Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש קיטורית משומשת(אפשר להציע הצעות על הדרך...).

חשוב לי שתהיה לי אפשרות לשטוף את הרכב חיצונית(בסגנון המכונות שטיפה בקיטור שצריך להטעין אותם בכמה שקלים...) ופנימית(מושבים, שטיח וכו').

מה אתם אומרים על הדגם הבא :

Steam Cleaner SC650 Kenwood

[sC650]

Multi Vapori Compact SC650 Kenwood

Product Information

With multi vapori compact SC650 Kenwood , you can clean materials without the need for disinfectant cleaner credit bacteria dust, ovens and more ... Perfectly Clean!

Product Specification

- Model: SC650

- Power: 1200 W

- Large water tank capacity of 1.2 liters

- Weight is easy and comfortable operation

- Owner carrying handle

- Stainless steel may

- Amber indicator lamp (steam ready)

- Green indicator lamb (power on)

- Safety cap

- Safety slider

- Steam supply botton

- Brush the floors with an option because

- Brush to clean ceramic tiles and the like firing

- Accessory to narrow and difficult to access

- Accessory cleaning windows

- Wallet storage accessories

- Other accessory: floor cloth, inclined spout, round brush, hood, extension spout, textile brush, cloth for textiles, glass cleaner connector, funnel, measure

תודה

פורסם

לא זוכר מה היה הדגם אבל עוצמת הקיטור הייתה מאוד חלשה ואפילו עלובה ולא כפי שהיה מצוייר בתמונות ובסרטונים שהיו ברשת, כמו כן לא היה מתג הדלקה וכיבוי.

פורסם

אתה צריך גרניק ולא קיטורית, זה לא מיועד לשטיפת רכב , זה טוב למקומות צרים וקטנים שקשה להגיע אליהם אבל לא מתאים לרכב שלם.

• תוכן חדש...