Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תבדיל בין מוכר פרטי למוכר שזה עיסוקו. יש הבדל גדול בין השניים.

אם אני אספר לך שיש לי רכב נוצץ ובפועל תמצא רכב מוזנח, אני מניאק. אם סוחר רכב משקר לך ומזייף ספר טיפולים - הוא עובר על החוק. זה ההבדל.

אני די בטוח שאם הסיפור יגיע לרשות להגנת הצרכן, למשל, או למשרד התחבורה - או לשניהם ביחד - אתה תגלה שיש להם עניין בזה מעבר לבזבוז הזמן והעצבים.

אם לא תתקבל תשובה מניחה את הדעת מאלדן אני מניח שזה מה שיקרה ואז נוכל לשפוט ביחד אם יש כאן עניין לציבור או לא.

אין בעיה, תוכיח שזייפו פה בזדון ספר טיפולים (שבכל מקרה לא רלוונטי בשיט לעניין התאונה).

אם היו מציגים בפניו בדיקת רכב נקייה, ניחא. אבל לא הוצגה בפניו שום בדיקה.

אוויס לצורך העניין מריצים כל רכב במכון כחלק מתהליך הכנה למכירה, ויש לך פלט (אם כי לא אובייקטיבי)

לגבי מצבו של הרכב, אלדן כנראה לא עושים את זה ולא היה להם משהו רלוונטי להציג.

שים לב שברגע שנודע להם על התאונה ישר העיפו את הרכב להשכרה, ומשם בסופו של עניין

יגיע לאיזה מגרש אפלולי בנתניה בעוד שנתיים. זה לא שהם עדיין מנסים למכור את הרכב הזה..

חלאס לעשות הר מעכבר.

אז נדלק על רכב, אז לקח לבדיקה, אז התאכזב.

יש לו עוד הרבה אכזבות בהמשך הדרך, זו בטח לא הראשונה ולא האחרונה. לא קרה כלום.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מסכים עם קודמי ומוסיף.

בחרה אלדן לנהל את ענייניה פה בפורום ובפייסבוק, כלומר ב"כיכר העיר". עכשיו עינינו נשואות לתגובתה של החברה. החברה אמנם לא חייבת דין וחשבון לאף אחד מאיתנו חוץ מללקוח (שהוא אפילו לא פות"ש) אבל משבחרה להיות פה (ובפיסבוק), שתיקתה (והתגובות הרבות שקראתי בפייסבוק של אלדן ללקוחות עצבניים אחרים) הן כשלון לטעמי. ראיתי שם (וגם פה) לקוחות עם טענות ענייניות וצודקות לכאורה, והתגובות של אלדן עלובות, אם קיימות.

אני אינני לקוח אלדן ומעולם לא הייתי - לפי מה שנראה, גם לא אהייה.

אני לחלוטין מסכים עם הבחור מעליך, אבל במיוחד עם מה שאתה כתבת - מרגע שאלדן בחרה להיות "ספונסר פורום" ופתחה עמוד פייסבוק והחליטה שהיא מוכנה לנהל את ענייניה בגלוי - אני מצפה לתשובות גלויות.

בכל מקרה - הנציג דיבר איתי ועם הבחור שבעניינו דנים כרגע היום בבוקר - הבטיח שיבדוק בדיוק מה קרה כאן. אני אחכה בסבלנות לתשובה שלו.

פורסם

קניתי מוצר באתר מכירות מפורסם. היה כתוב "משלוח חינם ע"י שליח". במקום זה הגיע בדואר רשום - שרפתי דלק וחצי שעה (במקום איסוף עצמי מחנות במרחק 1 ק"מ מהעבודה שלי).

פניתי, התנצלו על טעות, ותיקנו מייד את המכירה. הציעו פיצוי בדמות מוצרים שונים (בדואר רשום...) - ויתרתי על התענוג! מבחינתי, התייחסו בכבוד וברצינות, ענו עניינית ובאמת תקנו למען העתיד - הטיפול שציפיתי לו.

בדיוק מה שלא קרה פה. אם אלדן היו אומרים, סליחה, טעינו, אנחנו מתנצלים ומחזירים מייד את דמי הבדיקה (וכפיצוי, עץ ריח חינני) כל השרשור הזה לא היה קם. טעויות ותקלות תמיד יקרו (אני נותן לאלדן את הקרדיט פה) - החברה נמדדת בטיפול אחר כך.

:turn-l:
פורסם

אז זהו, שאני מאמין שגם אם הם היו מתנצלים עדיין הבחור היה דורש פיצוי על "עוגמת נפש" וזבוז הזמן ומכאן התרעומת שלי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אז זהו, שאני מאמין שגם אם הם היו מתנצלים עדיין הבחור היה דורש פיצוי על "עוגמת נפש" וזבוז הזמן ומכאן התרעומת שלי.

עידן

יש אנשים שמתרעמים על אנשים שלא מאמינים באללה ויוצאים לג'יהאד. אז תתרעם בגלל האמונות שלך.

בינתיים אף אחד לא התנצל...רק אומר.

פורסם

עידן

לדעתי כאן אתה טועה. להיפך, אולי היה פותח שרשור חיובי על אלדן שלקחו אחריות לטעות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לדעתי כאן אתה טועה. להיפך, אולי היה פותח שרשור חיובי על אלדן שלקחו אחריות לטעות.

אני מצפה לפיצוי הולם על הזמן האבוד. להזכירך - זמן=כסף.

