Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרונה החמירה התופעה של ילדים ממש צעירים על אופניים חשמליות, כיום ע"מ להוציא רשיון על קטנוע 125 סמ"ק תריך להיות מינימום בגיל 16, לעבור שיעורי נהיגה, תאוריה, טסט ואז אתה כפוף לכל הגבלות החוק על דו"ג ולחוקי התנועה.

בעיר בה אני גר (שנחשבת גבוהה מבחינה סוציואקונומית) התפתחה תופעה מטורפת שלכל פרעוש בן 7 ומעלה רוכשים ב5K אופניים חשמליות (שבאות בסט עם הסמארטפון כמובן) ובתקופה האחרונה יש ממש כנופיות שלמות של 10-15 ילדים שנוסעים ביחד על האופניים החשמליות האלו, לעיתים מרכיבים עליהן עוד חבר ונוסעים כמו משוגעים.

מסיור קצר מחוץ לבתי הספר באזור שלי הבחנתי בכל שער בית ספר במעל 20 זוגות של אופניים\קורקינטים חשמליים קשורים לגדר ליד השומר.

מה יש לנו כעת? אופניים חשמליות שמסוגלות לחצות את קו ה60 קמ"ש, שעליהן נוסעים ממש פעוטות בגיל 8 ומעלה, ללא שום ציוד מיגון, ללא שום לימוד מקדים, לעיתים מרכיבים מאחור עוד ילד, יורדים לכבישים, חותכים מכוניות, נוסעים בניגוד לכיוון התנועה, בקיצור סכנת נפשות להם ובעיקר לנהג המסכן שהם יתפרצו לו לגלגלים בלי יכולת תגובה שלו.

מה אתם אומרים?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אני אספור כמה פעמים כמעט העפתי כאלו באמצע הכביש, זה סכנת נפשות אני לא יודע איך ההורים מרשים לילדים שלהם את המכשיר המצועצע הזה. פינוק בצורה מגעילה.

בנוסף זה לא רק ילדים ופרעושים, לא חסר מבוגרים שנוסעים על זה כמו אידיוטים באמצע הכביש!

Opel Adam S 2017

פורסם

כרגיל במדינת ישראל, המציאות מקדימה את החוק.

לא יהיו שום תקנות ושום הגבלות עד שאיזה בן של שופט או חבר כנסת או עיתונאי בכיר יהרג אף אחד לא יעשה עם זה כלום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בלי ציוד מגן אמרת?

עזוב, תן לאבולוציה לעשות את שלה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בחולון יש כבר כמה חבורות כאלה שלא ממש מחשבנים לרכבים, לא יודע מה גורם להם לחשוב שהם גברים מול רכב שבא אליהם.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
בלי ציוד מגן אמרת?

עזוב, תן לאבולוציה לעשות את שלה.

לא חבל על הנהגים בכביש?

אחד כזה יאבד שליטה (כי לנסוע 60 קמ"ש על צמיגים ברוחב של אינץ' זה מתכון לאי יציבות בציר הרוחבי), יעוף לו לתוך השמשה, ואז הנהג כמובן יהיה אשם כי זה הכי נוח והילד הוא "ילד נורמטיבי" או "צעיר נורמטיבי" והם כולם "בני טובים", ויקיזו את דמו של הנהג בכל מדיה אפשרית עוד לפני שבוחן תנועה בכלל הגיע לזירת התאונה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ביום שישי לפני שבוע וחצי הייתי עד ביחד עם עוד כמה חברי פורום לתאונה בין טויוטה לנד קרוזר שננהג ע"י נהגת מסכנה לבין ילד רכוב על אופניים חשמליים שנסע נגד כיוון התנועה והתפרץ ללא כל אזהרה לנתיב נסיעתה.

למזלו, הנהגת לא נסעה מהר, וכך למרות שהוא היה ללא כל אמצעי מיגון, חוץ מכמה חבלות יבשות ומכה לאגו הוא לא ניזוק יותר מידי.

אני בהחלט מסכים: האופניים והקורקינטים החשמליים הם מכה של ממש. ביישוב שבו אני גר לראות כלי כזה נהוג ע"י עולל שמצפצף על כל העולם ואחותו תוך כדי סיכון עצמי אדיר זה לצערי דבר שכיח. יותר משחבל לי על האידיוט, חבל לי על הנהג שיפגע בו וגם על משפחתו, שתאלץ להתמודד עם האובדן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפני כמה ימים בכפר שמריהו ילדה כמעט דרסה את הכלבה שלי במהלך הליכה ביחד, מיד לאחר מכן היא התנגשה בקשיש.

