Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק רוצים פיצוי הולם על עוגמת הנפש הזו ולא, החזר הוצאות הבדיקה זה אפילו לא המינימום כאן.

ב. אני מצפה לפיצוי הולם על הזמן האבוד. להזכירך - זמן=כסף.

אני מחכה לראות מה קורה מחר - בינתיים אני בהחלט שוקל לקחת את זה הלאה לכתבי הרכב. אולי יהיה מישהו שיתעניין בסיפור.

ולפי איזה תעריף אתה מחשב את "הזמן האבוד"?

תעריף של מנתח מוח, או תעריף של מתדלק בתחנת דלק?

אדם שרוכש רכב יד שנייה, צריך להתכונן לבזבוז זמן.

לדעתי, אתה מנסה "לעשות סיבוב" על הטעות שלהם.

ולהשיג לחברך עסקה טובה יותר עבורו, תוך ניצול הפורום למטרתך זו.

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ולפי איזה תעריף אתה מחשב את "הזמן האבוד"?

תעריף של מנתח מוח, או תעריף של מתדלק בתחנת דלק?

אדם שרוכש רכב יד שנייה, צריך להתכונן לבזבוז זמן.

לדעתי, אתה מנסה "לעשות סיבוב" על הטעות שלהם.

ולהשיג לחברך עסקה טובה יותר עבורו, תוך ניצול הפורום למטרתך זו.

תעריף של מהנדס ברפא"ל. רוצה את התלוש שכר שלו?

לדעתי אתה מתוסכל או עובד באלדן :wink:

פורסם

התגובות של אנשים פה הזויות/ מתממות/מתחסדות הקיפו לבד. אם היה קורה לאחד מכם מקרה כזה הרי הייתם שותים להם את הדם עם קשית ומלכלכים עליהם בפורום ובפייסבוק ובסטטוסים מצייצים ומגיעים גם בערב לצינור לילה. אז מה שהם ספונסרים לא צריך להתחנף יותר מדי. פתאום לא ניראה לכם הגיוני שחברה מכובדת תספר את האמת על הרכב? הרי ברור שכל אחד היה יורד מהרכב אם היה שומע את המילה שילדה. וכל אותם הגאונים שחושבים שתיקון ויישור שילדה זה משהו ששוכר יוציא מהכיס ועוד יעשה את זה כל כך מהר שהחברה לא תרגיש.. תנו לי סיבה אחת למה לו? הרכב מבוטח! למה לו להוציא אלפי שקלים, ואני מעריך שתיקון שילדה זה עניין של עשרות אלפי שקלים ועניין של כשבוע במוסכים של ארצנו. דבר אחרון, מגיע לו פיצוי! גם לפי תעריף של אוליגרך מבחינתו. מה אכפת לכם? גם אם זה נעשה בתום לב ( לא ניראה אמין לפי התיאור של פות'ש) וגם לפי הזמן שלוקח לנציגה פה להגיב. נ.ב אני מסתמך בהודעתי על הפרטים שמסר כאן פותח השרשור.

פורסם

לדעתי אתה מתוסכל או עובד באלדן :wink:

ולדעתי אתה, אופורטוניסט קטן שמחפש פיצוי בגין נזק שלא קרה.

מעבר לכך, אין לי עניין לסייע לך בניפוח השרשור.

פורסם

+1 ^ גם לדעתי קצת איבדתם פרופורציות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נכון לעכשיו משוחח איתנו נציג של אלדן ל"בירור" העניין.

הוא לקח את כל הפרטים הרלוונטיים והוא אמור לבדוק מה בדיוק השתבש בשרשרת.

אני אעדכן במהלך היום.

פורסם
+1 ^ גם לדעתי קצת איבדתם פרופורציות.

+1 זה.

מה זה עוגמת נפש ואיבוד זמן איזה קשקוש, הוא הגיע בעצמו לקנות רכב ולהתעניין, אף אחד לא הכריח אותו.

זה כמו שתטען לעוגמת נפש ואיבוד יום עבודה אם הוא סתם נכנס למגרש שלא היה בו שום רכב שהוא אהב.

לקח רכב לבדיקה, לא מצאו חן בעיניו התוצאות (ולא משנה למה), אלדן הסכימו להחזיר לו את עלות הבדיקה.

כל הבין-לבין לא משנה שום דבר. הם כנראה לא ידעו על התאונה כי מראש לא היו מסמנים את הרכב כאחד

במצב טוב.

