Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטרף לדעת קודמיי. ברגע שנפסיק עם הפוליטיקלי קורקט אפשר יהיה להודות בעובדה שלרוב (ואין להכליל חו"ח!) תרבות חובשי הכיפות - נוסעי המאזגה- מתפרעים בכבישים - מחזיקי סכינים ואולרים קשורים גם לאהבת המזרחית/ים תיכונית מהסוג של אייל גולן, דודו אהרון ושלל פייטנים מובילים.

נשמע מרגיז? נשמע מקומם? נשמע כמו האמת.

לפי מה שאתה אומר,אם אני שומע את המוסיקה הזו אני עבריין,בועל קטינות,משתמש בסמים ומדיח אחרים לשימוש בהם,מסרסר קטינות לזנות (תשלום כמובן),מחזיק סכין ברכב וחובש כיפה על הראש כדי לקבל את רחמי השופט בבית משפט.

אני עכשיו לא סנגור של אף אחד מהחשודים לא מגן על מנצלי קטינות ומשדלן לשימוש בסמים ובכל זאת כמו רבים מעם ישראל,אני משקיף על הסיפור העסיסי (כי לתקשורת אין מספיק במה להתעסק).

אני מורה בישראל,מעולם לא עברתי על החוק (הפלילי,כי יש לי עבירת פס לבן שרשומה מלפני מעל 5 שנים כלומר עבריין תעבורתי לפי דבריך אכן אנוכי.

אתה צריך להתבייש בכלל על ההכללה המרובה,הסטריאוטיפים והגזענות,שיוצאים מהדברים שלך ועכשיו זה בעדינות ולא חושב שכדאי להכביר במילים.

אחד מכללי הפורום שכמה עברו עליו זה עניין הגזענות-שאין לה כאן מקום כאן ולא בשום פורום אחר.

בושו והיכלמו לכם !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תגובות 289
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המשפט ״רוב הגברים אוהבים וויסקי״ לא אומר שכל מי ששותה וויסקי הוא גבר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

ייתכן שללימודי הוראה לא נדרש פסיכומטרי? :wink:

ועכשיו שאלה בסטטיסטיקה גזענית, אם אני אומר שהרוב המוחלט של אנשי העולם התחתון הם מעדות המזרח, זו גזענות?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ועכשיו שאלה בסטטיסטיקה גזענית, אם אני אומר שהרוב המוחלט של אנשי העולם התחתון הם מעדות המזרח, זו גזענות?

אם יש לך נתון סטטיסטי אמיתי שמראה שזה המצב,אז לא.

אם קבעת זאת בעצמך ללא תמיכה בעובדות כלשהן אתה אכן גזען :-P

אתה מוזמן לעבור לצד שלי, אני לא גזען, אני שונא את כולם באופן שווה

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

אתה יכול להחליט מה שאתה רוצה, הסטטיסטיקה שאתה קבעת וחרצת מבוססת על כלום ושום דבר, תקן אותי אם אני טועה אבל גיבשת לעצמך נתונים על סמך צפייה בחדשות ולא על סמך נתון עובדתי. ד"א, אני גם חושב שרוב העבריינים הם מעדות המזרח ולא משנה מהי הסיבה, תהיה בטוח שיש גם עבריינים אשכנזים, והרבה. חלק מהמגיבים כאן טענו או רמזו שקהל היעד העיקרי של המוזיקה המזרחית הוא קהל של ערסים, טענה מטומטמת וחסרת כל ביסוס שאין לה שום קשר למציאות.

אני אישית לא סובל מוזיקה מזרחית, אבל קשה להתעלם מהתוכן הגזעני של חלק מהתגובות כאן, לא צריך להיות שרלוק הולמס כדי לקרוא בין השורות ולהבין את הקונטקסט האמיתי של הדברים. תכלס אנחנו מדינה גזענית ואין מה לעשות בנידון.

פורסם

לא הייתה פה עדיין שום הודעה שנופלת להגדרה של "גזענית".

