Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סולל הדרך (וכל השאר)

אני מסכים שזה טוב מאוד שחברות מסויימות מיוצגות כאן בפורום,

אבל מה שתמיד מפריע לי זה שצריך לפתוח כאן בצורה פומבית את הנושא\המקרה,

ואז הוא מטופל בצורה הכי טובה שיש,

תחשוב שבן אדם לא גולש כאן ואין לו את העזרה של הלחץ שנוצר כאן לתת שירות או לתקן שירות לקוי,

והכתובת היחידה היא רק לאותו סניף\מנהל סניף וכו' האם הטיפול יהיה אותו טיפול והפיתרון עדיין יהיה אותו אחד.

האמור לא מדבר על חברה כזו או אחרת,

אלא על תופעה של תיקון ושיפור יחס של חברות לכל מיני סקנדלים קטנים שקורים בסניפיהן תחת לחץ על גבי דפי פורום.

so far so good so what

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מסכים איתך, שספונסרים לא קיבלו הנחות עקב היותם ספונסרים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אני מסכים איתך, שספונסרים לא קיבלו הנחות עקב היותם ספונסרים.

זה הדבר האחרון שמעניין אותי, אם הם ספונסרים או לא.

גם כשטרייד מוביל היו ספונסרים פה, לא עשיתי להם הנחות ובטח שלא אעשה עכשיו.

בכל מקרה עוד מעט עבר חצי יום עבודה ועדיין לא נשמע קולם.

פורסם

בהנחה שהסוכן שעובד מולו לא יודע מידע נוסף למה שמוצג בפלט הטיפולים/בדיקה, הבעיה היא "מסריחה" הרבה יותר. זה אומר שתיקונים שהחברה בהכרח יודעת עליהם, מוסתרים עוד בראש השרשרת, כמגמה, ואולי אף נערכים במוסכי "מדרכה". זו אפשרות אחת. אפשרות אחרת היא כמובן שהסוכן ידע הכל ו"בישל" את הדוח, שאז הוא מסתכן מול המעסיק שלו. כך או כך, הריח שעולה מפה הוא לא נעים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אולי הבעיה בכלל במכון בו בוצעה הבדיקה?

יכול להיות שזו בעיה הרבה יותר עמוקה, ייתכן תיאורטית (אם כי זה לא אומר שזה מה שקרה במקרה הזה) שמכון הבדיקה קיבל סכום כסף כלשהו, וכמה פרטים על הרכב והוציא דו"ח מבלי שהרכב ביקר במכון מעולם.

או ייתכן שהבדיקה הייתה חפיפניקית.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הבדיקה בוצעה עצמאית במכון "סופר טסט" שלא קשור כלל לאלדן. הרכב ביקר במכון, נבדק בצורה מעמיקה והלקוח קיבל פלט.

אין שום סיבה שמכון ימציא מכת שלדה ברכב וסימני תאונה. אני בהחלט יכול לחשוב על סיבה שמכון יסתיר תאונה, אבל זה לא המקרה כאן. מי שהסתיר את התאונה זו חברת אלדן - ועדיין לא קיבלתי הסבר מניח את הדעת איך בוצע תיקון מהסוג הזה ללא כל אזכור בתוך פלט הטיפולים של הרכב.

פורסם

למי שחושב שאלדן צדיקים יש לי סיפור הרבה יותר עסיסי.מאחר ואלדן הם גוף גדול שמעסיק הרבה עורכי דין אשמור בינתיים את הסיפור בחוג סגור.אם נציגת אלדן תבטיח בדיקה ענינית של הנושא ניתן יהיה להתקרב לאמת.

פורסם
הבדיקה בוצעה עצמאית במכון "סופר טסט" שלא קשור כלל לאלדן. הרכב ביקר במכון, נבדק בצורה מעמיקה והלקוח קיבל פלט.

אין שום סיבה שמכון ימציא מכת שלדה ברכב וסימני תאונה. אני בהחלט יכול לחשוב על סיבה שמכון יסתיר תאונה, אבל זה לא המקרה כאן. מי שהסתיר את התאונה זו חברת אלדן - ועדיין לא קיבלתי הסבר מניח את הדעת איך בוצע תיקון מהסוג הזה ללא כל אזכור בתוך פלט הטיפולים של הרכב.

