Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חסם אותי פעם אוטו ליסיניג,

התקשרתי לחברה ואמרתי להם שיש להם אוטו מספר.... שיוצא ממנו עשן.

תוך דקה יצא הבחור בריצה לאוטו.

פורסם
הדג מסריח מהראש, בתי המשפט בישראל לא מייחסים חשיבות גדולה למושג עוגמת נפש.

"עם זאת, ראיתי לקבל את טענות התובעת לנזקים לא ממוניים בדמות עוגמת נפש...משכך, הנני פוסק לתובעת עוגמת נפש בסך 2,000 ₪.". כל מה שצריך זה לנסות.

http://www.ruling.co.il/%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%A0'-%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92%D7%95_f69c4f6e-2060-41ea-99a6-677c6dd8da2f

פורסם
"עם זאת, ראיתי לקבל את טענות התובעת לנזקים לא ממוניים בדמות עוגמת נפש...משכך, הנני פוסק לתובעת עוגמת נפש בסך 2,000 ₪.". כל מה שצריך זה לנסות.

http://www.ruling.co.il/%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%A0'-%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92%D7%95_f69c4f6e-2060-41ea-99a6-677c6dd8da2f

והרבה סבלנות, התחנות טוחנות לאט. אה ושכחת שכר טרחה לעו"ד במידה וצריך, רק זה שווה לכמה אלפים.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

רמלה לוד !!

אני לא הייתי מתעסק עם בעל הרכב יותר מדי .

וסליחה עם פגעתי בתושבים הטובים שגרים ואכן יש גם שם.

ובכלל אולי אותו אדם עשה זאת בלב ברירה ושחזר פחד לדבר או שהיה שקוע בבעיה שלו.

פורסם
תכיר חברים עם ג'יפים ורצועות גרירה? :lol:

פעם אחת נתקעתי בעבודה כי איזה דרעק שם את הרכב שלו ביציאה מהחניה בצורה שפשוט אי אפשר לצאת משם בשום דרך.

התקשרתי למשטרה פעם, פעמיים, כל עשר דקות במשך שעתיים - נאדה. (לידיעה - התחנה הכי קרובה נמצאת בדיוק קילומטר וחצי מהעבודה שלי לשעבר)

בסוף הגיע הפרחח, קלט את הסיטואציה וברח לפני שהספקתי להגיד לו משהו.

בפעם השנייה שזה קרה לי (רכב אחר) אחרי 10 דקות התחלתי לחפש לבנה\אבן לשבור לו את החלון. למזלו הוא צץ שניות לפני שהתחלתי מבצע חילוץ.

שורה תחתונה - אנשים ששמים ז עליך - שים ז יותר גדול עליהם. בלי רחמים.

ואז אתה הופך ליותר גרוע מהם, עדיף להיות " פראייר " ולחיות עם עצמך מאשר להיות חיית השדה ושכולם ישנאו אותך כולל אתה עצמך שלא תמצא שום שקט בעולם לאחר התנהגות בריונית .

לוותר ייתן לך הרגשת ניצחון הרבה יותר גדולה וכמובן שקט נפשי .

פורסם
לא קרה לי מעבר ל20 שניות המתנה.

לא מומלץ לבחון איך הייתי מגיב.

לא עולה לי כלום בראש כרגע על איך ההייתי מגיב במקרה דומה, אבל איך שאני מכיר את עצמי, כנראה שבעל הרכב החוסם לא היה שמח במיוחד לפגוש אותי \ את הרכב שלו.

משוואה פשוטה: גרוזיני + עצבני = דימיון מפותח מאוד :)

ממש לא נכון אני מכיר גרוזינים מאוד עדינים ונחמדים ולא רק באגדות.

מה שכן יש לגרוזינים יושר וכבוד ואני בטוח שלא הייתה עושה כלום חוץ מלקלל .

פורסם
ואז אתה הופך ליותר גרוע מהם, עדיף להיות " פראייר " ולחיות עם עצמך מאשר להיות חיית השדה ושכולם ישנאו אותך כולל אתה עצמך שלא תמצא שום שקט בעולם לאחר התנהגות בריונית .

לוותר ייתן לך הרגשת ניצחון הרבה יותר גדולה וכמובן שקט נפשי .

תשמע, תראה. אני רואה כמה כל הכותבים בשרשור "נהנים" מהרגשת הניצחון וה holier than thou.

ברומא התהנהג כרומני. כמו שזה שחסם אותך לא טרח לחשוב עליך יותר מדי - אין סיבה שתתחשב בו.

אז אני אהיה בריון ו vigilante לכמה דקות, אני אחיה עם זה, אבל פעם הבאה אולי הצ'מו הזה יחשוב

פעמיים לפני שיחסום אותי, אותך, או מישהו אחר.

\2 הסנטים שלי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
תשמע, תראה. אני רואה כמה כל הכותבים בשרשור "נהנים" מהרגשת הניצחון וה holier than thou.

ברומא התהנהג כרומני. כמו שזה שחסם אותך לא טרח לחשוב עליך יותר מדי - אין סיבה שתתחשב בו.

