Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלום.

יש לי חבר שמחפש סוס עבודה זול, מתלבט בין הרכבים שבכותרת, וישמח לשמוע על אופציות נוספות במחיר הנ"ל.

הדרישות:

-אמינות גבוהה עד כמה שאפשר וחלפים זולים וזמינים.

-אוטומט בלבד (גם האמא תנהג בזו מדי פעם).

-הרכב ינוע בין היתר בשבילי עפר בשדות, לכן צריך להיות יחסית גבוה.

תודה רבה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יונדאי אקסנט - אמינה וזולה יחסית חדשה יותר מרכבים שציינת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואפשר למצוא אקסנט במצב טוב בתקציב הזה או שכולן שחוטות?

פורסם

אני בעל סוזוקי יורוסוויפט שנת 2000 גיר אוטומט לבנה אני יכול להגיד לך שהאוטו הזה סה''כ טוב ואמין אבל הוא לא סוחב מסיבה אחת שיש לו רק 3 הילוכים בגיר אוטומט שלו והוא גם צורך דלק.. הוא לא כזה חסכוני , אם כבר היה עדיף ללכת על ידני הייתי הולך אבל קניתי אוטו שמור בקנאות מבעלים של מבדק פתח תקווה :)

ממליץ על סופר לנסר !

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
ואפשר למצוא אקסנט במצב טוב בתקציב הזה או שכולן שחוטות?

95% מהרכבים אחוז בתקציב הזה שחוטים. אבל נסה לחפש כזאת במקומות עם ריכוז גבוה של יוצאי חבר העמים - עולים מחבר העמים קנו את הרכבים האלה כי הם זולים, והמבוגרים שבהם נוטים לשמור על רכבים.

ממליץ על סופר לנסר !

אני לא - אוטו יחסית נמוך, וגם הגיר האוטומטי בדגמים האלה לא להיט.

עוד רכב שאפשר להמליץ עליו - ניסן סאני, רק החלקים יהיו יותר יקרים מהדגמים האחרים כי קראסו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זאת המטרה, למצור מכונית זולה (בגלל השנתון) במצב מכאני טוב.

בגלל שהשנתון של האקסנט יחסית מתקדם המחיר גם יעלה ברכב שמור, לא? בגדול השאיפה למצוא משהו ב5K ועוד 2K גג לביטוח.

הרכב הזה הולך לעבור חיים לא קלים אבל הבעלים לא יזניח את הצד המכאני. הקוסמטיקה פחות מעניינת.

פורסם

בתקציב שלך ראיתי ביד2 כמה גולפים MK3 אוטומטיות 1.8, אבל אין לי מושג איך הם מכנית

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוענים שהגיר האוטומטי שם גרוע, וגם החלפים יהיו יקרים יותר כנראה.

פורסם

מהניסיון שלי לך על לאונה - 0 תקלות וחלקים זולים.

אם יהיה לך מזל תמצא סטיישן שמורה יחסית ואולי אפילו 4X4 מוגבהת.

I should win a fucking AWARD for being me

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קשה להאמין שאפשר למצוא 4X4 ב5K, או שכן? איך הגיר האוטומטי בלאונה? זה 3 או 4 הילוכים?

פורסם
קשה להאמין שאפשר למצוא 4X4 ב5K, או שכן? איך הגיר האוטומטי בלאונה? זה 3 או 4 הילוכים?

3 הילוכים, לגבי מצב השוק זה עניין של מזל בדוק ותעדכן...

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...