Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב סטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב,ידני,חסכוני,אמין, תקציב: 8-12.5K ניתן להגדיל במידת הצורך אבל מעדיף להישאר בגבולות האלה.

כרגע בהתלבטות בין פולו 99-00 1.4 ידני,קשה למצוא אחת שלא יד גבוהה ועם ק"מ סביר אבל כנראה ששווה את החיפושים

לבין פונטו ספייס 01-03 מחברים שהיה ויש להם פונטו שומע תגובות שונות חלקן גם מצחיקות ( כשאני שואל "איך הרכב?" מקבל תשובה מצחיקה "חלקים זולים")

לא מנחם במיוחד :-)

בימים האחרונים עקב עבודה בקרבת ד"ר באג ביהוד יוצא לי לראות הרבה חיפושיות מדהימות ומתחיל לפזול גם לכיוון הזה, אשמח אם מישהו יוכל לספר על חוויה שלו עם חיפושית?

חוץ מ2 הדגמים האלה מתקשה למצוא משהו נוסף (כבעלים לשעבר של שרייד היא יורדת מהפרק) אולי למישהו יש רעיון לעוד דגם?

נ.ב

כל כך מקנא בחברה שיהיו סטודנטים עוד 5-6 שנים המבחר שלהם יהיה מדהים (פיקנטו,אלטו,ספייס סטאר,107,C1...)

פורסם

חיפושית?

רכב רועש,ללא מזגן בטיחות :oops: כמו כן בגלל שזה רכב אספנים יש שעות שאסור לנסוע.

הרכבים שהצעת טובים,אם התקציב הוא 12.5 כדי לבדוק גם את הגטס נסה למצוא רמות גימור GLS/GLI,כי ב GLF יש כרית אוויר אחת וללא ABS,הפונטו מאוד חסכונית עם אמינות טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין לי עצות מועילות, אני מחפש רכב בעצמי והתקציב שלי נחתך לאחרונה לתקציב דומה לשלך.

אפשר רק לשאול למה השרייד לא אופציה? פשוט ראיתי אחת שנראית נחמדה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

קודם כל תודה yulianx אתה תמיד תגיב ותחלוק את הנסיון שלך עם רכבי פיאט :-) אני בהחלט לא פוסל את הרכב וכרגע מחפש אחד שמור, יש לך מושג אולי אם לשנים 01-03 היתה מערכת ABS?

redlabel האמת שרייד רכב אמין וחסכוני אפילו מאוד , גם כוח לא חסר לו אבל מבחינת נוחות הוא פשוט מזעזע תנוחת הישיבה מאוד נמוכה,המושבים לא תומכים(עד כדי כך שבפניות הדוקות יש צורך לתת קונטרה עם רגל שמאל :lol: ) היתי עושה איתו כל הזמן נסיעות של שעה בערך וכל פעם לקראת סוף הנסיעה כבר היה לא נוח שלא לדבר על פקקים וכו'.

אם נוחות נסיעה פחות מענינת אותך אז זה רכב מצויין.

פורסם

פונטו פונטו פונטו ! חפש שמורה,שהשתמשו בה במים ירוקים בלבד! ושא ברכה :)

הייתי ממליץ גם על גטס אבל ישנן שמועות שהדגם הישן קצת בעייתי מבחינת חיסכון,נחכה למקור אמין יותר. אבל בקשר לפונטו,הייתה לי אחת, אמנם מהשכרה אבל נסעה כמו גדולה צפון דרום מזרח מערב בלי שום תקלה. בנוסף לזה שהיא ממש חסכונית. אשמח לענות על עוד שאלות ;)

דניאל :)

חי את הסיבוב :twisted:

פורסם
קודם כל תודה yulianx אתה תמיד תגיב ותחלוק את הנסיון שלך עם רכבי פיאט :-) אני בהחלט לא פוסל את הרכב וכרגע מחפש אחד שמור, יש לך מושג אולי אם לשנים 01-03 היתה מערכת ABS?

כל דגמי הספייס שהגיעו לארץ מצויידים ב ABS , אם ספייס זה הכיוון הכי חשוב לא למהר ולבחון מספר רכבים, יש הרבה בשוק והפנינות נחטפות מהר, עוד מידע ומחלות ידועות אתה תוכל למצוא בחיפוש פה בפורום,מזה לא חסר.

פורסם

מתמקד כרגע בפונטו ספייס, השאלה שלי היא האם דגם הELX יהיה בעל זמינות חלקים ומחירי חלקים זולים בדיוק כמו הדגם הנפוץ יותר עם ה60 כ"ס?

האם יש בעיות שנפוצות יותר בדגם הELX ?

עוד דבר שממש מציק לי בזמן האחרון זה מה עדיף?

רכב חדיש יותר (2001-2002) שיתן ראש שקט יותר (יחסית) או רכב שתמיד רציתי ותמיד התלהבתי מהיופי שלו רק שהוא ישן יותר (1994) , מבחינת זמינות חלקים נראה לי זה יהיה +/- אותו הדבר?

פורסם

אשמח אם מישהו יוכל להתיחס לעניין הבא:

מתמקד כרגע בפונטו ספייס, השאלה שלי היא האם דגם הELX יהיה בעל זמינות חלקים ומחירי חלקים זולים בדיוק כמו הדגם הנפוץ יותר עם ה60 כ"ס?

האם יש בעיות שנפוצות יותר בדגם הELX ?

שווה יותר להתמקד בדגם הרגיל והנפוץ יותר?

פורסם

הם חולקים את אותם החלקים,פלסטיקה,פילטרים, הכול,יש הבדל רק במנוע עצמו,למשל הטיימינג יותר יקר כי הגישה יותר מסובכת,ואם הוא נקרע יש נזק למנוע,ל60 כ"ס אין נזק ולכן הוא מאט יותר זול לאחזקה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הדגם הוא אותו דגם מבחינת חלקי פלסטיקה ופח ,מכאנית ישנם כמה שינויים שאותם המומחים ממני יכולים לומר לך. המחלות הן אותם מחלות כמדומני, לבדוק שההגה לא קשה(בדגש על ה-city) לבדוק שהשתמשו בנוזל קירור איכותי ואם מדובק על הדגם הידני אז גם לבדוק שהרוורס נכנס חלק(בד"כ נוטים לשבור את הליפט בידית שמכניס לרווס)

דניאל :)

חי את הסיבוב :twisted:

פורסם

תודה , לגביי הפלסטיקה והבודי לא היה לי ספק שהכל אותו הדבר , השאלה מכוונת יותר לכיוון המכניקה, גיר, קלאץ' , וכל מה שקשור למנוע?

פורסם

זה אותו דבר,רק אם זה אוטומט זה שונה,לSX יש גיר רובוטי ולELX יש גיר רציף,המנוע עצמו מאט שונה 8 שסתומים לSX לעומת 16 בELX.

• תוכן חדש...