Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לי להאמין שאלדן לא ידעו שהרכב עבר תאונה. בכל זאת, לא עשו אותם באצבע והחברה הזו לא הוקמה שלשום. אם הרכב הזה נקנה מאדם כלשהו אני בטוח שהם בדקו את הרכב. הדרך היחידה - כמו שנאמר פה - זה אם מישהו עשה תאונה עם הרכב ותיקן רק פחחות וצבע.

לדעתי, אם אלדן היו מודעים ב100% לתאונה, הם היו מנסים למכור אותו בהנחה גדולה לחבר שלך במקום לזרוק אותו להשכרה.

בסופו של יום, אתה לא יכול לומר שהם חייבים לך משהו עקב "תום לב וגילוי נאות" אם הם בעצמם לא ידעו על התאונה (שזה משהו שצריך לבדוק).

כ"כ, אמנם חבר שלך לא אשם במשהו, אבל לא לקחת רכב שקונים ממגרש/השכרה/ליסינג לבדיקה זו טעות של טירונים - במיוחד כשכולנו יודעים מה עובר על רכבים כאלו.

אם אלדן מוכנים להחזיר את הכסף, אין לך ממש מה לדרוש מהם וכבר די הענשת אותם בפרסום הסיפור הזה. אם בא להם להיות בסדר (אחרי הכל, חבר שלך בזבז מזמנו) אז יציעו הנחה על רכב אחר שיבחר.

א-ב-ל, קשה להתייחס לסיפור הזה ברצינות, כשהוא נכתב כאן בצורה של "טלפון שבור". אם חבר שלך רוצה, שיתכבד ויכתוב בעצמו מה קרה ולא ישלח שליחים שיכתבו במקומו. עד שזה יקרה, i call bullshit

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עבירה מאוד חמורה שברוב המקרים מהווה את קצה הקרחון.היות ואני מכיר מקרה חמור מאותה חברה אני לא מופתע.כל הכבוד שוב לדוקטור סובארו שנאלץ לספוג את הביקורת.הכלבים נובחים והשיירה עוברת...שימו לב להסדר"לפנים משורת הדין"שבדרך כלל מתבשל במקרים כאלו.והרשויות שותקות...

פורסם
מישהו חייב לך משהו? אתה רוצה הסברים, התנצלויות, וואלה יופי.

כן, חייבים!

בחוק.

חייבים גילוי נאות.

חייבים תום לב.

חייבים, בחוק מפורש, לתת היסטוריה מדוייקת של הרכב.

חייבים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
היות ואני מכיר מקרה חמור מאותה חברה אני לא מופתע.

או שתפרט או שתימחק.

אין לך זכות להפריח השמצות בעלמא.

פורסם
כן, חייבים!

בחוק.

חייבים גילוי נאות.

חייבים תום לב.

חייבים.

לא חייבים לו כלום, מהסיבה שהוא לא הלקוח שלהם בכלל.

פורסם
כן, חייבים!

בחוק.

חייבים גילוי נאות.

חייבים תום לב.

חייבים.

בהנחה שהם ידעו על התיקון הזה.

אני קיבלתי רכב שכור מהעבודה, מאזדה 3 2009, גנבו לי את הכיסוי של המראה, לא יידעתי את חברת ההשכרה ולא הפעלתי ביטוח וכו', הזמנתי חלק חדש כזה וזהו.

במקרה שלי זה היה כי לא היה משתלם לשלם השתתפות עצמית, במקרה אחר זה אולי כי מי שנהג ברכב הוא לא השוכר בכלל, ואולי אין לו בכלל רשיון נהיגה? ואז במקום לחטוף בומבה הוא מעדיף לשלם עוד יומיים-שלושה של השכרה ולתקן בחאפריות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לא חייבים לו כלום, מהסיבה שהוא לא הלקוח שלהם בכלל.

אל תבלבל את המוח.

לא התייחסת אליו אישית, התייחסת ללקוח של החברה, שהוא מייצג את עניינו כאן עבורו.

אלדן לקו כאן בחובתם כלפי הלקוח.

פיצוי, לא חייבים לתת, כי פיצוי נותנים על נזק, ואין כאן נזק מהותי.

אבל מבחינת חובתם כלפי לקוח פוטנציאלי, הם לא מילאו אותה.

והם לא הצליחו להוציא אותו מרוצה, לאחר מכן.

וזו לא התנהלות טובה.

[הכל כפוף לזה ששמענו את האמת, את כל האמת ורק את האמת... ואנחנו לא שמענו עוד את הצד השני, אז מן הראוי להטיל ספק].

