Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם מנסים להפיק לקחים? או אולי רק לעוור אותנו.

ראו את הסקר הנעוץ בראש הפורום.

יש התייחסות לעבר תאונתי, אבל רק "בגובה העיניים", ללא התייחסות למסמך כתוב/מודפס.

יש התייחסות להסטורית טיפולים.

יש עוד כמה שאלות הסחת דעת, כדי לעטוף את הכל כסקר.

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סתם רעיון (קצת קרימינלי...) שעלה לי.

תאר לך שמישהו שכר את הרכב, עשה איתו תאונה, תיקן אותו במוסך "מוחמד, דוד ושות'" והחזיר אותו לאלדן ללא שהם ידעו על התיקון. הזוי, תלוש מהמציאות, אבל גם יכול להיות...

לא תלוש מהמציאות בכלל. לפני כמה שנים חבר עם רכב שכור שתה יותר מדי, ועשה תאונה עצמית. למחרת נסע ל"כפר" ודאג לתיקון שהתאונה לא תיראה במסירה והמכונית תלך לשוכר הבא.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

מה זה משנה לאיזה פיצוי מצפה פותח השירשור, למה זה רלוונטי לדיון ביכלל.

אנחנו מדברים על טעות והתנהגות בתום לב, אז מה. מי שבוחר לעסוק במתן שרות צריך להילחץ ולהיזהר מטעיות בתום לב. עצוב להיווכח כמה תודעת השירות הקלוקלת במדינתנו השתרשה, עד כדי כך שנמצאים מגיבים שמצדיקים את התנהגות החברה. זה שהיא מוכרת אלפי רכבים רק מחייב יותר ולא מתיר טעויות בתום לב.

בחברה נורמאלית, חברה בסדר גודל כזה, לוקחת אחריות, יכולה וצריכה לעשות הרבה בהתנצלות ובפיצוי הלקוח ומייד, אחרת היא תרגיש ירידה מיידית במכירות שלה. גם אם ואני מאמין שזה בתום לב. אם זה בזדון אז מישהוא צריך ללכת לכלא.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
בחברה נורמאלית, חברה בסדר גודל כזה, לוקחת אחריות, יכולה וצריכה לעשות הרבה בהתנצלות ובפיצוי הלקוח ומייד, אחרת היא תרגיש ירידה מיידית במכירות שלה. גם אם ואני מאמין שזה בתום לב. אם זה בזדון אז מישהוא צריך ללכת לכלא.

אתה לא יודע כמה אתה צודק.

3 דוגמאות מאתר אמזון בארה"ב, שם אני קונה את רוב הדברים ושולח למשרדי החברה בה אני עובד , ואז תמיד מישהו מביא לי כשהוא מגיע לארץ.

1. לפני 4 שנים קניתי ROCKBAND לקונסולת XBOX. המוצא עלה 140$. כשהגעתי לארה"ב במסגרת העבודה הסתובבתי ב TJ MARKET או כלבו זול אחר, והיה נדמה לי שאני רואה את ה ROCKBAND ב 70$, עמדתי בקופה וראיתי את התוית מרחוק ואפילו לא היה לי כח ללכת למדף לבדוק. התקשרתי לשירות של אמזון לשאול מה קורה אם אני רוצה להחזיר, ותוך כדי שאני מקריא לבחור את מספר ההזמנה הוא שלח לי ברקוד למייל, וביקש שאדפיס אותו ואדביק על האריזה. הברקוד נועד למשלוח חינם ב DHL. הוא אפילו הנחה אותי איפה הסניף הקרוב למלון בו אני נמצא (5 דקות הליכה) כדי שאגיע לשם בקלות. הוא אמר שביום החבילה תגיע אקבל זיכוי מלא באשראי. בסוף הגעתי לכלבו וראיתי שהמחיר 170$ ולא 70$ ...