כנס לכל מגרש ליסינג (ויצא לי להיות בהרבה כאלה) הם מראש שואלים אם אתה רוצה רכב שלא עבר תאונה

או אחד עם קצה שלדה, ק"מ נמוך/גבוהה וכו'.

רכב אחד נופל בין הכיסאות, קורה, זה חברה עם עשרות אלפי רכבים - לא שלושה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
+1 זה.

הוא הגיע בעצמו לקנות רכב ולהתעניין, אף אחד לא הכריח אותו.

.

הוא לא היה מגיע למגרש בשביל רכב שעבר תאונה. וזה בדיוק הסיפור.

אתה היית שמח לשריין רכב תמורת מקדמה של 1000 ש"ח, לחכות לו, לקחת אותו לסיבוב, אח"כ לבדיקה - רק כדי לגלות שיש הבדל של שמיים וארץ בין מה שהוצג לך למה שאתה עומד לקנות?

מה לגבי הבחור שהחליפו לו את הק"מ במיילים - ועכשיו אומר במפורש - אם הייתי יודע שזה רכב שעבר כמות כמעט כפולה של ק"מ, לא הייתי קונה? גם אותו אף אחד לא הכריח לכן לא מגיע לו פיצוי?

בחייאת - אני מקווה אישית שזה יקרה לך ואז נראה איזה זמירות תזמר.

פורסם

שמת (או החבר שם) 1K שקל בשביל לשריין רכב שלא עבר שום בדיקה?

על סמך זה שהרכב עבר טיפולי 15K או 10K באמת כל 15K או 10K ק"מ?

כמו שאמרתי קודם, וכנראה נוח לך לא להפנים את זה - זה המינימום כשאתה קונה כל דבר, בטח יקר כמו רכב - להיות חשדן ולבדוק.

ואתה יודע מה? אם בסופו של דבר זה שיעור שעלה לו 1K שקל מקדמה + 300 שקל בדיקה הייתי אומר שהוא יצא בזול ובפעם הבאה הוא יהיה יותר חשדן, יש אנשים שקיבלו שיעורים שעלו פי 10 ויותר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הוא לא היה מגיע למגרש בשביל רכב שעבר תאונה. וזה בדיוק הסיפור.

אתה היית שמח לשריין רכב תמורת מקדמה של 1000 ש"ח, לחכות לו, לקחת אותו לסיבוב, אח"כ לבדיקה - רק כדי לגלות שיש הבדל של שמיים וארץ בין מה שהוצג לך למה שאתה עומד לקנות?

ידידי, זה סיכון שלוקחים, כ-ל רכב שנלקח לבדיקה בסופו של דבר גם נקנה? כ-ל רכב שנוצץ במגרש גם נקי מבלאי חריג ותקלות? נכון שלא?

כמה פעמים אנשים מגיעים מרחוק כדי לראות רכב שבמודעה 'יד ראשונה מרופא' ומגלים רכב מוזנח? גם להם מישהו מחזיר כסף, מתנצל בפומבי ומפצה על עוגמת נפש?

בסופו של דבר הציעו להזחיר לו את הבדיקה, כנראה גם את "דמי הרצינות", מה הבעיה בזה? זה לא שהוא קנה וגילה בדיעבד שהרכב דפוק.

הוא ציפה לבדיקה נקייה, היא יצאה מלוכלכת. זה הכל.

על זה פיצויים? לא פלא שעקפנו את ארה"ב בכמות התביעות המטופשות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תבדיל בין מוכר פרטי למוכר שזה עיסוקו. יש הבדל גדול בין השניים.

אם אני אספר לך שיש לי רכב נוצץ ובפועל תמצא רכב מוזנח, אני מניאק. אם סוחר רכב משקר לך ומזייף ספר טיפולים - הוא עובר על החוק. זה ההבדל.

אני די בטוח שאם הסיפור יגיע לרשות להגנת הצרכן, למשל, או למשרד התחבורה - או לשניהם ביחד - אתה תגלה שיש להם עניין בזה מעבר לבזבוז הזמן והעצבים.

אם לא תתקבל תשובה מניחה את הדעת מאלדן אני מניח שזה מה שיקרה ואז נוכל לשפוט ביחד אם יש כאן עניין לציבור או לא.

פורסם

אל תשים את העגלה לפני הסוסים, איך קבעת כבר ששיקרו לך וזייפו ספרי טיפולים?