פורסם
סלח לי, אבל אתה באמת טרחן בלתי נלאה.

מה זה עניינך, מה קרה ואיך קרה והרשומות של אלדן.

מישהו חייב לך משהו? אתה רוצה הסברים, התנצלויות, וואלה יופי.

מה אתה בא לנהל להם את החברה?

לקחת רכב לבדיקה, (אפילו לא אתה אלא חבר שלך).

הבדיקה לא היתה לרוחך, מחזירים לך את עלותה די זהו תתקדם הלאה.

+1

באמת קשה לך לקבל את הסברה שנעשתה טעות בתום לב? הביאו לך פה מספר סיבות שהתאונה לא הופיעה. הרכב עבר להשכרה. את הרכב אתם לא מתכוונים לקנות אז מה אתה דורש פה חקירה? אתה נציב תלונות הציבור? על מה בדיוק פיצוי אתה אפילו לא לקוח שלהם

הניחוש שלי יהיה שאתה מנסה לעשות פה חתיכת ספין ולהוריד במחיר רכב אחר שכן תקנו ניצול של במת הפורום

אתם עובדים של אלדן?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

^

בדיוק חשבתי על זה...

אפשר לפחות גילוי נאות על מקורכם? ולמה אתם נלחמים בד"ר סובארו ומנסים להעמיד אותו על טעותו בכוח?

Confidence In Motion

פורסם

הפסקתי להילחם באינטרסנטים של אלדן כאן בפורום.

אני מאחל כמובן לכל לקקני אלדן לרכוש בעתיד רכב שעבר תאונת שלדה, או לחילופין שאמא שלהם תקנה אחד כזה, או אחותם הקטנה (לאו דווקא מאלדן...).

אני אעדכן ברגע שיהיה מה לעדכן. נכון לרגע זה החברה לא מסרה את גירסתה לעניין, אז קחו זאת בחשבון.

פורסם

עצוב מאוד שתודעת השירות הנמוכה בישראל גורמת לאנשים להגיב ככה.

אלדן היא הבעלים של רכב ההשכרה הזה, רוב הכותבים כאן יודעים שרכבים שמוצעים למכירה בחברות הליסינג באים ב-95 אחוז מהמקרים עם טופס בדיקה (ולא ניכנס עכשיו לטיבו) ונגיד שברכב הזה לא ביצעו עדיין בדיקה אני מצפה בכל זאת שידעו מה עבר על הרכב בלי שום התנערות.

כאן לא רק שלא ידעו אלא גם לא טרחו להתנצל בפני הלקוח שהמתין, שילם על בדיקה (400 ש"ח זה הרבה כסף) ומצא שהרכב עבר תאונה.

מעבר לזאת, הרכב עוד נבחר מבין כמה אחרים כבעל הנתונים הטובים ביותר אז בסוף לקבל רכב שעבר תאונה? אכזבה גדולה מאוד.

אני חושב שיש להשוות מקרים כאלה למשפט "אי ידיעת החוק אינו פותר מעונש". זה שאלדן לא ידעו על התאונה אני עוד אקבל, אבל מה עם להחזיר ללקוח את סכום הבדיקה? אני מניח שגם את סכום המקדמה הוא לא קיבל חזרה. ומה עם התנצלות? זה לא הורג אף אחד, האמינו לי, בתור עובד בתחום שירות אני משתדל להבהיר לעובדים הכפופים לי שסליחה זאת לא מילה גסה, להפך, אם קרתה טעות חובת החברה להתנצל ובחברה שלי זה לא מבוצע רק בעל פה אלא בכתב, לעתים בצירוף שי כלשהו. לא בושה להגיד סליחה. אחרי הכל טעויות קורות בכל מקום והיה ובאמת הרכב עבר תאונה מה הבעיה להתנצל?

אולי כלקח ממקרים כאלה יש לחייב את חברות הליסינג וההשכרה להציג בדיקת מכון לכל רכב שהם מעמידים למכירה, אולי גם לטובתם כדאי להם לבצע את הבדיקות בכדי לדעת מה עבר על הרכב, במידה ומדובר ברכב ליסיג שעבר תאונה שלא דווחה לחברת הליסינג הם יכולים לחייב את אותו החוכר בירידת הערך.

אני חייב לציין שרכשתי רכב מאלבר לפני כ-5 חודשים, גם הם לא צדיקים גדולים כמובן אבל קיבלתי שירות טוב בזמן המכירה, לא מעולה אבל טוב.

הרכב בדיעבד לחלוטין לא לרוחי וקניתי אותו מתוך לחץ, על זה אני לא בא בטענות לאף אחד.

