Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים...

עד יום שישי הכל היה בסדר ולא היו שום בעיות.

ביום שישי נסעתי ברכב למרות שהיה שלג וברד אבל עדיין האוטו נסע חלק ולא היו שום בעיות

הערב התנעתי את האוטו ונדלקת המנורה הצהובה של המנוע וכתוב למטב CHECK (מצ"ב תמונה)

בספר רכב כתוב שזאת בעיה שדורשת מוסך מורשה אולם אין חובה לגרור את הרכב- ייתכן וזה בעייה במערכת הפליטה.

מישהו יכול לומר לי מה זה אומר? האם העלות גבוהה? והאם אתם מכירים מוסכים אמינים וזולים באזור לוד-רמלה?

תודה רבה !

IMG_20131214_225602.jpg

פורסם

שלום חברים...

אשמח לעצה טובה...

הייתי היום במוסך והמוסכניק חיבר את המחשב לרכב והתגלו 2 בעיות: אחד בחיישן חמצן והשני בתקשורת...

הוא איפס את המחשב.... והרכב נסע מצוין ללא נורת אזהרה ....

לאחר מספר שעות המנורה נדלקה שוב והרכב חזר לקרטע....

יכול להיות שהחיישן תקין והמחשב של הרכב השתגע וגורם לו לבעיות?

פורסם

לצערי לא שמתי לב...

המוסכניק אמר לי שתקלה אחת זה חיישן חמצן והשני זה תקלת תקשורת...

המוזר שהוא איפס את זה הרכב נסע מצוין... ושחזרה התקלה (בלי לתקן כלום ברכב), האוטו התחיל "להיחנק"...

• תוכן חדש...