פורסם

השד העדתי כבר כאן:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4456049,00.html

כנראה שיש מטומטמים מספיק להאמין בכך, ולא מעט. זה שגולדבלט בכלא בטוח לא הופך אותו לפחות אשכנזי, ד"א, וזו רק דוגמא אחת. אבל מה, גם כשהרשיעו את בניזרי אמרו שזה בגלל השופטים האשכנזים, עשו הסבה מהירה לאדמונד לוי (עירקי). לא נצא מהסרט הזה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אתה יכול להחליט מה שאתה רוצה, הסטטיסטיקה שאתה קבעת וחרצת מבוססת על כלום ושום דבר, תקן אותי אם אני טועה אבל גיבשת לעצמך נתונים על סמך צפייה בחדשות ולא על סמך נתון עובדתי. ד"א, אני גם חושב שרוב העבריינים הם מעדות המזרח ולא משנה מהי הסיבה, תהיה בטוח שיש גם עבריינים אשכנזים, והרבה. חלק מהמגיבים כאן טענו או רמזו שקהל היעד העיקרי של המוזיקה המזרחית הוא קהל של ערסים, טענה מטומטמת וחסרת כל ביסוס שאין לה שום קשר למציאות.

אני אישית לא סובל מוזיקה מזרחית, אבל קשה להתעלם מהתוכן הגזעני של חלק מהתגובות כאן, לא צריך להיות שרלוק הולמס כדי לקרוא בין השורות ולהבין את הקונטקסט האמיתי של הדברים. תכלס אנחנו מדינה גזענית ואין מה לעשות בנידון.

הנה זה מתחיל...

עברתי על שני הדפים האחרונים, לא מצאתי הערה אחת שאני מגדיר גזענית, אני בטוח שגם המנהלים עוקבים אחר השרשור הזה בגלל הנושא הרגיש שלו.

אתה יכול להחליט מה שאתה רוצה, הסטטיסטיקה שאתה קבעת וחרצת מבוססת על כלום ושום דבר, תקן אותי אם אני טועה אבל גיבשת לעצמך נתונים על סמך צפייה בחדשות ולא על סמך נתון עובדתי. ד"א, אני גם חושב שרוב העבריינים הם מעדות המזרח ולא משנה מהי הסיבה, תהיה בטוח שיש גם עבריינים אשכנזים, והרבה.

אתה לא חושב שאתה סותר את עצמך בשתי המשפטים? מצד אחד אתה מוכיח אותו על זה שהוא חושב משהו שאין לו כל ביסוס, מצד שני משפט אחר כך אתה ממציא טענה בלי ביסוס (אלא אם הסתמכת על מקור ששכחת להזכיר ואשמח אם תפרט אותו כאן).

נאה דורש נאה מקיים, רוצה להאשים מישהו בגזענות? תבדוק קודם שאתה לא גזען בעצמך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כאשר התקבלתי ללימודים אכן דרשו רק מבחן אמיר ולא פסיכומטרי,עכשיו תטען שהרמה האישית שלי נמוכה מהרמה הממוצעת של שאר המורים בישראל בגלל מוצאי (שדרך אגב הוא חצי-חצי) או בגלל סגנון המוסיקה שאני אוהב לשמוע מגיל 4 ? (שד"א לא כל האמנים שם עבריינים למרות הסטיגמה וגם אם אחד או שניים או יותר סרחו זה לא מצביע על שאר האמנים בתחום.)

בואו לא ניתמם רגע-רוב האומנים,שעולים על הבמה לא יחזיקו עצמם על הבמה ללא שימוש בחומרים כאלו ואחרים.

אם תקרא את התגובה הראשונה שכתבתי,תראה איני מצדיק את הזמר/התנהגותו ו/או התנהגות מקורביו.

הטענה היחידה שלי היא בואו נניח לו ולנפשו עד שיתבררו כל הפרטים ונראה,אם בכלל יוגש נגדו כתב אישום כלשהו.

ד"א-אם מישהו מהסביבה שלו ולו הקרובה ביותר עבר עבירות כאלו ואחרות זה לא הופך אותו לעבריין כזה או אחר.

יש כאן כאלו,שבכתיבה שלהם מושפעים מטוקבקים כאלו ואחרים שמנסים לתפוס טרמפ על אדם,שנמצא במצוקה,ונתפס בקלקלתו (או שלא,את זה יכריע בית משפט אם בכלל יגיע לפתחו).

ככל שהאמן במעמד בכיר יותר כך שיני הטוקבקיסטים נועצות חזק יותר.

רוצה דוגמא ?

