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

סתם בשביל הקטע (גם אני הופתעתי), סכומים של מעל ל 500 ש"ח ניתן לשלם בדואר באמצעות כ. אשראי בצירוף ת.ז של בעל הכרטיס.

לחלופין, ניתן גם לשלם באשראי בתשלומים (אין תשלומים רגילים, קרדיט בלבד) באמצעות המוקד הטלפוני, כפי שאני תמיד עושה וניתן להשתמש בפרטי אשראי של אדם אחר, צריך רק להצטייד גם במס' תעודת הזהות שלו. לאחר שבוע~ נשלח רשיון רכב לדואר וניתן לגשת איתו לביצוע הטסט.

פורסם

לחלופין, ניתן גם לשלם באשראי בתשלומים (אין תשלומים רגילים, קרדיט בלבד) באמצעות המוקד הטלפוני, כפי שאני תמיד עושה וניתן להשתמש בפרטי אשראי של אדם אחר, צריך רק להצטייד גם במס' תעודת הזהות שלו. לאחר שבוע~ נשלח רשיון רכב לדואר וניתן לגשת איתו לביצוע הטסט.

פספסת את הבעיה של פותח השרשור, הוא לא יכול שהרישיון החדש ישלח לבית של הבעלים החוקי של הרכב כי הרכב שהוא נוסע בו לא בבעלותו מבחינת רישומי משרד הרישוי. מה שהוא מחפש זה חתימת "שולם" על הרישיון שיש לו ביד עם אופציה לתשלומים. לכן החלופה הראשונה שציינת תתאים לו.

אם לא ילך לך אני חושב שהבנקאי של הפורום נתן את האלטרנטיבה הטובה ביותר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...