Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צודק, אבל לא נראה לי שמי שצועקים עליו לא עושה חשבון נפש במקרה הטוב הוא בטוח שאתה האשם והמשוגע ולא הוא.

מקומו על הכביש או לא זה כבר עניין אחר וכנראה תקף לכל נהג ממוצע שעושה מדי פעם טעויות בכביש.

ירצה לעשות חשבון נפש - יעשה, לא ירצה - לא יעשה.

ייבהל פעם, פעמיים, חמש, עשר, מתישהו תעלה לו לראש השאלה "אולי אני עושה משהו לא בסדר?", לחלק זה יעלה אחרי פעם אחת, לחלק אחרי 10 פעמים, וחלק לא יגיעו לשאול את השאלה הזאת לעולם.

אז אתה יודע מה? שייבהלו פעם, ועוד פעם ועוד פעם, ואפילו אני מקווה שזה יקצר להם את החיים בכמה שנים ויפטרו את כולנו מהסכנה הזאת על הכבישים.

יודע מה עוד? בתקווה שמה שיהרוג אותם יהיה התקף לב ולא בזמן נהיגה, ככה גם הם לא יפגעו בעוד אנשים מסביבם.

מאיפה באה לך המוזה לנסות להבין את הנהגים האלה? היית מרחם עליהם ככה אם הם היו בטעות דורסים ילד כי הם לא שמו לב והם נבהלו? ואח"כ מרוב שנבהלו ברחו והשאירו את הילד פגוע ומוטל בכביש?

מי שמרחם על אכזרים, סופו שמתאכזר לרחמנים.

DJI

חבל, אם הנהגים היו יודעים שלמשטרה יש סמכות לגרור רכבים כאלה, ובעל הרכב אח"כ צריך לנסוע למגרש, לשלם גרירה ושחרור ולשחרר את הרכב ולוקח לו כל הסיפור עוד שעתיים, העבירה האנטי-סוציאלית הזאת הייתה נעלמת מהכביש.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכל יום, לכלבה שלי ולי יש סיבוב במסלול קבוע.

תמיד יש איזשהו ג'יפ של איזו פרחה שתמיד חונה מול הבית שלה חצי על המדרכה וחצי על הכביש וחוסם רק חצי מהמדרכה כך שניתן לעבור שם אך במקום 2 מטר מדרכה, היא מפקיעה מטר לטובת הג'יפ שלה.

אין יום שהיא לא חונה כך בעוד שאר הדיירים ברחוב מחנים כמו אנשים נורמלים לצד אבני השפה, היא חייבת להראות שלה יש יותר גדול ומחנה על המדרכה.

עד כה ניסיתי להעביר את המסר בצורה נחמדה יחסית. פשוט לעיתים הייתי נכנס במראה שלה כך שהיא תתקפל כלפי חוץ מבלי לגרום נזק בתקווה שהיא תבין את הרמז אבל כנראה שמי שמטומטם כל כך להחנות כך לא מסוגל להבין רמזים.

נראה לי שפשוט יום אחד אזמין לה משטרה ונסגור את הסיפור הזה.

פורסם
ירצה לעשות חשבון נפש - יעשה, לא ירצה - לא יעשה.

ייבהל פעם, פעמיים, חמש, עשר, מתישהו תעלה לו לראש השאלה "אולי אני עושה משהו לא בסדר?", לחלק זה יעלה אחרי פעם אחת, לחלק אחרי 10 פעמים, וחלק לא יגיעו לשאול את השאלה הזאת לעולם.

אז אתה יודע מה? שייבהלו פעם, ועוד פעם ועוד פעם, ואפילו אני מקווה שזה יקצר להם את החיים בכמה שנים ויפטרו את כולנו מהסכנה הזאת על הכבישים.

יודע מה עוד? בתקווה שמה שיהרוג אותם יהיה התקף לב ולא בזמן נהיגה, ככה גם הם לא יפגעו בעוד אנשים מסביבם.

מאיפה באה לך המוזה לנסות להבין את הנהגים האלה? היית מרחם עליהם ככה אם הם היו בטעות דורסים ילד כי הם לא שמו לב והם נבהלו? ואח"כ מרוב שנבהלו ברחו והשאירו את הילד פגוע ומוטל בכביש?

DJI

חבל, אם הנהגים היו יודעים שלמשטרה יש סמכות לגרור רכבים כאלה, ובעל הרכב אח"כ צריך לנסוע למגרש, לשלם גרירה ושחרור ולשחרר את הרכב ולוקח לו כל הסיפור עוד שעתיים, העבירה האנטי-סוציאלית הזאת הייתה נעלמת מהכביש.

