Jump to content

mani30

  • הודעות

    57
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי mani30

  1. הרכב עבר כ -74 אלף..הרכב מליסינג .
  2. תודה אנשים, אני לא מנסה לחסוך לעצמי בדיקה. לקראת בדיקה ,רציתי לנסות להבין על פי הדו"ח על מה לשים לב יותר בעת הבדיקה מחר.(מצורף טופס הבדיקה) לשאלה האחרת שלי האם נכון שיש מכונים שיש הבדלים בינהם באופן הבדיקה מבחינת מכשור?
  3. ובכול זאת, לפי הבדיקה הזו?
  4. אשמח לדעת גם מי שיודע, איך תוצאות הבדיקה? איך נחשב קמפיוטסט אור יהודה? והאם המכשור שיש שם זהה למכשור שיש בדינמומטר (י-ם) ככה מישהו אמר לי. אשמח לחוות דעתכם. חג שמח
  5. הם ממוקמים בקניון לב תלפיות . זה יהיה בראשון שני או שלישי בשעות הבוקר סביר להניח. אז אשמח ..להשאיר טלפון בהודעות.
  6. הי חברים יקרים, במהלך תחילת השבוע אמור להגיע הרכב מהליסינג שאני עומד לרכוש(2010 cw i30 מאלדן ). כמובן שבקריאה מכאן אקח את הרכב לבדיקה. אם יש כאן חבר פורום נחמד שיכול לסייע לי בלקיחת הרכב לבדיקה ,שמבין מה חשוב לשים לב ברכב הזה ,שמבין בקריאת הדוח ומה לדרוש על מנת להוציא את המיטב מהרכב.. בסופו של דבר זה מאוד יעזור. מוכן לשלם סכום סמלי לאנשים טובים גם רעיונות יתקבלו בברכה
  7. כמו שאמרו,חברות הליסינג מבקשות מקדמה כדי להביא את הרכב מהסניף וליישר קו על הדרך כנראה. על פי בקשתי אפילו הוסיפו שאני יכול לבטל מכול סיבה.. וכמו שאמר קודמי הטופס נראה טוב מדי להיות אמיתי בגלל זה אני חושש מחכה בדריכות לבדיקת הרכב. אפרופו אם יש כאן מישהו מבין ובעניין לעזור לחבר פורום ולהצטרף לבדיקה יותר משאשמח (ירושלים)
  8. איך אפשר להסביר את הטופס של הבדיקה מטעמם שיש טעות בדגם הרכב ? במקום i30cw i25 ?
  9. משיחה עם הנציג השיעבוד יתבטל ואז היות שאני רוכש בתשלומים הרכב יהיה משועבד לפימה . זה הגיוני?נראה לי שכן.. קצת מדאיג אותי שהיה כנראה הרבה במגרש עם קילומטראז נמוך ודי נקי..אבל אולי בגלל שזה בצבע אדום (:
  10. מה דעתכם על סיכום הרכב? אפרורפו איך זה יכול להיות שכתוב דגם אחר על המסמך? (I25ׂ)
  11. הנה הצילום
  12. לצערי , עדיין לא מצליח לעלות תמונות. אשמח מאוד לתשובה בהקדם.
  13. שילמתי מיקדמה . מתכוון לקחת את הרכב לבדיקה. מצילום ברשיון מצויין שהרכב משמש כהחכר ומשובד לבנק הפועלים. האם זה תקין ?? כמו כן מקווה שרואים את הטופס הסיכום. איך נראה לכם? כמובן לפני בדיקה. אם הכול בסדר ירכש ב 60k 2010 טסט עד יוני. היה בבעלות של אלדן. תודה לעוזרים
  14. כן, תודה. אבדוק בעוד מקומות. האם הקילומטרז נחשב גבוה יחסית לשנתון?
  15. הייתי היום בשלמה סיקס , יש לי אפשרות של עד סביבות 60.000 בערך. מחפש יונדאי או רומסטר.רומסטר הציעו רק אם קילומטרז גבוה מאוד. ההצעה הכי טובה כרגע שקיבלתי זה על יונדאי כמו שכתבתי ,97.000 קמ בעלים קודמים: ליסינג טסט : שנה . מצב: א' כמו שהם מגדירים אותו . אמרו שהמחיר לוי יצחק 80.000 ויש מצב לקבלו ב -63.00 והגולף 97 הישנה שלי. נראה שווה? זה נחשב לקילומטרז גבוהה לשנתון? קילומטרז נמוך יותר- הרבה יותר כסף.. והאם אופציה שלקחת את הרכב לבדיקה זה על חשבוני אמור להיות? תודה לכול מי שעוזר. חוזר לשם מחר מקווה שאם תובנות.
  16. עליתי על מדרכה ונוצר לי נזילה רצינית מההגה כוח -מבדיקה שערכתי נדפק החיבור של הצינור כנראה למשאבה (יש איזה חלק עם הברגה שמתחבר לקצה הצינור שיוצא מהמיכל ומין פחית ) מה השם של החלק הזה?האם מותר לנהוג ברכב בצורה כזאת? תודה.