הזמר אציק קלה,העלים מס,הורשע,שילם כופר וחזר להופיע,התקשורת לא ניפחה וגם לא המעריצים (ויש לו ד"א שירים יפהפיים אבל הוא לא בליגה של ה"גדולים" על הנייר ובגלל זה לא היה כזה באז גדול).

כאן מדובר על אחד הזמרים הטובים בארץ אז כמובן שינפחו ויעשו "שישו ושמחו בשמחת תורה",לא חשבתי אחרת.

היה טוקבקיסט לא פחות גזען ששאל מדוע שלמה ארצי/רמי קליינשטיין לא היו מעורבים בדבר כזה ? אני אענה לך תשובה פשוטה- לא בגלל מוצאם,אלא בגלל שהם מבוגרים מידי לדבר הזה. (אם כי גם קליינשטיין נשוי לאחת שצעירה ממנו ב-3 עשורים אז לא ניתמם גם אם היא "חוקית")-לא רק גיבור סיפורנו יוצא עם נשים קטנות ממנו ב 2-3 עשורים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אתה באמת לא עושה הבדלה בין העלמת מס (מה שכל אחד ואחד מהזמרים בישראל גם ככה עושה) לעבירות מין בקטינות/שימוש בסמים עם אותן קטינות?

חוץ מזה, עד לנקודה זו לא ראיתי שמישהו דיבר פה על מוצא.

פורסם
כאשר התקבלתי ללימודים אכן דרשו רק מבחן אמיר ולא פסיכומטרי,עכשיו תטען שהרמה האישית שלי נמוכה מהרמה הממוצעת של שאר המורים בישראל בגלל מוצאי (שדרך אגב הוא חצי-חצי)

איך לעזאזל סחבת את העניין למוצא? כאילו שאני בכלל יודע מה המוצא שלך!

או בגלל סגנון המוסיקה שאני אוהב לשמוע מגיל 4 ? (שד"א לא כל האמנים שם עבריינים למרות הסטיגמה וגם אם אחד או שניים או יותר סרחו זה לא מצביע על שאר האמנים בתחום.)

הנה שוב, יכולת ההיקש שלך לוקה בחסר. זה שכל הזמרים שנתפסו מעלימי מס הם מזרחיים, לא אומר שכל הזמרים המזרחיים, מעלימי מס. ברור לך ההבדל? כי אתה עושה את אותה טעות כבר פעם שלישית.

בואו לא ניתמם רגע-רוב האומנים,שעולים על הבמה לא יחזיקו עצמם על הבמה ללא שימוש בחומרים כאלו ואחרים.

יש הבדל בין "להחזיק את עצמך על הבמה בעזרת סמים" ובין לתת לילדה בת 15 ג'וינט בשביל שהליך ההורדה של החזיה יזרום יותר בקלות.

הטענה היחידה שלי היא בואו נניח לו ולנפשו עד שיתבררו כל הפרטים ונראה,אם בכלל יוגש נגדו כתב אישום כלשהו.

הוא כבר הודה בביצוע העבירה, אז למה בדיוק להניח לו לנפשו?

גם לפדופיל תמליץ "להניח לו לנפשו" עד שיגמר המשפט? לרוצח? לאנס? לכייס?

ד"א-אם מישהו מהסביבה שלו ולו הקרובה ביותר עבר עבירות כאלו ואחרות זה לא הופך אותו לעבריין כזה או אחר.

שלא תהיה שום טעות, עפ"י הודאתו הוא עצמו, הוא עבריין. עכשיו הוא יכול לטעון, לא ידעתי, לא שמעתי, היא שיקרה לי אבל העבירה בוצעה על ידו.

יש כאן כאלו,שבכתיבה שלהם מושפעים מטוקבקים כאלו ואחרים שמנסים לתפוס טרמפ על אדם,שנמצא במצוקה,ונתפס בקלקלתו (או שלא,את זה יכריע בית משפט אם בכלל יגיע לפתחו).

רגע, הוא, ביחד עם אבא שלו, מזיינים קטינות והוא במצוקה? אתה ירדת לגמרי מהפסים?

היה טוקבקיסט לא פחות גזען ששאל מדוע שלמה ארצי/רמי קליינשטיין לא היו מעורבים בדבר כזה ? אני אענה לך תשובה פשוטה- לא בגלל מוצאם,אלא בגלל שהם מבוגרים מידי לדבר הזה.