תיקון הליקויים בדיעבד גם כן בוצע באופן חלקי וכמובן שכשהייתי צריך לממש את האחריות החלקית נתקלתי בחומות בירוקרטיה במוקד ה-"אפטר סייל" (שם מפוצץ) כשהנציגה אומרת לי שיש לה את כל היום לטפל בפניה שלי למרות שאני מסביר שאני ממתין כבר שעה וחצי במוסך ושלקחתי במיוחד יום חופש. טלפון אחד לסניף שבו רכשתי את הרכב ומנהל הסניף ונציג המכירות טיפלו בהפניה למוסך.

בבדיקה נמצא שהממיר הקטליטי החזיר נשמתו לבורא. הפעם לא בזבזתי זמן במוקד אפטר סייל וניגשתי פיזית לסניף בו נרכש הרכב, המנהל קיבל אותי בברכה ולא הבטיח תשלום על התקלה אבל הראה נכונות לעזור. בתוך חצי שעה קיבלתי טלפון ממנו שמבשר שאני אשלם השתתפות עצמית (אם אני זוכר נכון 350 ש"ח) ואלבר תישא בהוצאות התיקון, זה שירות טוב.

בגלל השירות הזה שקיבלת עכשיו כשאני רוצה להחליף את הרכב ניגשתי שוב לאותו סניף ואותו נציג מכירות, נכון שהרכב עדיין לא לרוחי אבל השירות טוב ובפעם השנייה אלמד לקחים מהפזיזות שלי בפעם הראשונה ואבצע בעצמי בדיקה יותר קפדנית לרכב.

בישראל אנשים התרגלו לקבל שירות גרוע ולכן הצרכן מתנהג כמו שהוא מתנהג ונותני השירות בשלהם, וזה כך ברוב התחומים.

במסגרת עבודתי אני נתקל במכתבי תודה לנציגים על נושאים טריויאלים, מבחינתי אם לקוח מוצא לנכון להגיד תודה על פעולה פשוטה שמגיע לו לקבל אותה ללא מאמץ מדובר בלקוח שחווה בעבר חווית שירות גרועה ולכן השירות השגרתי שקיבל נראה לו כלא מובן מאליו, וחבל.

כולנו משלמים הרבה כסף בין אם זה על שירותי כבלים ולווין, שירותי סלולאר, ביטוחים, מוסכים, רכבים ועוד 1001 דברים ובסוף מקבלים שירות לא הולם.

אני מקווה שאלדן יחליטו להתנהל כראוי, יחזירו את סכום הבדיקה, יתנצלו וינסו למכור ללקוח רכב תקין לאחר גילוי נאות ולאחר שיבוצע תיאום ציפיות בנוגע למצב הרכב.

בהצלחה לחבר.

פורסם
אל תבלבל את המוח.

פיצוי, לא חייבים לתת, כי פיצוי נותנים על נזק, ואין כאן נזק מהותי.

מבלבל את המוח או לא.

העובדה הפשוטה היא, שהאיש דורש פיצוי על נזק שלא נגרם.

ופה לפחות אותי הוא איבד.

פורסם
הפסקתי להילחם באינטרסנטים של אלדן כאן בפורום.

אני מאחל כמובן לכל לקקני אלדן לרכוש בעתיד רכב שעבר תאונת שלדה, או לחילופין שאמא שלהם תקנה אחד כזה, או אחותם הקטנה (לאו דווקא מאלדן...).

אני אעדכן ברגע שיהיה מה לעדכן. נכון לרגע זה החברה לא מסרה את גירסתה לעניין, אז קחו זאת בחשבון.

לא נראה לי שמישהו מחברי הפורום הוותיקים הוא ללקן אלא בעל דעה שונה מזו שלך לכן הפולסא דנורא שלך לא במקומה.

איזה כייף לי :)

פורסם
אתם עובדים של אלדן?

לפחות לגבי teyal אני בטוח שהוא לא. פשוט הבחור לקח על עצמו תפקיד של מבקר המתלוננים בפורום. גם בשירשורים אודות צ'מפיון הוא מילא את התפקיד הזה. לדעתי הוא מגזים, כי מתמקד רק בביקורת על drsubaru במקרה הזה (וגם במקרים הקודמים המתלוננים של אז).

drsubaru הביא כאן מקרה שאמור לעניין גם אנשים אחרים וצריך להודות לו על כך ולא רק להתנפל. גם אנשים אחרים היו עלולים להיפגע ממקרה דומה. זה שלא היה נזק לחבר של פותח השירשור לא אומר שמה שקרה זה בסדר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...