Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים , הייתי רוצה המלצה לדאבל דין אשר נחשב לאיכותי ברמת הסאונד שהוא מפיק.

חשוב לי להדגיש לפני שתמליצו לי על hu דין 1 כמו פיוניר וקלריון שנחשבים לטובים , ברור לי שכנראה ניתן יהיה להגיע לאכויות שמע טובות יותר אך בכל זאת אני מתעקש על שזה יהיה דאבל דין.

,כמו כן חשוב לציין כי בלי קשר לhu ברצוני להתקין מערכת סאונד sql בסביבות ה 7k אולי טיפה יותר אם יהיה צורך ,כך שאני מניח שבתקציב זה ניתן להגיע לרמת סאונד מספקת.

אם זה משנה ההתקנה הולכת להתבצע בב מ וו סדרה 1 2005

תודה מראש למגיבים

פורסם

Pioneer avh 6350bt או Clarion NX501A

או משהו בסגנון וכבר הגעת לסביבות ה 5000 שח.

אים אני לא טועה שתיהם עים מעבד דיגיטלי 24bit

ככה שמבחינת ה HU תהיה מסודר לצורך מערכת היי אנד.

HU:PIONEER COMP:RAINBOW AMP:BOSTON ACOUSTICS SUB:SOUNDSTREAM

פורסם

הדאבל דינים שהצעת אומנם ממוצבים אי שם מעל המוצרים הסיניים ששוטפים את התחום, אבל לא הייתי ממהר לבנות על בסיסם מערכת רצינית, צריכים להבין שהתכינון של הדאבל דינים למינהם מעולם לא סבב סביב נושא האיכות, ויש יותר התעסקות עם הפיצרים שם (נגן סרטים, מצלמות וכו'), מאשר נושא האיכות.

עוד לא ישבתי ברכב עם דאבל דין ונפלתי מהרגליים, והיו כמה שלכאורה היו אמרים להיות ממש ממש טובים, וזו הסיבה שאני ממליץ לוותר על המסך הצבעוני ולרכוש מערכת יותר איכותית בחצי/שליש מחיר.

ואם בכל זאת, אז בפורום המכירה ראיתי alpine wr 520.

SCANSPEAK

פורסם

החבר כתב שהוא מעוניין רק בדאבל דין ומשם ההצעות.

אבל אני מסכים איתך ב 100%.

עדיף בסכום כזה ללכת על פיוניר prs/rs

ומה שבטוח זה החיוך שיתקבל לאחר ההאזנה לאחד כזה :-)

HU:PIONEER COMP:RAINBOW AMP:BOSTON ACOUSTICS SUB:SOUNDSTREAM

פורסם

תחילה רציתי להודות לכם חברים על התשובות העינייניות ,אכן הפריטים שהוצעו הם גם אלו שחשבתי אליהם

ואת האמת גרמת לי לחשוב אם במידה ואני כן יקח בחשבון מכשיר של דין 1 מה הדגם של הפיונר המומלץ והאם יש לו כניסת usb שזה חשוב לי מאוד????

פורסם

לכל מכשיר כמעט בתקציב נורמאלי של פיוניר , ( לא רוצה להגיד סתם על חברות אחרות אבל נראה לי שכן )

בתקציב של מעל כמה מאות שקלים 300-400 נניח כבר יש כניסה לUSB , ובחלק מהמכשירים הם אפילו מאחורה ואפילו לפעמים שתי כניסות , ואז אתה מעביר אותם עם כבל לתא הכפפות או לאן שהכי נוח לך

ולגביי 1 DIN , תלוי מה התקציב שלך , אתה יכול לקחת את ספינת הדגל של פיוניר

http://www.pioneerisrael.co.il/index.php?dir=site&page=products_items&op=view&cs=185

אבל המחיר בהתאם, אני לא יודע בדיוק אבל מעל 4 אלף .

אני מקווה שלא טעיתי אבל לפי מה שרשמת הבנתי שהתקציב לכל המערכת בכללי הוא 7 אלף , אז תחשב מתוך זה כמה אתה רוצה לשים רק על רדיו דיסק

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

DEX-P99RS עולה באזור 6500 שח בארץ והוא לא ספינת הדגל ,הוא המכשיר הטוב ביותר מסידרת ה-PRS

ספינת הדגל של פיוניר היא pioneer rs-d7rii מסידרת ה-ODR.

בנוגע למערכת

תלוי מה הדרישות.

פורסם

כדיי לעשות קצת סדר , התכוונתי שהתקציב הו 7k בלי קשר ל hu.

לhu יש תקציב נפרד אני מניח סביב ה 5k וגם יד שנייה אני לא פוסל אם האקזמפל במצב טוב

פורסם

אני רוצה להבין משו למה בעצם מערכות דאבל דין תיהיה פחות איכות ממערכת דין אחד

הרי היא כפולה בגודל לא יותר קל לנצל את זה ? איך זה שהמערכות האיכותיות הן דווקא הקטנות ?

פורסם

למיטב הבנתי - בין אם זה דאבל או סינגל עדיין לא שמעתי תוצאה יותר טובה מ CARPC. לדעתי התוצאה מטאבלט או סמארטפון + DAC חיצוני + פרוססור תהיה יותר טובה מרב יחידות הראש באותה עלות לפחות. מבחינת עיבוד האות עדיין עדיף CARPC.

אם אני טועה אשמח להבין למה.

• תוכן חדש...