אז אני אהיה בריון ו vigilante לכמה דקות, אני אחיה עם זה, אבל פעם הבאה אולי הצ'מו הזה יחשוב

פעמיים לפני שיחסום אותי, אותך, או מישהו אחר.

\2 הסנטים שלי.

ממש לא זה רק נדמה לך שתחייה עם זה.

תחשוב כמה מרגיז אותך רכב שרק חתך אותך בטעות בכביש ורק לכמה שניות, לפעמים זה יכול לעצבן אותך יום שלם, ותוסיף למשוואה התנהגות בריונית מצדך כלפי אותו נהג שרק במקרה לא שם לב ובכלל לא התכוון לכך ובנוסף שמדובר באדם מבוגר ולא בריון שיכול לעמוד מולך שהבהלת אותו עד עמקי נשמתו.

ומצד שני ויתרת או שעמדתה לצידו ברמזור והוא התנצל .

התוצאה בסיטואציה הראשונה היא אתה עצבני ונהרס לך כל היום והשארתה בן אדם מפוחד וזה במקרה הטוב במקרה הרע נתקלת באדם בעל תגובה דומה שדפק לך את הרכב או חתך אותך פעמיים ואפילו עצר והרים יד עליך.

בסיטואציה השנייה הוא הבין את מעשהו ושנכם נפרדתם כידידים אתה נרגעת והוא נרגע או שבמקרה אחר הוא בעצמו בריון שצעק עליך כמו קוף והמשיך להתפרע ולבסוף נכנס בעמוד, ואתה רגוע עם הרגשה שהתנהגת כבן אדם ואפילו צחקת על הפרצוף קוף שלו.

אז מה עדיף ?

מה יותר עדיף.

פורסם

תמיד יש לי את הויכוח הזה עם אשתי.

אני מאחל לאלה שחותכים אותי בפראות ונוסעים כמו חיות לידי להגיע לעולם שכולו טוב אבל כשהם לבד באוטו ואם אפשר על איזה גדר בטון כדי שלא יזיקו לחי ולצומח ולא ייקטלו איתם עוד אנשים.

אשתי הרחמניה אומרת שעדיף לאחל להם שייתקנו את מעשיהם וייסעו בדרכים טובות.

רוב רובם של אותם נהגים בחיים לא ייתקן את דרכיו. (ע"ע נהגי מוניות שירות / רוב נהגי הליסינג שמתייחסים לרכב כמו אל זבל רק בגלל שהוא לא שלהם ואפשר ללחוץ ולקלקל בחינם או סתם ערסים ועוד דוגמאות שלא עולות לי כרגע בראש).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

זה כל העניין, זה רק 2000 שקל. אלו הסכומים שנקבעים ע"י בתי המשפט בישראל גם עבור חברות גדולות. עוגמת נפש זה הכלי העיקרי של בתי המשפט לתיקון עוול ולמען יראו וייראו, כלי משמעותי בכל הקשור לכבוד האדם.

פורסם
ממש לא זה רק נדמה לך שתחייה עם זה.

תחשוב כמה מרגיז אותך רכב שרק חתך אותך בטעות בכביש ורק לכמה שניות, לפעמים זה יכול לעצבן אותך יום שלם, ותוסיף למשוואה התנהגות בריונית מצדך כלפי אותו נהג שרק במקרה לא שם לב ובכלל לא התכוון לכך ובנוסף שמדובר באדם מבוגר ולא בריון שיכול לעמוד מולך שהבהלת אותו עד עמקי נשמתו.

ומצד שני ויתרת או שעמדתה לצידו ברמזור והוא התנצל .

התוצאה בסיטואציה הראשונה היא אתה עצבני ונהרס לך כל היום והשארתה בן אדם מפוחד וזה במקרה הטוב במקרה הרע נתקלת באדם בעל תגובה דומה שדפק לך את הרכב או חתך אותך פעמיים ואפילו עצר והרים יד עליך.

בסיטואציה השנייה הוא הבין את מעשהו ושנכם נפרדתם כידידים אתה נרגעת והוא נרגע או שבמקרה אחר הוא בעצמו בריון שצעק עליך כמו קוף והמשיך להתפרע ולבסוף נכנס בעמוד, ואתה רגוע עם הרגשה שהתנהגת כבן אדם ואפילו צחקת על הפרצוף קוף שלו.

אז מה עדיף ?

מה יותר עדיף.

מי שלא מסוגל לשים לב בזמן נהיגה מה קורה מסביבו - מקומו לא על הכביש נקודה סוף פסוק.

ומה היה קורה אם הוא בדיוק לא שם לב ודרס הולך רגל? ההולך רגל לא יכול להתגונן ולברוח מרכב שנוסע לכיוונו במהירות של 50 קמ"ש או 80 קמ"ש.

אז שיבהל עד עמקי נשמתו, יעשה עם עצמו חשבון נפש עמוק עמוק, ואולי יגיע למסקנה שעדיף לכולם שלא יהיה על הכביש.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...