Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
משחרר מ P

כיצד אפשר לשחרר P ללא מפתח?

פותח את הפתח הקטן עם המכסה פלסטיק שיש ליד הידית ההילוכים, דוחף לשם כל דבר בצורת מפתח אפילו את המפתח של האוטו שלי ומעביר ל N.

לא חייבים את המפתח של האוטו בשביל לשחרר מ P.

לא לכל רכב יש את זה. בסופו של דבר אתה מסתכן להשאר תקוע על יד רכב שניפצת לו את החלון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה להציץ שנייה דרך החלון ולראות אם יש את החור הזה ליד הידית ההילוכים לפני שרצים לשבור את החלון. ברוב המכוניות יש את החור הזה או כפתור ליד זה.

במקרה הכי גרוע משחרר הנדברקס רץ למקדונלדס מביא 2 מגשים, מרים את האוטו ושם את המגשים מתחת לגלגלים הקידמיים ודוחף קדימה…

סתםםםם

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בפעם היחידה שחסמו אותי הוא הואיל בטובו להשאיר מספר טלפון.. רעננה :)

כנראה שמזמין משטרה וממתין.

אבל זה בהחלט רעיון:

http://www.youtube.com/watch?v=IUmTH1tYhq8

במצב כזה לא הייתי אומר שמגיע לו, למרות שהוא חסם את הרכב, המעשה פשוט מרושע מדי.

פורסם

פעם חסמו אותי ליד העבודה (החניון מול ג'מס בפ"ת).

לשמחתי חסמו עוד כמה אנשים

ולשמחתנו גם אחד החוסמים היה יאריס.

שקשקנו אותו עד שהצלחנו לצאת.

Peugeot  5008 2023 

פורסם
חבר שלי עשה מעשה כשחסמו לו את הרכב.

לצורך הבנת הסיטואציה, החבר החנה בין קיר לעמוד רחב למדי (חתך 40/100 בערך, כאשר הצד של ה100 הוא במקביל לרכבים שבחניון).

הרכב החוסם היה i20 מליסינג.

היה לחבר שלי ועוד חבר שלו ג'קי עגלה, היינו ליד בית עסק עם ג'קים כאלה נוספים, בעל העסק נרתם למשימה, הם הרימו את הרכב עם ארבעת הג'קים, הזיזו את הרכב הצידה, החבר הוציא את הרכב שלו, ואז שמו את הi20 לרוחב שבין הקיר לעמוד- ז"א הקיר מאחורי הרכב, והעמוד מלפנים. הרכב נכנס בול ברוחב ונשארו רק כ-10 ס"מ מרווח מאחור ומלפנים.

אח"כ עברנו שם אחרי כשעה וראינו את בעל הרכב שובר את הראש באיך לעזאזל האוטו נכנס לשם, ויותר מזה- איך לעזאזל מוציאים אותו משם:twisted:

תשמע זה אחד הדברים המצחיקים ששמעתי...חבל שאין לכם וידאו של זה. ללא ספק היה הופך להיות להיט ויראלי.

ועכשיו שאלה רצינית לכל היצירתיים שבינינו.

איזה פתרון אפשר לבצע, מבלי לעבור על החוק, אבל גם מבלי לחכות למשטרה?

לקרוא למשטרה - ראינו שלא עוזר.

לעבור על החוק - כל אחד יכול, לא כל אחד מוכן לשאת בתוצאות, הרוב מפחדים.

אז מה כן עושים? כמובן אני מדבר על מצב שבו אין לי 4 ג'קים פנויים להזיז את הרכב...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תכיר חברים עם ג'יפים ורצועות גרירה? :lol:

פעם אחת נתקעתי בעבודה כי איזה דרעק שם את הרכב שלו ביציאה מהחניה בצורה שפשוט אי אפשר לצאת משם בשום דרך.

התקשרתי למשטרה פעם, פעמיים, כל עשר דקות במשך שעתיים - נאדה. (לידיעה - התחנה הכי קרובה נמצאת בדיוק קילומטר וחצי מהעבודה שלי לשעבר)

בסוף הגיע הפרחח, קלט את הסיטואציה וברח לפני שהספקתי להגיד לו משהו.

בפעם השנייה שזה קרה לי (רכב אחר) אחרי 10 דקות התחלתי לחפש לבנה\אבן לשבור לו את החלון. למזלו הוא צץ שניות לפני שהתחלתי מבצע חילוץ.

שורה תחתונה - אנשים ששמים ז עליך - שים ז יותר גדול עליהם. בלי רחמים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
חבר שלי עשה מעשה כשחסמו לו את הרכב.

לצורך הבנת הסיטואציה, החבר החנה בין קיר לעמוד רחב למדי (חתך 40/100 בערך, כאשר הצד של ה100 הוא במקביל לרכבים שבחניון).

הרכב החוסם היה i20 מליסינג.

היה לחבר שלי ועוד חבר שלו ג'קי עגלה, היינו ליד בית עסק עם ג'קים כאלה נוספים, בעל העסק נרתם למשימה, הם הרימו את הרכב עם ארבעת הג'קים, הזיזו את הרכב הצידה, החבר הוציא את הרכב שלו, ואז שמו את הi20 לרוחב שבין הקיר לעמוד- ז"א הקיר מאחורי הרכב, והעמוד מלפנים. הרכב נכנס בול ברוחב ונשארו רק כ-10 ס"מ מרווח מאחור ומלפנים.

אח"כ עברנו שם אחרי כשעה וראינו את בעל הרכב שובר את הראש באיך לעזאזל האוטו נכנס לשם, ויותר מזה- איך לעזאזל מוציאים אותו משם:twisted:

יצאת צדיק!

הייתי מת לראות את הסצנה.

רעיון מעולה.:-D

פורסם

לא קרה לי מעבר ל20 שניות המתנה.

לא מומלץ לבחון איך הייתי מגיב.

לא עולה לי כלום בראש כרגע על איך ההייתי מגיב במקרה דומה, אבל איך שאני מכיר את עצמי, כנראה שבעל הרכב החוסם לא היה שמח במיוחד לפגוש אותי \ את הרכב שלו.

משוואה פשוטה: גרוזיני + עצבני = דימיון מפותח מאוד :)

פורסם
תלונה במשטרה פלוס תביעה בתביעות קטנות.

הדג מסריח מהראש, בתי המשפט בישראל לא מייחסים חשיבות גדולה למושג עוגמת נפש.

• תוכן חדש...