לא על הבדיקה השנייה שהראתה את הנזק דובר, אלא על הבדיקה הראשונה שלא הראתה את הנזק.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לא על הבדיקה השנייה שהראתה את הנזק דובר, אלא על הבדיקה הראשונה שלא הראתה את הנזק.

לא הייתה בדיקה כזו.

הבחור קיבל פלט של טיפולים שוטפים שנעשו ע"י אלדן.

איך יכול להיות שטיפול כ"כ חשוב מוסתר מההיסטוריה של הטיפולים?

פורסם
אין לי שום בעיה לתת להם צ'אנס, אך עד כה החבר לא קיבל שום הסבר איך קורה מצב שרכב מוצג עם פלט נקי לחלוטין, אפילו ניתן ללקוח עותק שלו - ויש תיקון מהותי ברכב שכ"כ מוריד מערכו שלא משתלם להם אפילו למכור אותו, אלא להחזיר אותו להשכרה.

מה עם התנצלות ללקוח? הסבר איך קרתה התקלה? איך מפצים אותו על עוגמת הנפש שהוא לקח מכונית לבדיקה, "נדלק" עליה ורגע לפני הרכישה החברה מחליטה לבטל את העסקה חד צדדית?

בקיצור - התנהלות תמוהה (בלשון המעטה) של חברה גדולה. כמו שאמרתי, יותר מתאים למגרש חלקלק וחאפרי, כזה שמזייף מיילים וקילומטרים (ע"ע השרשור החזק שרץ בפורום).

עם זאת, בכיף ניתן להם צ'אנס לתקן את השם שלהם - אני עדיין מחכה לשיחה - מיטל מאלדן קיבלה את הטלפון שלי והיא יודעת בדיוק באיזה סניף התרחש הבלגאן הנ"ל.

אתה רוצה תשובה או רוצה תשובה אחרי בדיקה מעמיקה?

לא עבר יום מהתשובה של הגב. מאלדן וכבר אתה שואל על הסבר?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני ממתין בסבלנות. באופן כללי הייתי מצפה למינימום של התנצלות על ה"טעות", לא מהגב' שמייצגת את אלדן (כי היא לא ביצעה את העסקה) אלא מהאנשים שהיו מעורבים בה. זה המינימום וזה היה צריך להתבצע כבר אתמול.

לנציגה של אלדן אני אמתין בסבלנות, אני מצפה שהיא תפתור את הבעיה ביעילות כמו שביצעו נציגי חברות בפורום פעמים רבות בעבר.

פורסם
לא הייתה בדיקה כזו.

הבחור קיבל פלט של טיפולים שוטפים שנעשו ע"י אלדן.

איך יכול להיות שטיפול כ"כ חשוב מוסתר מההיסטוריה של הטיפולים?

אז בקיצור סמכתם על זה שתיקון יופיע בפלט של טיפולים שוטפים?

סתם זורק שאלה לאוויר, ואם התיקון בוצע במוסך אחר ולא במוסך שממנו יצא הפלט? אפילו רחוק יותר, אם הוא בכלל לא קשור אליו (לא רשת של מוסכים ולא מוסכים של יבואן)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

m3x7r3m3

לפי מה שאתה אומר כשאתה מגיע לחברה\מגרש גדול ורוצה לראות את העבר הבסיסי של הרכב

בכדי לדעת אם לבזבז זמן וכסף ולהתקדם לבדיקה חיצונית במכון,

אז סתם לדוגמא אם הרכב התקמט בתאונה ותוקן באיזשהו מוסך,

אבל עשה טיפולים שוטפים של 15, 30 וכו' במוסך אחר,

אז יתנו לך את הפלט מאותו מוסך של הטיפולים השוטפים והשאר לא משנה ולא חשוב?

(אני לא אומר שזה המקרה, עדיין לא ברור מה קרה כאן)

so far so good so what

פורסם
הוצגה לו היסטוריה נטולת תאונות.

אז לא הוצגה לו בדיקה אלא הסטורית טיפולים.

אם על בסיס הסטורית טיפולים החבר שלך היה קונה את הרכב, הבעיה היתה ברובה שלו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...