יודע מה אני אשמח לציטוט מסודר שלפיו ספר טיפולים חייב להכליל תיקוני פחחות.

יודע מה אני אשמח לציטוט מסודר שלפיו כשאתה מוכר רכב (וזה לא משנה אם אתה אדם פרטי או אלדן) אתה חייב שספר הטיפולים יהיה מעודכן.

עד שלא יהיו לך ציטוטים כאלה והוכחה שבאלדן ידעו על מצבו של הרכב - אתה לא יכול לקבוע שעברו על החוק.

כמו שנאמר כבר לפניי, יש אוכלוסיות כאלה ואחרות שאצלן נוהגים לתקן רכבים של השכרה מבלי להודיע לחברת ההשכרה כלל.

ברכב הקודם של הוריי למרות שכל הטיפולים היו בזמן, אף לא אחד מהם נרשם בספר הטיפולים, אלא שלקראת המכירה הוצא פלט ממחשב המוסך המפרט את הטיפולים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לאחר קריאת כל השרשור ובשל העובדה שמקרה זה קרוב לתחום עיסוקי אני מרשה לעצמי לתת כמה הערות והארות:

1. לא תקין - מקרה שכזה לא צריך לקרות בסוג העסק הנ"ל אך בהחלט יכול לקרות.

2. אחריות- טוב עשתה אלדן שלא הסכימה בכלל לדון על מכירת הרכב הנ"ל והטיסה אותו ממגרשיה.

אם זאת, במקום (קופה קטנה) היו צריכים לשלם ללקוח את דמי הבדיקה ולהתנצל מאה פעמים.

3.פיצוי- תעשו לי טובה, מדובר בטעות שאני מאמין שהיא תמימה מצד המגרש ונזק אמיתי (באם הבדיקה תשולם) לא באמת נגרם.

התעצבן החור, בזבז קצת זמן אבל לא נגרם נזק אמיתי. אם זה היה קורה אצלי הייתי נוקט בהטבה באם הוא ירכוש רכב

אצלי בסופו של דבר בדמות תדלוק חינם, טיפול קטן או משהו זניח אחר.

סיכום: חלאס עם מציצת הדם, הם היו צריכים להתנצל במקום 100 פעם ולסגור את העניין.

אם יש להם רכב אחר שמעניין אותו שיורידו עוד 1000 ש"ח בעסקה ושייצא מרוצה.

לא כל דבר צריך ואפשר לנצל.

עידן (מנהל טרייד אין אינפיניטי ישראל)

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מסכים עם קודמי ומוסיף.

בחרה אלדן לנהל את ענייניה פה בפורום ובפייסבוק, כלומר ב"כיכר העיר". עכשיו עינינו נשואות לתגובתה של החברה. החברה אמנם לא חייבת דין וחשבון לאף אחד מאיתנו חוץ מללקוח (שהוא אפילו לא פות"ש) אבל משבחרה להיות פה (ובפיסבוק), שתיקתה (והתגובות הרבות שקראתי בפייסבוק של אלדן ללקוחות עצבניים אחרים) הן כשלון לטעמי. ראיתי שם (וגם פה) לקוחות עם טענות ענייניות וצודקות לכאורה, והתגובות של אלדן עלובות, אם קיימות.

אני אינני לקוח אלדן ומעולם לא הייתי - לפי מה שנראה, גם לא אהייה.

:turn-l:
פורסם
התגובות של אנשים פה הזויות/ מתממות/מתחסדות הקיפו לבד. אם היה קורה לאחד מכם מקרה כזה הרי הייתם שותים להם את הדם עם קשית ומלכלכים עליהם בפורום ובפייסבוק ובסטטוסים מצייצים ומגיעים גם בערב לצינור לילה.

אז זהו

שלא כולם ככה.

בדיוק כמו שכתבו כאן כל המכובדים מעלי, טעות, סליחה, קח פיצוי, קבל הנחה ושלום על ישראל.

לא שוגרו טילי גרעין לרוסיה, ולא קרה כאן משהו בלתי הפיך.

ואני מאמין שגם אם היה משולם כל הסכום ולאחר מכן בבדיקה היה מתגלה מה שהתגלה, לא היו זורקים אותו לכלבים.

וזה בלי קשר לעניין שאני לא ממליץ לאף אחד לקנות מחברת ליסינג בדיוק בגלל הסיפורים האלו ואפשר למצוא בכלבוטק איך המערכת עובדת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...