אני מחכה לראות מה קורה מחר - בינתיים אני בהחלט שוקל לקחת את זה הלאה לכתבי הרכב. אולי יהיה מישהו שיתעניין בסיפור.

רוצים פיצוי הולם על עוגמת הנפש הזו והתנצלות מינימלית. ולא, החזר הוצאות הבדיקה זה אפילו לא המינימום כאן.

בר72, הבחור רוצה פיצוי, והוא כתב זאת מספר פעמים.

פורסם

ערב טוב.

אינני יודע באיזו רמת תאונה מדובר.

אולם בעיני חזיתי באחת מחברות ההשכרה הגדולות והמכובדות, שהוחזר רכב עם דלת צד שקיבלה דפיקה הגונה,

ותוקנה ע''י השוכר באופן פיראטי.

ברור לך שחברת ההשכרה אינה יודעת מזה (כמובן אם התיקון בוצע היטב), והוא גם לא נרשם בספר הטיפולים, כך שלא הייתי שולל לגמרי כזה סיפור, למרות שבליסינג זה פחות נפוץ מבהשכרה.

לא מדובר בי כך שאין מה להתגולל עלי בענין, והמקרה היה לפני כ- 6 שנים.

פורסם

כל הכבוד לדוקטור סובארו על חשיפת קצה הקרחון.לא ברור למה יש מגיבים שקוראים לזה טעות.מאלדן ציפינו להגינות כסוחרי רכב. יש לי הרגשה שיסגרו את הענין"לפנים משורת הדין".

פורסם
ערב טוב.

אולם בעיני חזיתי באחת מחברות ההשכרה הגדולות והמכובדות, שהוחזר רכב עם דלת צד שקיבלה דפיקה הגונה,

ברור לך שחברת ההשכרה אינה יודעת מזה (כמובן אם התיקון בוצע היטב), והוא גם לא נרשם בספר הטיפולים, כך שלא הייתי שולל לגמרי כזה סיפור, למרות שבליסינג זה פחות נפוץ מבהשכרה.

הגזמת, לא מדובר בתיקון חאפר של דלת, יש פה פגיעה רצינית של רכב שהיה צורך להחליף חלקים, אני בטוח שבכמה שעות בשום מוסך שבעולם לא ניתן לתקן את זה.

אני מסכים עם בעל השם שלי לגבי נושא ההתנצלות, לא הייתה וזה לא תקין. התגלתה טעות - לא משנה באשמת מי, כרגע זה החברה כסוחר מול הלקוח, מינימום התנצלות.

לגבי פיצוי :shock: :shock: :shock: אני חושב שזה צעד מרחיק לכת בעקבות תקלה לא שגרתית ועצם הפיצוי יהווה הודאה רישמית של החברה בטעות שקרתה בכוונה תחילה וזה יפתח את השער לאלפי תביעות/תלונות עתידיות.

נכון לעכשיו כל עוד לא הוכח אחרת אני נוטה להאמין לחברה שזו טעות שנעשתה בתום לב, אך היה צורך להתנצל בפני הלקוח.

לפחות הרכב הוחזר להשכרה כרגע ובעתיד יימכר שוב :oops:

Confidence In Motion

פורסם
כל הכבוד לדוקטור סובארו על חשיפת קצה הקרחון.לא ברור למה יש מגיבים שקוראים לזה טעות.מאלדן ציפינו להגינות כסוחרי רכב. יש לי הרגשה שיסגרו את הענין"לפנים משורת הדין".

יש אנשים שמתחנפים ל"ספונסר פורום". בזמנו היה כאן שרשור ענק של תרמית שמבצעת טרייד מוביל במודעות שלה באתר יד2.

גם אז נתקלתי בלא מעט אנשים שניסו להגן על החברה הזו, מאיזו סיבה לא ברורה. ממש במקרה הם גם היו ספונסר פורום.

בכל מקרה נמתין למחר ונהייה יותר חכמים. לפחות אלדן מנסים לבדוק בדיוק מה קרה כאן ובכ"ז התקשר נציג לברר את העסק לפרטי פרטים. אני מניח שמחר יהיו כאן תשובות.

פורסם
ערב טוב.

אני מוכן לקבל דבר כזה. אבל השאלה היא למה?

הרי בוצע כאן תיקון יקר, של מתיחת קורות ואני מניח שגם החלפת פגוש ועוד כל מיני חלקים. בכ"ז תאונה לא קלה.

אז למה לגשת עם אוטו שיש עליו ביטוח שרק צריך לשלם השתתפות עצמית של כמה מאות בודדות או 1000-2000 ש"ח ולתקן רכב באופן פרטי בעלות גבוהה יותר? וזה עוד רכב השכרה, שצריך לשלם על כל יום שהוא לא חוזר...בקיצור, קצת מוזר למרות שאני לא שולל אופציה הזויה כזו.

פורסם

אני מסכים איתך שזה מאוד מוזר, ברמת ההסתברות זה לא מאוד מסתבר, במיוחד אם מדובר בתאונה יחסית קשה כפי שאתה מתאר.

לשאלתך למה לעשות כזה דבר מבחינה פיננסית, יכולות להיות המון סיבות, כמו נהג נוסף שלא היה רשום בחברת ההשכרה ואין לו ביטוח, אופציה נוספת היא שצד ג' פגע בו ואין לו ביטוח וכו' כיד הדמיון הטובה עליך.

פורסם
סובארו

מה לדעתך יהיה "פיצוי הולם"?

עץ ריח :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...