זאת תופעה נוראית של ילדי שמנת (בעיקר).

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

זה שוק פרוץ- כל ילד קטן יכול להגיע למהירויות מטורפות בצורה חוקית.

כפי שנאמר קודם, עד שבן/ אח/ נכד של דמות שיכולה להשפיע ולקדם חקיקה לא תפגע, העניין ימשיך להיות נורמה במדינת חלם.

אני מקווה שהחוקים המתבקשים יחקו במינימום נזק לכלל משתמשי הדרך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

זה נהיה ממש סיוט.

מסוכן בדיוק כמו אופנוע אם לא יותר, בדיוק לפני כמה שבועות הייתה תאונה באיזור שלי

של ילד שרכב על האופניים האלה וחתך רכב ונכנסו בו.

פורסם

האשם החיד בתופעה המסוכנת הזו הוא ההורה!! מאיפה לכל הרוחות יש לילד מיתחת גיל 10 5K~10K לקנייית האופניים האלה??? זה לא שהוא קנה בעצמו ללא ידיעת הוריו- אני הייתי מחרים ודופק לכל הורה של ילד כזה קנס של מעל 5K על שקנה לילד הקטן שלו כלי תחבורה מסוכן שיכול לעלות בחייו ובחיי אנשים אחרים!

איזה עולם מטומטם הגיעה שעל כל שטות חייבים לחוקק חוקים כי אין שכל להורים -או בעצם אין יותר בכלל הורים- רק שותפים לדירה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מזל שלי שבירושלים אין הרבה פרחחים כאלה.

(כנראה הסוללה לא מחזיקה בעליות).

הרבה מה לעשות אין, תקנות ואכיפה יהיו רק אחרי שאיזה שופט\בן של..\ או מקורב אחר יפגע ע"י אחד הילדים האלה.

עד אז זה לא מעניין לשלטון את הביצה..

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

ילדי שמנת? בדרנת אותי

אתמול קצת אחרי שתיים בצהריים

מגיע ערסאוות עם הקורקינט המחורבן שלו ומצפצף בלי בושה באיזור מגורים בתל אביב.

עוד מקרה אתמול בערב אני בטיול עם הכלב בסביבות 9-10 באיזור ללא תאורה.

אני חוצה כביש במעבר חצייה ושומע רעש לא ברור.

חצי מטר מאחוריי עובר ערס מחורבן עם קורקינט, כמעט פגע לי בכלב.

הקטע הדבילי הוא שהוא לא נסע לשום מקום,הוא עבר אותי ,עשה סיבוב בכיכר וחזר, כאילו סיבוב דאווין אבל אף אחד לא רואה.

מיגון כמובן שלא היה לו, תאורה (למה?) אפילו מחזיר אור לא היה למאותגר פגמנטים.

האשם היחידי זה ההורה שלו. שלא יופתעו שבגיל 13 לסרט הדאווין יבקש לעשות טריקים עם טרקטורון.

"רצה אילת, שלחתי אותו לאמריקה" "רצה מוצץ, קניתי לו חצוצרה".

Peugeot  5008 2023 

פורסם

אם אני לא טועה, הכלים האלה מוגבלים חוקית ל-12 קמ"ש, אבל כל חנות מציעה להסיר את ההגבלה הזאת.

אולי צריך לפגוע באותם בעלי עסקי שפותחים את המגבלה הזאת. 12 קמ"ש זה לא כזה נוראי, גם אופני פדלים ללא מנוע מגיעים למהירות הזאת בלי הרבה מאמץ.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מזל שלי שבירושלים אין הרבה פרחחים כאלה.

(כנראה הסוללה לא מחזיקה בעליות).

הרבה מה לעשות אין, תקנות ואכיפה יהיו רק אחרי שאיזה שופט\בן של..\ או מקורב אחר יפגע ע"י אחד הילדים האלה.

עד אז זה לא מעניין לשלטון את הביצה..

זה נכון. העליות גומרות את הסוללה ממש מהר, ואז העצלנים צריכים לפדל באופניים ששוקלים פי 2 מרגילים :lol:

הפתרון, אם כן, הוא פשוט להתקין עליות בכל מקום :roflmao:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...