Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אין מה לעשות וכאשר הכיס לא מאפשרת לנסוע על רכב חדש - בוחרים ישן אמין - ולפעמים הישן אף טוב יותר ומפנק יותר - העיקר לא להזניח.

הרכב שבבעלותי היינו סובארו לגאסי 1996 - שמור מאד ומטופל - מפנק בקיצור.

השאלה: אני עושה טיפולים כמו 10,000 לבד - זאת לא בעיה - אני חדש בתחום וזאת הסובארו הראשונה שלי.

אני מצאתי שאפשר לקנות פילטר שמן דך EBAY וזה יהיה פילטר טוב ואפילו מקורי במחיר של פילטר "מוזר" שמוכרים בחנויות - הבעיה היא שהפילטר ב EBAY תואם מבחינת הכל לרכב אך, נפח המנוע היינו 2.5... הרכב שלי הוא 1.8! ובשום מקום לא ראיתי פילטר שמן שרשום עליו נפח מנוע פחות מ 2.5! האם נוא יתאים ויעשה את העבודה?

אני מעדיף לקבל תשובה ממשהו שכבר רכש בEBAY פילטרים ויודע על מה אני מדבר.

תודה רבה לכם :):wink:

oil-filterEBAY.jpg

• תוכן חדש...