2. לפני שנה הזמנתי מכשיר טלפון עם שיחה מזוהה לחדר של הילדה, משהו לבן קטן ולא טלפון משרדי. כשקיבלתי את החבילה בארץ ופתחתי את האריזה הסתבר שזה טלפון שונה לחלוטין ממה שהוזמן. צילום של החשבונית + הטלפון + מייל לשירות של אמזון והופ, נשלח אלי טלפון חדש. כשאמרתי להם שאחזיר להם את הישן אמרו לי שאין צורך לטרוח בשביל 10$ .

3. מכשיר OPTIMUS G שהזמנתי לפני שבוע מדגם E975 הגיע אלי. על הקופסה כתוב E975 ובתוך האריזה יש טלפון E973 (איזה תת דגם טיפה שונה). ב 975 יש 13M מצלמה, וב 973 יש מצלמה 8M. מייל לשירות ותוך שעה מגיעה התגובה, האם אני רוצה ברקוד למשלוח DHL חינם מישראל לארה"ב או זיכוי מיידי של 10%.

כל פעם שאני קונה מהם זה אפילו לא מעניין ש EBAY מוכרים ב 5% פחות מוצרים חדשים. רק העובדה שיש ודאות מוחלטת ושירות לקוחות כזה שווה את השקט הנפשי, חבל שבארץ עוד לא למדו שלקוח מרוצה זה לקוח חוזר או לקוח שמביא חבר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לבחור נאמר מספר פעמים שלרכב אין תאונות. כולל שימוש בספר הטיפולים כדי להוכיח שלא הייתה תאונה.

כמדומני זה מספיק מחייב.

עד עתה לא התקבלה תשובת אלדן למקרה. רק מציין זאת.

אם כך אז הסיפור שונה בתכלית, אבל לא סיפרת זאת עד עכשיו.

אם ככה אלדן לא יכולים לרחוץ בנקיון כפיהם.

לא שהם חייבים פתאום תשובות, אם ירצו יספקו אותן. אבל הייתי בהחלט ממליץ לאלדן לעשות שיעורי בית ולחדד נהלים ולתקן את המעוות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

טוב, אז כמה עדכונים.

1. למרות המלצה שלי להתרחק מאלדן, הבחור כן החליט לקנות מהם לנצ'יה -

הם לא החזירו את סכום הבדיקה ובמקום זאת מימנו בדיקה על חשבונם לרכב הבא. ניחא.

2. עד לרגע זה כפי ששמתם לב, אף נציג של אלדן לא הגיב בפורום - כנראה שיש סיבה.

3. שומר כיסו ירחק.

4. אני חשבתי לפנות עם זה לרשויות המתאימות, אבל לא יודע אם שווה להתעסק עם זה. אשמח לשמוע דעות.

פורסם

לדעתי אם אתה או הוא מעוניינים להמשיך, יש כמה אפשרויות -

1. לפנות לאיגוד המוסכים, למרות שאני לא בטוח שהם אחראיים לחברות כאלה.

2. לפנות לרשות להגנת הצרכן. עזרו לי בעבר בהתנהלות מול ארגול גדול בהצלחה מסוימת.

3. תקשורת, למרות שהפורום תופס לא!!?

4. לא לקנות שם יותר.

אני בכל אופן ככל הנראה לא אקנה שם.

עופר

פורסם

מה אתה מנסה להשיג? אני מבין שאתה צודק, אבל אני לא רואה איך אתה צד בנושא.

יותר מכך, החבר קנה מהם רכב בכל זאת.

רד מזה,

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
מה אתה מנסה להשיג? אני מבין שאתה צודק, אבל אני לא רואה איך אתה צד בנושא.

יותר מכך, החבר קנה מהם רכב בכל זאת.

רד מזה,

אלעד

וזוהי אכן שאלת השאלות.

