Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפסו אותי מסיע רכב מלא כשאני נהג חדש עם שנה וחצי לרישיון... ההסעה הייתה ממש קצרה וזה היה בשביל להסיע חברים שהיו שיכורים. השאלה שלי היא מה הצפי לגבי השימוע לבעל הרכב האם הרכב ישלל ואם כן לכמה זמן?

פורסם
תפסו אותי מסיע רכב מלא כשאני נהג חדש עם שנה וחצי לרישיון... ההסעה הייתה ממש קצרה וזה היה בשביל להסיע חברים שהיו שיכורים. השאלה שלי היא מה הצפי לגבי השימוע לבעל הרכב האם הרכב ישלל ואם כן לכמה זמן?

שלום לך.

גם הרשיון שלך וגם הרכב ל- 30 יום.

וכמובן שיש לך גם הזמנה לדין ששם תקבל עוד פסילה.

פורסם

לא בטוח.

השופטים מאוד מתחשבים בנהגים ולא מחמירים איתם,

הוא יכל לקבל גם רק על תנאי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הרשיון שלי כבר פסלו ל30 יום והמשפט בפברואר.. זה פחות מדאיג אותי אבל לפסול רכב ל30 יום נשמע מוגזם לגמרי

עוד תגובות?

פורסם

אף על פי שעברת על החוק, ובמיוחד שאתה נהג חדש ורכב מלא שיכורים הוא לא בדיוק "רכב שקט".

הבעיה שלך היא בדיוק מה שאתה חושב שמציל אותך - נסיעה קצרה.

אם הטענה שלך היא שהצלת אותם מלנהוג שיכורים בנסיעה קצרה - השופט ישאל למה לא הלכו ברגל..

מה בדיוק קרה שם?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

זה לא עברה חמורה אבל זה אכן עברה נסה לדבר עם התובע ולהגיע להבנות איתו לגבי חומרת העונש אני מאמין שניתן לצאת מזה עם משהו שלא יקח ממך את הרישיון ויצריך אותך לעשות את כל תהליך ההוצאה רישיון מחדש משהו כמו פסילה זמנית.

מה שבטוח אל תיסע בלי רישיון רק תחמיר את מצבך אם תתפס.

פורסם

גלעד - אין קשר בין השניים. הביטוח קובע מחיר לפי תחשיבי סיכון כלכלי, ואכן יש מדרגה לאחר שנת ותק אחתך בנהיגה.

הותק של שנתיים שעליו מדובר נקבע בתקנות התעבורה, זה מה שמשרד הרישוי קבע ואין לכך כל קשר לביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פה כתבו לך הרבה תגובות, שזה לא חמור, ותקבל על תנאי,

אני אומר לך שבחודש פברואר במשפט התביעה תידרוש פסילה,

לפני כן אם יצא לך סתם תגיע לבית משפט לתעבורה ותקשיב שם למשפטים שמתנהלים כנגד נהגים,

אחר כך תעלה לכאן את גזר הדין שלך.

אם זה לא היה חמור לא היו לוקחים לך את הרשיון מנהלתית .

פורסם

העבירה חמורה וניתן כאמור לפסול מנהלתית גם את רשיון הרכב וגם את רשיון הנהיגה בשימוע.

אצלך אני מבין לא השביתו את הרכב רק פסלו אותך מלנהוג ל 30 יום.

נסה להגיע להבנה עם התובע לפני המשפט , אם לא, אל תתפלא שהתביעה תבקש לגזור עליך 3 חודשי שלילה ממנה ינכו את החודש שכבר נפסלת מינהלתית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

והשאלה שלי היא למה?.

הנה אתמול (גם אני נהג חדש) עלו לי מספר בנות על הרכב,וכן מה לעשות זה גיל של "פוזות" "דאווין" וכל הדברים האלה,העמדתי את הרכב בצד,הן עלו סתם כדי לשבת,והחנייה מרחק של רבע מטר מאיפה שעמדתי,ביקשתי מהן לרדת,ורק אז הלכתי להחנות.

חבל.:|

פורסם

אני מבין שהרכב לא שלך.

אם בעל הרכב יגיע לשימוע ויודיע לקצין שהזהיר אותך לנהוג כחוק באופן כללי ולהימנע בפרט מעבירות השבתה (שכרות, התרת נהיגה ללא מורשה, 3+ נוסעים) - יש סיכוי שהרכב לא יושבת.

גם אם הרכב יושבת ניתן ע"י עו"ד להגיש בקשה לביטול ההשבתה.

(אבל אז יש שיקול עלות/תועלת של שכר טרחה מול השכרת רכב חלופי לחודש)

לגבי העונש שתקבל במשפט - שמעתי על מקרים שהיתה שלילה בפועל ושמעתי גם על מקרים שלא.

נסה לסגור עם התביעה עסקה בלי שלילה בפועל (יותר נכון - עם חודש שלילה בפועל שכבר עשית)

ובפעם הבאה תפעיל קצת את הראש ובחר בפתרון הברור מאליו בסיטואציה כזו - לעשות 2 נגלות עם 2 נוסעים כל פעם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני לא מבין איך אנשים מציעים כאלה שטויות.

ברור שמה שהוא עשה זה "לא חוקי", אבל תכל'ס, בינינו, למי יש כוח או דלק לעשות 2 נגלות???

בכל מקרה פותח השרשור תדע שעשית אחלה מעשה אמנם לא חוקי אבל לא רצחת ולא גנבת אלא בסה"כ ניסית לעזור

זאת נחשבת עבירה חמורה ואתה תזכה את חשבון המדינה בעוד כמה מאות שקלים ואולי גם תשב כמה חודשים בלי רכב, או אפילו שלילה.

• תוכן חדש...