גיליתי שלהעניש את עצמי על טיפשות של אחרים זה מיותר וכאשר מדברים בנימוס לרוב זוכים להבנה ורצון להתחשבות גם מהצד השני.

ברגע שאתה נתקל במפגר עדיף שתעזוב אותו וזהו כלום לא יעזור בסוף אתה תחטוף התקף לב והוא ימשיך להתנהג בבריונות.

חוץ מזה שהחיים קצרים עדיף לנצל אותם ולא לבזבז זמן על זה.

ובכלל זה קשה להיות מאופק בתרבות שכזות אבל מה לעשות משתדלים.

אני מאחל לך שתהיה רגוע ובריא ולאו דווקא צודק.

וכן אתה צודק אני מרחם עלהם רק שאני לא שוטר ולא מתפקידי להעניש אותם, אני בטוח שיום אחד יתפוס אותם שוטר או אחד כמוהם.

פורסם

תמיד יש איזשהו ג'יפ של איזו פרחה שתמיד חונה מול הבית שלה חצי על המדרכה וחצי על הכביש וחוסם רק חצי מהמדרכה כך שניתן לעבור שם אך במקום 2 מטר מדרכה, היא מפקיעה מטר לטובת הג'יפ שלה.

אין יום שהיא לא חונה כך בעוד שאר הדיירים ברחוב מחנים כמו אנשים נורמלים לצד אבני השפה, היא חייבת להראות שלה יש יותר גדול ומחנה על המדרכה.

עד כה ניסיתי להעביר את המסר בצורה נחמדה יחסית. פשוט לעיתים הייתי נכנס במראה שלה כך שהיא תתקפל כלפי חוץ מבלי לגרום נזק בתקווה שהיא תבין את הרמז אבל כנראה שמי שמטומטם כל כך להחנות כך לא מסוגל להבין רמזים.

בלי להעביר ביקורת אישית להזיז למישהו את המראה באופן שיטתי זה לא התנהגות נחמדה בכלל.

והיא כנראה לא אכפת לה שאתה עושה זאת, אם כן היה לא היתה חונה כך בכלל.

פיתרון דבר אתה בצורה ישירה ותגיד לה שזה מפריע אם זה לא יעזור תפנה למשטרה.

פורסם
בלי להעביר ביקורת אישית להזיז למישהו את המראה באופן שיטתי זה לא התנהגות נחמדה בכלל.

והיא כנראה לא אכפת לה שאתה עושה זאת, אם כן היה לא היתה חונה כך בכלל.

פיתרון דבר אתה בצורה ישירה ותגיד לה שזה מפריע אם זה לא יעזור תפנה למשטרה.

אולי שישם פתק בצד במקום שהיא תשים לב.

ואם לא תמיד אפשר לזבל בעזרת החברה לטיול =]

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אני יכול לחשוב על הרבה התנהגויות פחות נחמדות שאפשר להעביר את המסר למשל:

א. לחרוט על כל הרכב.

ב. לפנצ'ר את הגלגלים.

ג. למרוח על השמשה את הצואה של הכלבה.

ד. לשפוך שמן ברקס על האוטו כך שלא ישאר לה צבע בבוקר.

ה. לזרוק ביצים על הרכב שעד הבוקר היא לא תראה כלום מהשמשה.

אז שקלתי הכל... בסוך החלטתי להיות נחמד ורק להזיז את המראה :lol:

כנראה שכל מה שרשמתי למעלה הופיע בחלומות שלי וגם ישאר שם, לשמחתי או לצערי.

פורסם
גיליתי שלהעניש את עצמי על טיפשות של אחרים זה מיותר וכאשר מדברים בנימוס לרוב זוכים להבנה ורצון להתחשבות גם מהצד השני.

ברגע שאתה נתקל במפגר עדיף שתעזוב אותו וזהו כלום לא יעזור בסוף אתה תחטוף התקף לב והוא ימשיך להתנהג בבריונות.

חוץ מזה שהחיים קצרים עדיף לנצל אותם ולא לבזבז זמן על זה.

ובכלל זה קשה להיות מאופק בתרבות שכזות אבל מה לעשות משתדלים.

אני מאחל לך שתהיה רגוע ובריא ולאו דווקא צודק.

וכן אתה צודק אני מרחם עלהם רק שאני לא שוטר ולא מתפקידי להעניש אותם, אני בטוח שיום אחד יתפוס אותם שוטר או אחד כמוהם.

