Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי CWI30 2010 במחיר של 63K שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום בשלמה סיקס , יש לי אפשרות של עד סביבות 60.000 בערך.

מחפש יונדאי או רומסטר.רומסטר הציעו רק אם קילומטרז גבוה מאוד. ההצעה הכי טובה כרגע שקיבלתי זה על יונדאי כמו שכתבתי ,97.000 קמ בעלים קודמים: ליסינג

טסט : שנה . מצב: א' כמו שהם מגדירים אותו . אמרו שהמחיר לוי יצחק 80.000 ויש מצב לקבלו ב -63.00 והגולף 97 הישנה שלי.

נראה שווה? זה נחשב לקילומטרז גבוהה לשנתון? קילומטרז נמוך יותר- הרבה יותר כסף..

והאם אופציה שלקחת את הרכב לבדיקה זה על חשבוני אמור להיות?

תודה לכול מי שעוזר. חוזר לשם מחר מקווה שאם תובנות.

אם תאמר לאדם כלשהו כי יש 1000 מיליארד כוכבים ביקום, הוא יאמין לך; אם תאמר לו כי על הספסל צבע טרי, הוא ירגיש צורך לגעת בו כדי להיות בטוח.

פורסם

יש הסוברים כי ישנן אפשרויות לחברות ליסינג יותר מומלצות ובכלל כל חברות הליסינג כרגע בהתקפת מבצעים אז לך בדוק אצל כולן ואז תחליט

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

כן, תודה.

אבדוק בעוד מקומות. האם הקילומטרז נחשב גבוה יחסית לשנתון?

אם תאמר לאדם כלשהו כי יש 1000 מיליארד כוכבים ביקום, הוא יאמין לך; אם תאמר לו כי על הספסל צבע טרי, הוא ירגיש צורך לגעת בו כדי להיות בטוח.

פורסם

איזה שנה היא?

שלמה מטפלת במוסכים זבל כדאי לבדוק בחברות אחרות אלדן נחשבים לטובים וכמו כן יש טרייד אינים של יבואנים, לך בחנוכה לפני התערוכה או לגלולות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

במחיר כזה אתה נותן את הגולף שלך במתנה, טרייד אין בחברות הליסינג עולה הרבה כסף, האוטו שלך גם ככה לא שווה יותר מדי, נסה למכור אותו לבד ולהגיע בלי בקשה לטרייד אין.

על האוטו שלי ששווה במחירון כמעט 44 אלף ש"ח הציעו בטרייד אין של סוזוקי 23 אלף שקל.

• תוכן חדש...