Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לתבוע את החוסם. הוט גרמה ללקוח עגמת נפש ובזבזה את זמנו וכך גם החוסם. אין שום הבדל, לדעתי, בין משהו שקוראים לו הוט למישהו שקוראים לו דני כהן.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מצאתי הזדמנות ללכלך על הוט. הבאתי קישור שבו שופט (לא אני) הגיע למסקנה שלקוח נפגע ע"י החברה. בקשר לקשר, קרה שנית את מה שכתבתי מעל ההודעה שלך.

פורסם

הוט היא חברה שמחייבת לספק שרות והיא קשורה בקשר עסקי/לקוח עם ה"נפגע", נהג חוסם לא מקושר וכנראה אף לא מכיר שאת מי שהוא חסם, ולכן אין הקבלה בין הדברים.

פורסם

ונהג א' מחויב להשאיר את הדרך פנויה לנהג ב'. מה משנה הקשר בין שני הצדדים? בשני המקרים צד א' פגע בצד ב'. לא רואה הבדל בין המקרים.

פורסם

מה עם לזרוק כמה חוטי חשמל מתחת לרכב ולהתקשר למשטרה ולהגיד שיש כאן רכב חשוד וראית מישהו מתרחק ממנו בריצה?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מה הקשר בין מחט לת*ת? אין פה שום דבר שמזכיר את הסיפור עם הוט, תפסיק לכתוב דברים לא מבוססים.

אם גרמתי לך לעוגמת נפש עם התגובה שלי אתה מוזמן לתבוע אותי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
מה עם לזרוק כמה חוטי חשמל מתחת לרכב ולהתקשר למשטרה ולהגיד שיש כאן רכב חשוד וראית מישהו מתרחק ממנו בריצה?

לא מספיק כל התיקים שלהם, אתה רוצה להוסיף להם עוד תיק?

מה הקשר בין מחט לת*ת? אין פה שום דבר שמזכיר את הסיפור עם הוט, תפסיק לכתוב דברים לא מבוססים.

אז תכתוב שאתה לא רואה כאן שום קשר. זה שאתה לא רואה שום קשר לא אומר שמישהו אחר לא רואה קשר בין שני המקרים.

פורסם

אישית בלי להתבלבל הייתי שובר לו תרכב.

שובר כל חלון ושמשה (עם ידני או אוטומט ישן ויש אפשרות לשים ניוטרל דוחף את האוטו ונותן לו להידרדר לקבינימט מעניין לי תביצה).

ואז נעלם משם וחוזר אחר כך לקחת את הרכב(אם לא יכולתי לדרדר את הרכב החוסם ולשחרר את שלי).

(בעבר פורד פיסטה קטנה ישנה חסמה לי תרכב אני +6 חברים הרמנו אותה טיפה לתת לה זוית ודחפנו אותה בירידה עד שפגעה בגדר של בניין(אחרי שניפצנו ושברנו על מה שהצלחנו ברכב)

אגב, אם כמוך הייתי רואה את הבחור שחוסם, כמו שאמרתי מקודם בלי להתבלבל קופץ עליו שולח אותו לבית חולים.

תגידו עלי חולה נפש, אלים וכו. כולי אשכנזי חמוד שנשבר לו מאיך שאנשים מתנהגים בארץ הזאת אז אני מלמד אותם לקח בדרך הישנה והטובה.

פורסם

אצלי זה פשוט. לי יש 2 אופציות :

אופציה 1;עם זה קורה לי עם הסאוונה אין בעיה.

אופציה 2;עם זה קורה לי עם הפרטי אני בבעיה.

אופציה 3; אני תמיד נוהג אך ורק עם אופציה 1.

פורסם

אופציה 1;עם זה קורה לי עם הסאוונה אין בעיה.

החוסמים המקצועיים יודעים איזה רכב אסור לחסום. למשל היה איזה חניון עם מצוקת חניה ותמיד שם חסמו. באותו זמן היה לי יוקון עם פגושי פלדה. משום מה את הרכב שלי אף פעם לא ניסו לחסום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה היופי במדינה שלנו, אם תראה מספיק מאיים/ בעל מקדם שופוני גבוה לא יעזו להתגרות בך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

DJI, אני קורא לזה מקדם פחד, תקף מאוד גם בכביש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...