מה זה מבוגר מידי? לא עומד לו יותר?אין יותר ויאגרה בעולם?

אם אבא של אייל גולן יכול, אין סיבה ששלמה ארצי לא יוכל, זה רק שאלה של רצון, לא יכולת. .

בקיצור, אין לי מושג למה אתה יוצא להגנה של מישהוא כזה, האם זו הערצה עיוורת ל"מלך" או משהוא אחר אבל באמת שאין שום כבוד בלצאת להגנת אפס מאופס שכזה.

פורסם

קולאוטי - בוא אני אקל עליך. אני לא מאמין שאייל גולן יורשע, גם אם (וזה "אם" גדול) יואשם בכלל. עם זאת, מה שהוא עשה (על פי הודאתו) לא מוסרי ודי מגעיל האמת. גם לזיין בנות יחד עם אבא שלך זה מגעיל. הקשר בין זה למוצא לא קיים ותשים לב, שהמוצא מועלה, משום מה, כטענת הגנה. זה לא נראה לך דבילי משהו?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפי מה שאתה אומר,אם אני שומע את המוסיקה הזו אני עבריין,בועל קטינות,משתמש בסמים ומדיח אחרים לשימוש בהם,מסרסר קטינות לזנות (תשלום כמובן),מחזיק סכין ברכב וחובש כיפה על הראש כדי לקבל את רחמי השופט בבית משפט.

אני עכשיו לא סנגור של אף אחד מהחשודים לא מגן על מנצלי קטינות ומשדלן לשימוש בסמים ובכל זאת כמו רבים מעם ישראל,אני משקיף על הסיפור העסיסי (כי לתקשורת אין מספיק במה להתעסק).

אני מורה בישראל,מעולם לא עברתי על החוק (הפלילי,כי יש לי עבירת פס לבן שרשומה מלפני מעל 5 שנים כלומר עבריין תעבורתי לפי דבריך אכן אנוכי.

אתה צריך להתבייש בכלל על ההכללה המרובה,הסטריאוטיפים והגזענות,שיוצאים מהדברים שלך ועכשיו זה בעדינות ולא חושב שכדאי להכביר במילים.

אחד מכללי הפורום שכמה עברו עליו זה עניין הגזענות-שאין לה כאן מקום כאן ולא בשום פורום אחר.

בושו והיכלמו לכם !

אם רק היית קורא עם יותר תשומת לב, היית שם לב שהוא כתב:

מצטרף לדעת קודמיי. ברגע שנפסיק עם הפוליטיקלי קורקט אפשר יהיה להודות בעובדה שלרוב (ואין להכליל חו"ח!) תרבות חובשי הכיפות - נוסעי המאזגה- מתפרעים בכבישים - מחזיקי סכינים ואולרים קשורים גם לאהבת המזרחית/ים תיכונית מהסוג של אייל גולן, דודו אהרון ושלל פייטנים מובילים.

ממתי תרבות זה גזע?

מדברים על התרבות המסריחה שמזוהה עם אותם "אמנים" ותכניות טלוויזה רדודות ולא לאף עדה או גזעים, ענפים ועלים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בושו והיכלמו לכם !

הרשה לי להשתמש בציטוט:

מורה בישראל שלא יודע (או בוחר שלא) לקרוא... יש לנו דבר גדול יותר לדאוג ממנו מאשר קצת סלסולים ערביים.

דיברתי על הרוב, לא על כולם והרוב לא כמוך

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
קולאוטי - בוא אני אקל עליך. אני לא מאמין שאייל גולן יורשע, גם אם (וזה "אם" גדול) יואשם בכלל.

שמע, לפי מה שמפרסמים, די ברור שהאבא, שידע בוודאות שמדובר בקטינות (אסף אותן מבית ספר) הולך לחטוף שטרונגול לא קטן.

מספיק שייפול לחוקרים שביב ראיה שגם אייל גולן ידע (מישהיא שתעיד שהגיע לפגישה עם תלבושת אחידה או משהוא דומה) ויהיה קשה מאוד לחלץ אותו מהרשעה ככה שלדעתי עדיין מוקדם מאוד בכדי להיות סקפטי בקשר להרשעה שלו.

• תוכן חדש...