Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלות בפולו 2001 ידני 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ברשותי פולו 2001 ידני 1.4

ביומיים האחרונים ישנם תקלות שאין לי מושג אם הם קשורות זה בזה

1. בתחיית נסיעה בהילוך ראשון הרכב כבה באופן פתאומי ללא סמל של המצבר בלוח שעונים כמו בכיבוי ''מבוקר'' (בזריקת קלאץ)

כמו כן התקלה חזרה על עצמה פעמיים

2. הרכב באמצע נסיעה בהילוך שני אני מאיץ לקראת שלישי והטורים עולים במכה ורעש חזק יוצא מהמנוע כמו כן התקלה חזרה על עצמה רק בהילוך שני

אשמח לדעת מה לעשות ומה הבעיה תודה רבה

פורסם

שלום שוב, בעל מקצוע ניקה היטב את המצערת אך התקלה שוב חזרה רק הפעם מלווה ברעש רע מאיזור המנוע

והרכב רועד ורעש של תיקתוקים מוזרים הגה קשה והקלאץ נהיה גם קשה והרכב גם לא סוחב כל כך

מה לעשות !? אשמח לעזרה

פורסם

ככה לא מנקים מצערת אלא ככה יוצאים ידי חובה וכדאי שתחזור אל אותו מוסכניק כדי לדרוש הסברים ולהבין מה הוא עשה לך בדיוק ולמה קיבלת ככה את הרכב בחזרה! כמה עלה הסיפור של הניקוי הזה? ומה רשום לך בקבלה בדיוק?

פורסם

האמת היא שזה חבר שהוא מכונאי מזה שנים והניקוי עלה100₪ נזכרתי בעוד פרט שראיתי שבפילטר אוויר היה סימני שמן על מה זה מעיד ..?

פורסם

100 ש"ח על ריסוס בלי לפרק אפילו את המצערת ולנקות אותה בחוץ? יקר מאוד! בעניין השמן בפילטר אויר זהו מצב לא תקין וכדאי לבדוק דחוף מהיכן זה נובע כי זה יכול להעיד על מנוע לא תקין ומנפח.

פורסם

ראשית כל אם פילטר האויר ספוג בשמן החלף אותו באחד חדש ותעקוב. דבר שני נקה את המצערת כמו שצריך ולא בחאפריות ולאחר מכן בצע לה איפוס. האם הרכב מעשן? מהי צריכת השמן?

פורסם

אני בודק שמן אחת לשבוע וב4 חודשים האחרונים מאז הטיפול האחרון לא חסר שמן במדיד הכל נראה תקין וכמובן בודק שאין ״טחינה״ בפקק

פורסם

טוב, דרך המסך קשה להעריך אבל אני ממליץ לך בחום לחזור לאותו חבר שביצע את הניקוי שיעבור שוב על כל מה שעשה וייראה שהכל במקום כי משהו נעשה שם לא תקין!

• תוכן חדש...