Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

* אזהרה * לא ללכת על הכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשטרה יצאה במבצע רחב בכל אזור קרית אריה, פתח תקווה, וקנסה כל הולך רגל אשר נמצאה רגלו בכביש.

דוחות אלו, 100 שקל בגודלם הינם רק ההתחלה, שכן המשטרה מתככנת לבצע הורדות ושלילת רשיון הליכה על הכביש וכמובן תאוריה וטסט מחדש.

רס"ר מתנ"א אמר, באם אין מעבר חצייה, עלייך ללכת לצומת הקרובה ולעבור שמה תוך כדי איתות וסימון עם היד.

יש לציין, תחרות ריצה בכביש ציבורי הינה עבירה על החוק וסיכון אזרחים תמימים.

עקב תחרויות הריצה אתמול מגלגול, מעמידה עד 40 מטר ונגד מכונית עד 40 קמ"ש הכנסת אישרה חוק אשר ישלול מן פושעים אלו את רשיונם להליכה על כביש והפרעה לציבור.

זה לא צחוק.

פורסם

מה?!

מה זה רישיון הליכה ולמי תאוריה וטסט מחדש?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מה מה?

אין לך רשיון הליכה על כביש?? אם יתפסו אותך תקבל שלילה של עד 5 שנים מכל כביש ציבורי!

.

.

.

באם לא הבנת, הייתי ציני, המשטרה פשוט עלובה שזה מפחיד שהם אלו אשר מגינים עלי ממחבלים :\

חילקו דוחות על הליכה בכביש וכשמישהו שאל אותם איך עוברים ממדרכה למדרכה כשאין מעבר חצייה הוא קיבל תשובה של "לך לאיזה צומת ותעבור שם"

באם לא הבנת את התשובה, זה בסדר, קשה להבין שוטרים, יש להם שפה משלהם.

פורסם
חשבתי על זה:

נגיד ואני עובר בכביש מסויים שאין בו מעבר חצייה,

ומבחין בשוטר שקורא לי אליו, קשה לברוח?

הרי אין לך מס' רישוי על הגב!!@$!#$

אני שודד בנק ובורח שוטר קורה לי לעצור מה הוא כבר יכול עשות?!

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
אני שודד בנק ובורח שוטר קורה לי לעצור מה הוא כבר יכול עשות?!

תלוי: אם תחצה כביש שלא במעבר חצייה בזמן הבריחה, יערכו מרדף.

אחרת, יעזבו כי הם באמצע הקפה.

פורסם
אני מקווה מאוד שאתה צוחק...

ברור שהוא צוחק

אבל הכי טוב שאפשר לעשות זה לעבור את הכביש בצורה לא חוקית... ואז כשהשוטר עובר את הכביש ומגיע לתת לך דוח תסביר לו שהוא גם הרגע עבר על החוק

פורסם

בשביל מילוי הוראות דין הוא יכול לעבור כל עברת תנועה

כמו שתיסע 150 ומאחרוה תיצמד אקורד תמדוד אותך שגם היא ב 150 ותוריד אותך הצידה...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
ומה אם הוא יבקש רישיון או חוגר? :shock:

אין לי רשיון..

ואני עדיין לא חייל :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דמיין לעצמך איזה שני שוטרים "מדושני עונג" מנשנשים סופגניה ולוגמים קפה רואים אותי עובר כביש לא במעבר חציה וצועקים לעצור...

הדבר משול לSTI מול פורד טרנזיט שנת 71...

בכל אופן אם אין מעבר חציה בטווח של 25 מטר ניתן לעבור כל כביש עירוני שאינו מופרד ע"י חציצה (גדר וכו')...

אם תפסו אותך הולך על הכביש והיתה סיבה לכך (מכוניות חונות על המידרכה, המידרכה מלאה צועת כלבים או טינופת אחרת, הפגנה או כל סיבה טובה אחרת ), ציין את זה בדו"ח...

אם לא היתה סיבה טובה לכך, טוב מאוד, תחטפו דו"ח... אין דבר יותר מסוכן מהולכי רגל על הכביש!

ואילו שחוצים באדום? דינם כדין נהגי מכוניות שחוצים באדום...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...