אם לשפוט לפי זה שהחבר בסופו של דבר כן רכש מהם רכב, אז הוא בסופו של דבר יצא מרוצה למרות התקרית הלא נעימה שהיתה לו, וכנראה שהרכב שנרכש גם נבדק ונמצא תקין לשביעות רצונו.

אם כך, באמת שלא הבנתי מה התועלת/מטרה שאתה מנסה להשיג באמצעות השרשור הזה. להזהיר את הציבור מכך שגם בחברות מכובדות יכולות להיות מכוניות שעברו תאונה? השגת.

מה עכשיו?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
וזוהי אכן שאלת השאלות.

אם לשפוט לפי זה שהחבר בסופו של דבר כן רכש מהם רכב, אז הוא בסופו של דבר יצא מרוצה למרות התקרית הלא נעימה שהיתה לו, וכנראה שהרכב שנרכש גם נבדק ונמצא תקין לשביעות רצונו.

אם כך, באמת שלא הבנתי מה התועלת/מטרה שאתה מנסה להשיג באמצעות השרשור הזה. להזהיר את הציבור מכך שגם בחברות מכובדות יכולות להיות מכוניות שעברו תאונה? השגת.

מה עכשיו?

אכן, הרכב שנרכש לבסוף יצא תקין.

לפי התגובות כאן אני מבין שעדיף לרדת מזה ולא להמשיך הלאה עם רשויות ממשלתיות שיבדקו את ההתנהלות שלהם.

אני סה"כ מעוניין לדאוג שהציבור יידע שזו חברה שיכולה להציג בלי שום בעיה רכב עם תאונת שלדה כרכב תקין לכל דבר - למעשה האמ-אמא של שיטות המצליח.

פורסם
טוב, אז כמה עדכונים.

1. למרות המלצה שלי להתרחק מאלדן, הבחור כן החליט לקנות מהם לנצ'יה -

הם לא החזירו את סכום הבדיקה ובמקום זאת מימנו בדיקה על חשבונם לרכב הבא. ניחא.

2. עד לרגע זה כפי ששמתם לב, אף נציג של אלדן לא הגיב בפורום - כנראה שיש סיבה.

3. שומר כיסו ירחק.

4. אני חשבתי לפנות עם זה לרשויות המתאימות, אבל לא יודע אם שווה להתעסק עם זה. אשמח לשמוע דעות.

בגלל שחבר שלך בכל זאת קנה את הרכב מהם אנחנו מקבלים כזה שירות גרוע בארץ.

מי שנותן לך שירות גרוע זכור לו את זה לכל החיים ! איזה צרכנים גרועים הישראלים.

פורסם

תשמע, אני יכול רק להמליץ לבנאדם. לא יכול להכריח אותו לא לקנות.

אני חושב שהאוטו הזה שהוא קיבל שם זה תמרור אזהרה לכל אדם לא לגשת אליהם. עובדה שעד עכשיו לא חזר לפה לפורום לדווח אף נציג שלהם. יש כנראה סיבה.

פורסם
תשמע, אני יכול רק להמליץ לבנאדם. לא יכול להכריח אותו לא לקנות.

אני חושב שהאוטו הזה שהוא קיבל שם זה תמרור אזהרה לכל אדם לא לגשת אליהם. עובדה שעד עכשיו לא חזר לפה לפורום לדווח אף נציג שלהם. יש כנראה סיבה.

כי אין להם סיבה להגיב כאן.

חבר שלך קנה, העיסקה נסגרה, למה להם לעבוד קשה? הם יתנו לגל הזה לעבור וזהו.

כסף הבדיקה סוג של הוחזר אין לך גם מה לפנות למועצה לצרכנות.

להזהיר את הציבור שגם המגרשים הגדולים יכולים לעבוד בשיטת המצליח של הסוחרים הקטנים, הזהרת.

להרחיק לקוחות פוטנציאלים מאלדן, אולי הצלחת גם.

אני חושבת שאין יותר מידי מה לעשות בעיניין, פשוט שחרר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...