Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קורסה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין לקנות אופל קורסה שנת 2003 1.2 גיר רובוטי, ורציתי לדעת כמה דברים על הרכב.

דבר ראשון עם הגיר הרובוטי הוא גיר עמיד כמעט כמו ידני וחסכני כמו ידני?

האם התיקונים של הקורסה הם יקרים בהרבה מרכבים יפנים בגלל שהיא חברה גרמנית?

ומה בכללי אתם חושבים על הרכב והאם יש בשנתונים האלה רכבים עדיפים ויותר איכותיים?

פורסם

הגיר הרובוטי שם לא מוצלח ולא זול לתיקון,אין גם הרבה מהקורסה הזאת,מה שישפיע על חלפים,אני הייתי מציע רכבים אחרים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אכן בשנת 2003 האופל קורסה יובאה לישראל באמצעות חב' יו.אם.איי. שלא הצטיין כידוע בשיווק רכבי אופל בישראל.

לא סתם האמריקאים העבירו את היבוא לשלמה שמלצר.

כמובן, העדר שיווק של רכבי אופל כיאות, גרם נזק אדיר למותג אופל בישראל.

מותג אופל באותן שנים כמעט ולא נמכר בארץ, הלקוחות העיקריים היו יקים ופנסיונרים ששמרו אמונים למותג שהיה חזק מאוד בישראל בשנות ה- 80, למי שזוכר את אופל קאדט, אופל אסקונה והדגמים הראשונים של קורסה בשנת 85.

לכן, התגובה לעיל שרכישת רכב ממודל זה לא מומלצת היא נכונה מאוד.

כמעט ולא נמכרו מכוניות בשנתון זה, לכן גם גם הרכישה זולה בשל נפילת מחיר במחירון, כדאי לקנות רכב אחר שהיה פופולרי יותר, עם חלקי חילוף וגיר נורמלי יותר.

בהצלחה

פורסם

טוב אם אתם אומרים שאופל קורסה זה לא הרכב אז אני יתן לכם דוגמא אולי תעזרו לי להגיע לרכב הנכון...

אני צריך רכב לנסיעות קצרות של 20 ק"מ ביום בתוך העיר.

רכב קטן שהמחיר שלו לא עולה על 16000 שקל.

שיהיה אמין, חסכני בדלק וגם עלות הטיפולים לא יקרה ...יש הצעות?

פורסם

אתה מחפש ידנית או אוטומטית?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברור שאני מעדיף ידנית אבל אם יש רכב אמין וחסכני שהוא אוטומט אני מוכן להתפשר ...

בעיקרון אני יודע שגיר ידני הולך הרבה יותר לאט מאוטומט אבל אם יש רכב אמין שהגיר שלו מחזיק זמן והוא טוב גם כאוטומט אז אין בעיה...

פורסם

מה כוונה גיר ידני הולך לאט??

בכול מקרה,אני מציע לחפש פיאט פנדה,מעולה לנסיעות כאלו,מאוד חסכונית,חלפים זולים.

מעליה יש את הספייס,יותר מרווחת,מאט פחות חסכונית.

יש גם את יונדאי גטס,לא הכי חסכונית,אבל נחשבת בתור סוס עבודה,נסה למצוא רמות איבזור GLS/GLI.

כמו כן פורד פיאסטה ידנית גם אופציה טובה,יש עליה משובים טובים מחברי הפורום.

פורסם

התכוונתי שגיר ידני יותר עמיד מאוטומט {נהרס פחות מהר}...

השוק של הפיאסטה והפנדה בשנים האלה מאד דליל למרות שכן הם רכבים מעולים...

מה לגבי פיאט פונטו או פונטו ספייס? וגם חשבתי על פולו למרות שהטיפולים בה יותר יקרים?

פורסם

הפונטו שווקה רק עד שנת 2000,ב2001 הגיע המחליפה פונטו ספייס,אני גם הוספתי אותה בהמלצות שלי.

• תוכן חדש...