Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול להעיד רק לגבי התאונה שאלעד ויבגניפ (אגב - היית ניגש להכיר :-) ) תיארו. הנהג (אשתו שבכתה ישבה לצדו) נשאר, הוזעק אמבולנס, היה שת"פ מלא עם המשטרה. מעצם העובדה שהנהג לא הרים אלי טלפון (השארתי לכל מקרה) אני מניח שאפילו רשיון לא לקחו לו ל-30 יום, ובצדק.

ההורים של הילד התנהגו באופן מחפיר. מצד אחד - לא שופטים אדם בשעת צרה, מאידך - את הצרה הם הביאו על עצמם. ילד קטן על אופניים חשמליות בלי מיגון - אשמתם הבלעדית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בגירה תקרא שוב, אין מדובר על אשמה בכלל, מדובר על זה שלנהג ייעשה רצח אופי עד ש... (אם בכלל) תתברר האשמה האמיתית.

אגב אני עד עכשיו זוכר דווקא את ה"פיל תקף נערה בספארי" ולא זוכר את התיקון של "תחת השפעת סמים ואלכוהול", אני טוען שכשתתברר האשמה האמיתית זה כבר לא יעניין אף אחד, האשמה הציבורית כבר נקבעה ודמו של מישהו כבר הותז.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

רצח אופי טורחים לעשות פה רק לסלבריטיז. אדם מן השורה לא יזכה לכבוד הזה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני זוכר יותר מתאונה אחת או שתיים שזכו לכותרות גדולות ומפוצצות בידיעות אחרונות, כולל טורים של שמואל אבואב כמו שתיארתי, ורק לאחר שנים התברר במשפט שהאשמה בכלל אצל מישהו שנהרג חו"ח, אבל כשנגמר המשפט אף אחד לא טרח אפילו לכתוב תיקון או התנצלות.

קח את טל מור (שים את האשמה בצד לרגע) - חרצו את גורלו בעיתונים הרבה לפני שהמשפט התחיל ובוודאי שהרבה לפני שהתבררה האשמה המשפטית. גם אילו היה יוצא זכאי (נניח אם היו מגלים שזה היה מישהו אחר) לא היה זוכה לחצי כותרת, בטח שלא לאורך 3 או 4 ימים רצופים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה בדיוק מה שמסבירים לך.

מידי יום מתרחשות מאות תאונות בישראל, מקצתן, לצערנו הרב, אפילו עם הרוגים.

בכל תאונה יש אשם, ועדיין, אפילו אם האשם בתאונה הרג אנשים, במידה והוא מתנהג בזירת התאונה כמו מאענ'צ, אתה לא שומע על זה כלום.

התקשורת לא מביעה בזה כל עניין כי זה "דרכו של עולם".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז אני טוען שהתאונות שמתרחשות בד"כ הן לא מספיק פיקנטיות, אבל תבוא יום אחד תאונה כזאת פיקנטית בגלל שהילד שייפגע או הנהג יהיו "הבן של" או "האח של".

ואז יחגגו על החיים של אותו נהג, גם אם בדיעבד יסתבר שלא הוא אשם.

וזה שרובנו לא "הבן של" או "האח של" לא פוטר אותנו, יכול מאוד להיות שהצד השני יהיה אחד כזה או סלב דרג ז', ובתור הצד של הנהגים יקיזו את דמנו כי זה יהיה מספיק פיקנטי, ולעזאזל עם האשמה האמיתית שתתברר חודשים או שנים לאחר מכן

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ברמת העיקרון אני מסכים אתך לחלוטין.

ברמת המעשה, זה לא קרה מעולם כך שאולי שניינו טועים והתקשורת קצת יותר אחראית ממה שנהוג להציג.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הבעיה היא שאם נגלה שהיא לא אחראית מספיק, זה יהיה מאוחר מדי אחרי שכבר הרסו למישהו את החיים על לא עוול בכפו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אם אני לא טועה, הכלים האלה מוגבלים חוקית ל-12 קמ"ש, אבל כל חנות מציעה להסיר את ההגבלה הזאת.

אולי צריך לפגוע באותם בעלי עסקי שפותחים את המגבלה הזאת. 12 קמ"ש זה לא כזה נוראי, גם אופני פדלים ללא מנוע מגיעים למהירות הזאת בלי הרבה מאמץ.

המוכרים ההגונים, שיש להם ילדים והם חשובים להם לא מוכרים לנערים.

מביקור בת״א יצא לי לראות ילד שהגיע עם אמא שלו לחנות בכדי שהמוכר יסביר לה את הסכנות, כמובן שניה אחרי זה הילד בדק את המהירות המקסימלית.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אם אני אספור כמה פעמים כמעט העפתי כאלו באמצע הכביש...בנוסף זה לא רק ילדים ופרעושים, לא חסר מבוגרים שנוסעים על זה כמו אידיוטים באמצע הכביש!

+1 :roll:

תכלס, מפריע לי יותר כאלו שלא רק שמרשים לעצמם לנסוע על הכביש (אף ללא מחזירי אור ושות') אלא חוצים צמתים באדום מלא וממשיכים לנסוע :mad2: כאילו שהרמזור האדום שם לקישוט :brickwall:

• תוכן חדש...