  17. הבנתי שיש לי בעיה במשאבת ABS ועל כן נורת האמברקס שלי כול הזמן דלוקה.זה די משגע אותי ומבלבל אותי ולעיתים אף קורה ששוכח להרים כשחונה. כרגע אין באפשרותי לשלם כ-4500 שקל עבור משאבה. מה שרציתי לדעת הוא, האם ניתן לנתק את הנורה או המשאבה על מנת שנורת האמברקס תעבוד רק כאשר האמברקס יהיה מורם?? ואיך עושים את זה אם כן. תודה לעונים.
  18. דיברו על פלאנץ ומחזיר שמן שמשם יש נזילה. דרך אגב האוטו נשאר עקב הפלאנץ והריליי יומיים במוסך כבר. מקוה שמחר אקבל אותו ואז אעדכן בנזקים. בעיה שאין מוסכים ותחרות אמיתית בי-ם!!
  19. תודה רון- אני שמח לדעת. מעניין למה אמרו לי שאין חליפי.. אני מקווה שתפתחו סניף נוסף - סניף בירושלים זה אחלה דבר אני אומר לך. לצערי אין שום מוסך כרגע שבאמת שווה לטפל בו. לצערי לא תמיד אפשר לרדת לתל אביב בעיקר שיש בעיות מהותיות. אז יאאלה תפתחו מוסך בירושלים!!!מבטיח להיו הלקוח הראשון ולהביא עוד כמה.
  20. בעניין המזגן- ככול הנראה היה להם משעמם כנראה כי לא הה להם פלאנג' אז כנראה חיפשו. בכול אופן אמרו שבדקו עקב זה שראו קושי בהעה והגיעו למסקנה שהמזגן לוקח מתח רב שיכול לגמור לי את המצבר..לי גם לא נשמע ממש עניני ומקצועי.
  21. לצערי לגולף שלי לא מצאתי מוסך אמין באזור י-ם. !!! בתוך שבוע ביקרתי ב- 3 מוסכים הלוואי שהייתי יכול להוציא את הרכב אבל כרגע הוא תקוע במוסך ה"מכונית" אמרו לי שיש בעיה להשיג את הריליי ושאין חלק כזה בי-ם. (זה אמור להפעיל את הקירור של מערכת המים) אמרו כי הרכב מודל ישן יש בעיה להשיג חלק כזה זמין ועד רוצים מחיר של כ אלף ש"ח!! יתכן דבר כזה?
  22. ניגשתי למוסך עקב חשש מנזילה קלה וברצון להחלפת נוזל ע"פ המלצת הפורום והיבואן.יבדקו לחץ והחלפת נוזל יעלה 150 לאחר שעה אמרו לי שיש צורך בהחלפת פלאנג' תוספת של עוד 620 ש"ח ואין את החלק וזקוקים להזמנה מיוחדת. לאחר עוד שעתיים - יש בעיה גם במזגן שסוחב מתח גבוה והמצבר יש לבדוק חיבורים ובלגנים-סוכם שינותק בנתיים לאחר עוד שעתיים- הריליי של הוינטלטור נדפק וחייבים להחליף אותו עוד אלף שקל ומיניום לחדש ינסו למצוא חליפי, גם לא מוצאים כרגע חלק כזה ואין באזור ירושלים - הרכב עוד ישאר לפחות עוד יום במוסך. נכנסתי בתקוה לצאת עם מקסימום נזק של 150 שקל ועכשיו מדובר כבר על לפחות הוצאה של 1700 ועדיין לא נגמר הסיפור. כמה קשה להשיג ריליי .? כמה הוא אמור לעלות? והאם נשמע לכם הסיפור הגיוני?
  23. האמת שהלכתי למוסך מורשה ושם בדקו במחשב וככה אמרו.. במוסך שני לא מורשה גם זוהה תקלה במשאבת ה... הציעו משומש ב-2500 נראה לי לא כולל עבודה ומחירים של עבודה היום.. אממ..אמרו לי לפחות שטסט זה חרטא ברטה ולא יהיה שום בעיה לעבור..העיקר שלפחות יש בלימה תקינה לפי מה שאתה אומר.
  24. מקוה בשבילך שלא יגידו לך שזה משאבת ה.. ממני דורשים על משאבה יותר מרבע ממחירון הרכב..4500..
  25. מבדיקה מממוחשבת עקב מנורת אמברקס שלא מתכבה אמרו לי שיש בעיה במשאבת ABS עבור משאבה חדשה דורשים ממני 4500 שקל נראה לי לא כולל מעמ ועבור עבודה ויש אפשרות למשומשת עבור 2500 ש"ח בקירוב האם נשמע לכם הגיוני?? האם חלק זה ממש חיוני ודחוף להחלפה?? איך אפשר להוזיל מחיר?? אשמח על כול חוות דעת.. תודה
×
×
  • תוכן חדש...