Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מכונית ליסינג מסוג 2008 Citroen C4 SX והחלטתי להחליף את הרכב.

הלכתי אל קרסו ואמרו לי להוסיף 23,500 שקל בשביל קרוז 2009 + אחריות לשנה על גיר, מנוע, מדחס מזגן ומערכת הגה.

ומצד שני הביאו לי אופציה להחליף לפלואנס 2009 בתמורה ל 28,000 שקלים.

אני צריך לציין שה C4 נמכרת מתחת למחירון משום מה (מכונית מעולה, אגב!).

השאלה מה עדיף לי... מכל הבחינות..

פורסם

אם אתה מרוצה מה-C4 למה להחליף בשביל לטפס בשנה אחת ולהוסיף 29K?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

כי ככה עובדות חברות הליסינג, לוקחים את הערך (לא מחירון) של המכונית ואת המחירון של האוטו הרצוי ומשלמים את ההפרש.

שווי ערך = מחירון

ככה הם עושים את הכסף שלהם אבל אני לא רואה עוד אופציה.. הרכב משועבד לאיחוד ישיר שמימנו לי את האוטו (חייב להם 32K על האוטו). וגם אם הייתי מוכר את C4 בלי שיעבוד אולי הייתי מוציא ממנו 32K (אי אפשר לבקש מחירון על הC4).

פורסם
כי ככה עובדות חברות הליסינג, לוקחים את הערך (לא מחירון) של המכונית ואת המחירון של האוטו הרצוי ומשלמים את ההפרש.

שווי ערך = מחירון

ככה הם עושים את הכסף שלהם אבל אני לא רואה עוד אופציה.. הרכב משועבד לאיחוד ישיר שמימנו לי את האוטו (חייב להם 32K על האוטו). וגם אם הייתי מוכר את C4 בלי שיעבוד אולי הייתי מוציא ממנו 32K (אי אפשר לבקש מחירון על הC4).

הרעיון גם לעלות שנה וגם לא לרדת מבחינת חווית הנהיגה.. השאלה הנוספת היא האם אני אהנה יותר בקרוז או בפלואנס..

פורסם

לדעתי אם אתה מרוצה מהרכב, אל תמהר להחליף אותו. לא מציעים לך כאן את עסקת השנה.

הקרוז נחשב לרכב כבד יחסית, אני מבין שלא מציעים לך את גרסת 1.4 טורבו, כך שאתה לא מתקדם משמעותית. גם הפלואנס לא מהווה התקדמות מבחינת ביצועים או משהו דומה.

כמי שהיה בעבר בעלים של פיג'ו עם הגיר האוט' הידוע לשמצה בעל 4 ההילוכים, מאוד יתכן שאם תחליף את הרכב למכונית מתקדמת יותר כמו סקודה אוקטביה מנוע 1.4 טורבו עם גיר די.אס.ג'י לדוגמה, תרגיש שאתה נוהג במכונית הרבה יותר זריזה, עם ביצועים טובים יותר באופן משמעותי., כולל חיסכון בצריכת דלק.

אין לי מושג לגבי העלויות של ההחלפה, נתתי לך דוגמה להחלפה לרכב שמאוד יתכן שיהווה התקדמות מסוימת מעבר לסיטרואן שברשותך, שבעיניי היא מכונית חביבה מאוד.

בהצלחה

פורסם

אתה חייב 32K על הרכב ומבקש להוסיף עוד 24K כדי לעבור לקרוז ואו פלואנס ??

עיסקה רעה מאוד , כיוון שהקרוז והפלואנס בשנים הללו אינה מציאה , וחשוב יותר שאתה חופר לך בור פיננסי לא קטן.

אם אין לך צורך בשידרוג אל תחליף רכב , להוסיף 24 - ועד 29 אלפי שקלים לקרוז ופלואנס מודל 2008 זה לבדו עיסקה רעה מאוד , בהחזרת C4 מודל 2008 לא צריך להיות הפרש של יותר מ 10K.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אתה חלומו הרטוב של כל סוחר.

אתה מדבר על לעלות שנה אחת ולשלם כמעט 100% יותר ממה שהרכב שלך שווה. אפילו לרכב בן שנה אין ירידת ערך כזו.

אני לא יודע איזה תנאי מימון נתנו לך שאתה חייב עליו את כל שוויו אבל אם האוטו נוסע טוב ולא עושה צרות אז למה להחליף?

לגבי האופציות שהציעו לך, הקרוז זוועה ולא הייתי מתקרב אליה. הפלואנס 1.6 ליטר היא עגלה שתיינית. אם פלואנס אז דיזל או 2 ליטר (שהן כבר מכוניות מאוד מוצלחות).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ה-C4, כמו שאמרת, רכב מצוין שלא שומר על הערך שלו, לטובה ולרעה (תלוי אם אתה הקונה או המוכר).

מבין שני הרכבים שהזכרת הקרוז והפולאנס (הקרוז זה ה-1.6?) אני לא מבין איפה פה השדרוג.

מניסיוני האישי, חוץ מעניין הבגאז' הגדול יותר, הקרוז הוא אחד הרכבים הפחות איכותיים שיש (במיוחד ה-1.6),

ולפלואנס אין יותר מדי מה להציע גם כן, רכב ששוקל הרבה יותר משלך וגם חלש יותר!