אין אפילו גרם אחד של אכיפה או ענישה כאן.

אני גם לא אומר לחתוך אותם בכוונה כדי להבהיל אותם, אלא שלא צריך להתאמץ מחשש שהם ייבהלו.

ואתה מפספס בכלל את כל העניין העיקרי כאן, אתה מסתכל מנקודת מבט מוגבלת של נהג ברכב, אתה יכול לעזוב ולברוח, מה לגבי ילד שאותו נהג פשוט לא שם לב שהוא שם, הוא בדיוק היה עסוק במשהו בזמן שנסע על 50 קמ"ש, הילד יכול לעזוב ולברוח מרכב שנוסע 50 קמ"ש?!

תצא מנקודת המבט המוגבלת של נהג ברכב שמקסימום דופק ברקס ועוצר תוך 10 מטר או בורח הצידה, הולכי רגל הם גם עוברי אורח בכביש וגם להם מגיעות זכויות, בטח הזכות לחזור הביתה בשלום.

יעזור לאותו הולך רגל שהבחור ברמזור הבא התנצל מעמקי נשמתו?! הרכב כבר הרים אותו ב-50 קמ"ש והעיף אותו כמה עשרות מטרים במקרה הטוב, יהיה לו מזל אם הוא יחיה ויוכל ללכת שוב.

אבל מה? הנהג התנצל, נעזוב ונעבור הלאה.:roll:

כמו שאמרתי, התחלת מלרחם על אכזרים, אתה בדרך להתאכזר לרחמנים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה שעשית לא חכם בכלל :)

מי שחונה ככה זה אותו האדם שלא מסתכל במראות. אם על כל פעם שראיתי מישהו נוסע עם מראה מקופלת הייתי מקבל שקל, היום הייתי כבר בנורבורגרינג.

צריך לעשות משהו שהיא כן תראה, למשל, להרוס לה את המראה שעל הסכך שמש, שלא תצליח להתאפר תוך כדי נסיעה ב62 קמ"ש בנתיב האמצעי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
צריך לעשות משהו שהיא כן תראה, למשל, להרוס לה את המראה שעל הסכך שמש, שלא תצליח להתאפר תוך כדי נסיעה ב62 קמ"ש בנתיב האמצעי.

או! סוף סוף מישהו מביא עצות אופרטיביות! :lol:

פורסם

DJI

אם נהגים היו יודעים שהמשטרה אוכפת תרבות היתה נוצרת פה תרבות. לא רק בנהיגה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

נניח שאני מבין שהמשטרה לא יכולה להביא גרר (אפילו לא על חשבון האזרח?) על כל רכב חוסם/נהגת פרחה, אבל למה לא להטיל מייד קנס אטומטי הגון, למה שוטרים מגיעים מהנהנים בראש, מכריזים במערכת הכריזה פעם או שניים ונוסעים כאילו כלום. למה לעודד בריונות, להוציא את הנחסם/המותקף מכל הסיפור הזה מטומטם וטרחן. הייתי באמת רוצה להבין אם יש מחשבה והגיון מאחורי ההתנהגות הרופסת הזו של המשטרה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אתמול אחה"צ (חנייה משותפת של 3 בניינים) - רכב זר, חוסם יציאה וכניסה של מחצית פנימית של החניון.

ברגע הראשון - רציתי לשבור לו מראה אחת או שתיים.לבסוף התרככתי - והסתפקתי בהרמת המגבים שלו.

ברור לי שזה רכב זר או אורח של מי מהדיירים (שגם להם יש אשמה בכך, לפחות לפי נסיון עבר).

אין עם מי לדבר. אנשים חזירים וחוצפנים.

ואני רוצה לשאול - אם לי מותר חוקית (או לכמה דיירים), עם בעייה של חסימת חנייה - להזמין גרר (אפילו פרטי על חשבוננו) כדי לפנות את המפגע.

alfa 156 2.5.

פורסם

אף גרר לא יסכים להזיז את הרכב אם אתה לא בעל הרכב.

לצערי, הפתרון החוקי היחיד הוא בדמות משטרה שלא תמיד (בלשון המעטה) עושה משהו.

פורסם

לתבוע את מי? לתבוע את מה? את המשטרה או את החוסמים? ומה הקשר לHOT?

יש הבדל בין לא לקבל שירות בהוט לבין זה שלמשטרה אין את הכוח החוקתי לטפל במפגע שכזה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...