Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנצ'ריה באשקלון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום הנכבדים,

האם יש אשקלונים בקהל ?

במידה וכן הייתי מעוניין לדעת מניסיונכם איפה מומלץ להחליף צמיגים ולעשות כיוון פורנט באותה בהזמנות.

בנוסף, רון (מוסך רון) המליץ לי להחליף צמיגים של "שכן" שלו? כדאי?

מישהו יודע? אין לי בעיה להצפין עד ת"א הרחוקה על מנת להחליף את רבעיית הצמיגים הנוכחית.

תודה רבה למשיבים.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם
שלום לכל חברי הפורום הנכבדים,

האם יש אשקלונים בקהל ?

במידה וכן הייתי מעוניין לדעת מניסיונכם איפה מומלץ להחליף צמיגים ולעשות כיוון פורנט באותה בהזמנות.

בנוסף, רון (מוסך רון) המליץ לי להחליף צמיגים של "שכן" שלו? כדאי?

מישהו יודע? אין לי בעיה להצפין עד ת"א הרחוקה על מנת להחליף את רבעיית הצמיגים הנוכחית.

תודה רבה למשיבים.

שלום,

יש לך סניף של צק אפ באשקלון .כדאי לך לעבור שם ולהתרשם.זה נמצא בשדרות התעשייה 11 אשקלון.

פורסם

באשר לכיוון פרונט גם אני, כמו אורי, ממליץ על צ'ק אפ באשקלון. טיפל בי שם אדם מבוגר עם מבטא אמריקאי, עובד מקצועי, יסודי ומסביר הכל. גם מחיר כיוון הפרונט לא היה יקר. לגבי צמיגים לא ראיתי שם מציאות מבחינת מחיר במידה שהייתי צריך. אבל בכל זאת שווה לבדוק בצ'ק אפ אולי יהיו מבצעים כלשהם למידה שלך. מה גם שאולם ההמתנה מפנק מאוד (מכונות קפה בחינם, מגזינים, מחשבים עם אינטרנט וחלון ראווה ליכוון אזור העבודה) ואין אווירה של מוסך מלוכלך, צעקות ועשן אגזוז וסיגריות. אחלה מקום!

לגבי פנצ'ריות שעדיף להתרחק מהן באשקלון, גם אני כמו davemustaine87 לא ממליץ על מנשקו. עדיין לא נתקלתי בפנצ'ריה שאוכל להמליץ עליה באשקלון. כולם יקרנים, מנסים לדחוף צמיגים סיניים חסרי שם, סחורה לא טרייה וחוסר התאמה בין מחירים שהם מפרסמים דרך אתר TIRES4U.

• תוכן חדש...