תוסיף לכל זה את העובדה שעוד יש לך חוב של 32000 ש"ח... מה בדיוק אתה מנסה להשיג פה?

ל-C4 יש שוק מזעזע, במיוחד לאלה של הליסינג. במגרשים של לובינסקי יש ערימות של הרכבים האלה שנמכרים בגרושים.

לדעתי, אם לא נחוץ לך בגאז' גדול, תישאר עם ה-C4. ואם אתה כבר מחליף... למה לא C5? :)

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

פורסם
הרעיון גם לעלות שנה וגם לא לרדת מבחינת חווית הנהיגה.. השאלה הנוספת היא האם אני אהנה יותר בקרוז או בפלואנס..

חוויית נהיגה וקרוז באותו משפט ? מדובר ברכב מתחתית הקטגוריה מכל הבחינות. הדבר היחיד שאטרקטיבי בו הוא מחיר.

הפלואנס בשנתונים המדוברים לעומת זאת, עגלה שלא ברא השטן.מנוע וגיר מהגיהנום. הדבר הטוב היחיד שניתן לומר עליה זה שהיא מאוד מרווחת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נניח ואתה נשאר עם C4 עוד שנה, כמה כסף תצטרך להחזיר אם אתה רוצה להתפטר מהרכב?

ככה או ככה עדיף לך לא להתפתות ולא לשדרג, זה סתם הוצאה כספית.

הקרוז 1.6 הרגילה היא אולי נחמדה מבפנים, אבל על הפנים של רכב. (חלשה בצורה כזאת שבושה לשים עליה סמל של שברולט).

הפלואנס, לדעתי לא שווה שתוסיף יותר מ10K על הנוכחית.

הC4, השוק שלהם על הפנים, אולי הרכבים נחמדים, אבל חרם על הכסף.

פורסם

אתה רציני בשאלה שלך? אם הC4 רכב טוב (לך ובכלל) אבל מאבד ערך אז תהנה ממנו כל זמן שאתה יכול במקום להוסיף עשרות אלפי שקלחים בשביל רכב פחות מהנה ממנו.

פורסם

תודה רבה כולכם, היום הייתי צריך להביא את הקרוז ופשוט חזרתי בי,

אבל יש הצעה חדשה על הפרק, מאזדה 3 שנת 2009 (הצורה הישנה),

מה אתם אומרים עליה מבחינת חיווית נהיגה, גיר, כוח, דלק?

פורסם

יוצאת ליסינג?

בכל מקרה-

חוויית נהיגה- יש שיגידו שעדיפה, אותי היא שעממה למוות.

גיר- מאיזו בחינה?

כח- אין

דלק-המוןןןן

באופן כללי אני לא מבין מה אתה מנסה להשיג, אתה טוען שאתה מרוצה מהc4 אבל מנסה להחליף אותה בכח.

מילא היית מחפש באמת לשדרג, אבל פלואנס? 3?קרוז??

אם כל כך דחוף לך להחליף פשוט תכתוב מה אתה מחפש ברכב החדש.

לקפוץ מהצעה להצעה לא יביא אותך לשום מקום, לפחות לא לכזה שכדאי לך להיות בו.

בהצלחה!

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם
יוצאת ליסינג?

בכל מקרה-

חוויית נהיגה- יש שיגידו שעדיפה, אותי היא שעממה למוות.

גיר- מאיזו בחינה?

כח- אין

דלק-המוןןןן

באופן כללי אני לא מבין מה אתה מנסה להשיג, אתה טוען שאתה מרוצה מהc4 אבל מנסה להחליף אותה בכח.

מילא היית מחפש באמת לשדרג, אבל פלואנס? 3?קרוז??

אם כל כך דחוף לך להחליף פשוט תכתוב מה אתה מחפש ברכב החדש.

לקפוץ מהצעה להצעה לא יביא אותך לשום מקום, לפחות לא לכזה שכדאי לך להיות בו.

בהצלחה!

תודה רבה על התגובה המהירה,

מה לגבי טויוטה קורולה 2008 דגם מפואר עם מגנזיום וכל התוספות ועוד מפרטי לא ליסינג? (הציעו לי כרגע)

אמרו לי כמה פעמים להחליף לא משנה למה העיקר לא צרפתי אפילו אם זה לאותה השנה

לגבי הגיר התכוונתי האם הוא חכם, כמה הילוכים וכול׳

פורסם

אז אני אומר לך הפוך.

אתה מחזיק בידך רכב טוב, ששווה מעט, תשאר איתו.

אתה מבין שמה שאתה מתכוון לעשות זה למכור את המכונית שלך ולהוסיף עליה איזה 20-30 אלף ש"ח ע"מ לקבל מכונית אחרת שהיא פחות או יותר אותו דבר.

הגזענות הישראלית בתחום הרכב היא אכזרית ולא יודעת גבולות.

הכי משעשע זה שאתה רוצה להחליף רכב עם גיר שנוטה להתקלקל למכונית שהגיר שלה תמיד עובד כאילו הוא מקולקל (קורולה 2008).

• תוכן חדש...