Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריכה עצה בנוגע לקנית רכב משפחתי, אני רק אציין שאחת הדרישות מהרכב זה בגז׳ גדול כי אנחנו מצפים לתאומים ובגלל זה החלפת הרכב...

היה לי עד היום, 6 שנים, טויוטה קורולה 2006 ואני מאוד מבסוטה מהרכב הזה, בכלל לא ראה מוסך.

בקיצור המלצה על רכב משפחתי עם בגז׳ גדול, 1600, לא זללן של דלק אם אפשר

ואם יש לכם המלצה על מקום של טרייר אין כך שנוכל פשוט להחליף את הרכב הישן בחדש זה גם מאוד יעזור

תודה מראש

שלי

פורסם

אם הרכב אמין והסיבה היחידה להחלפתו היא הלידה הצפויה - אין צורך להחליף. הקורולה מתאימה לצרכיכם.

הדבר היחיד שמצריך תשומת לב הוא בחירת עגלה שתכנס בנוחות לתא המטען. העגלה צריכה להתאים לרכב, ולא להפך.

כמובן שאם יש סיבות אחרות להחלפת הרכב חשוב לבחור ברכב עם תא מטען גדול ונוח, אבל אם תקציבכם מוגבל (מצב סביר מאוד לזוג צעיר העומד לפני לידת תאומים) והרכב אמין - אל תחליפו אותו כעת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני ממליץ בחום על סקודה אוקטביה.

נפח תא המטען שם הוא ממש אינסופי הרכב אמין ובטוח וחסכוני בדלק.

הדגמים עם המנועים החדשים tai עוד יותר חסכוניים.

תמורה ממש מצויינת לכסף.

יוסי

פורסם

הכי חשוב לא הוזכר: תקציב!!!

לגבי טרייר - זה שייך לפורום כלבנות. לגבי טרייד אין - אני לא יודע עם יש מקום מומלץ, אבל בתוך שלב ראשון כדעילציין היכן את גרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מנסיוני - רק סטיישן.

עבור כל רכב אחר אין טעם להלחליף. בסטיישן כל עגלת תאומים תיכנס בלי בעייה וישאר מקום לתיקים

רכבים כמו:

יונדאי I30CW

קיה סיד סטיישן

פורד פוקוס סטיישן

נפצים מאוד בחברות הליסינג ולכן גם במגרשי הטרייד אין

שלושת הרכבים הנ"ל גם אמינים יחסית וצריכת הדלק תההיה דומה לטויוטה

פורסם

בלי מחיר קצת קשה להתקדם.

סטיישן נשמע לי כיוון נכון. לתשומת לבך שכאשר מציינים את נפח תא המטען בסטיישן הוא כולל לרוב רק מה שמתחת לכיסוי כשלמעשה יש המון נפח שלא נמדד.

אני לא יודע אם המבצע בדלק מוטורס על הפוקוס עדיין בתוקף. אבל בפוקוס סטיישן ידנית הציעו לי 8000 ש"ח הנחה + 4500 הנחה באיבזור ו 100,000 ש"ח ב 36 תשלומים בלי ריבית. יופי של עסקה. (108 אלף כולל מולטימדיה, אגרה ומיגון למודל הידני)

אני מניח שבאוטומטי ההצעה די דומה.

• תוכן חדש...